Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 133
    Akulli Maska e DiGiTeX
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Me falni c`fare vote duhet ti japim qeverise BERISHA??

Nuk do te jepja dot asnje vleresim per kete qeveri sepse nese do te jepja nota 1 eshte me e ulta por do doja akoma me shume se ajo.
    Kjo qeverisje eshte nga qeverisjet me te ndyra qe ka pautr ne krye shqiperia, po kenaqemi shume me keta uje kemi 24 ore drita 24 ore .. cmimet kane rene buka ka shkuar 20 leke kjo qeveri meritone shume apo jo ?!

Sja vlen te shkruash me me teje sepse nese shkruan per pocaqite e ketij shteti qe ne drejtohemi atere i ke ule vlerat vetes.

Kalofshi mire
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

Citim Postuar më parë nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    po mjaft se lat nam qeveri e deshtuar e knej e anej,po qeveria e fatos nanos qysh ishte?po fajin e keni ju qe votoni se ka as saliu e as fatosi ju jeni si delet oburra mbrapa,ve bast qe kur te behen votimet e tjera do fitoj nano.ate dini ju 1 her nano 1 sala.kto jan votimet e juaja se ajo esht llogjike qe cdo njeri qe shkon ne pushtet do vjedh per vete 1 her .
    Ke te drjete TOKIO.. prandaj nuk ecim perpara ne, se ka tipa si ty qe te ven gjithmone shkopin mesa rrotave edhe ste lene te ecesh perpara..!!

Te dija femer te zgjuar..!!

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga vlora_forever Lexo Postimin
    Me falni c`fare vote duhet ti japim qeverise BERISHA??

Nuk do te jepja dot asnje vleresim per kete qeveri sepse nese do te jepja nota 1 eshte me e ulta por do doja akoma me shume se ajo.
    Kjo qeverisje eshte nga qeverisjet me te ndyra qe ka pautr ne krye shqiperia, po kenaqemi shume me keta uje kemi 24 ore drita 24 ore .. cmimet kane rene buka ka shkuar 20 leke kjo qeveri meritone shume apo jo ?!

Sja vlen te shkruash me me teje sepse nese shkruan per pocaqite e ketij shteti qe ne drejtohemi atere i ke ule vlerat vetes.

Kalofshi mire
    100% dakort me ty.Shteti po shkon drejt rrenimit.Te flasesh per nivelin e tij eshte te ofendosh nje popull,qe i dha voten dhe se fundmi te ulesh vlerat e vetes tende sepse personalisht nuk mund ti permbahem edukates kur flas per kete qeveri...Per kete ju kerkoj ndjese te gjitheve!!!
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    100% dakort me ty.Shteti po shkon drejt rrenimit.Te flasesh per nivelin e tij eshte te ofendosh nje popull,qe i dha voten dhe se fundmi te ulesh vlerat e vetes tende sepse personalisht nuk mund ti permbahem edukates kur flas per kete qeveri...Per kete ju kerkoj ndjese te gjitheve!!!
    [Perla] Nuk eshte se ne ofendojme veten tone, sepse u genjyem nga nje "Koha per ndryshim" sdo te thote se tani do vdesim me kte qeveri, ne dore e kemi ta ndryshojme.. por problemi eshte..!! Ke te zgjedhim??

Nuk ka konkurence partishe qe te vendosim nje parti tjeter, eshte m** njera edhe k*** tjetra .. te kto parti vetem mund te zgjedhesh se kush eshte me e flliqura.. njera parti na le pa drita, tjetra na le pa buke.. e kshu me radhe na vdesin fare.

Fajin sdihet kujt tja veme, ja u ngritem ne shesh duke therritur, per ke do therrasim, ke do zgjedhim? Skemi alternativa, ndaj edhe populli eshte lodhur sepse e ka kuptuar qe eshte e kote te ngrihesh, se do heqesh 5 hajdute, edhe do vendosesh 5 te tjere, nje lloj eshte!!

Vetem se neve po na e hane shpirin kta maskarenj.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Po protni more njerez te mire,pse nguteni aq shume,ka kohe edhe dy vjet e pastaj do vleresohet edhe kjo qeveri.Jeni pak te padurueshem.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    mes dy te keqijave duhet te zgjedhim ate me te miren!!

si kur te iku tani Berisha
    medet halli per shqiprine
    pasi gjithe opozita
    e ka marre arratine!!

demokrtet nga pushteti
    kan fillu bertasin te malle
    per dhjet vjet ne do drejtojme
    pasi opozit nuk kemi fare!!

Edi Rama shkon ne Vlore
    fillon shan TOSIN e gjore
    kurse Tosi nga tirana
    fillon shan, meten nga nana!!

mir po Meta nga inati
    ne fetyr NANOS ja plasi!
    beri CEKEN me kandidua
    vec e vec NANON me rrezua!!

fundi fundit keta jane
    qe shum her, nuk din cfar bajne
    tuj u shar me njeri tjetrin
    i dhan Berishes presidentin!!

tash berisha kercen rrokin
    president e ka vur TOPIN
    tani ai do hellin hapin
    me shkarku edhe SOLLAKUN!!

prandaj une kam nje mendim
    qe Opozita te nxjerrin mesim
    te uli koken, e mos te bajn za
    se Berisha su la as gja!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin

Personalisht qeverise i jap noten 8.
    Por e di se ka plot qe e vleresojne me mire, si dhe ka shume te tjere qe e vleresojne shume keq.
    Ne fund te fundit kjo eshte demokracia, secili shpreh dhe mbron mendimin e vet.
    Por kjo nuk do te thote te kalojme ne vulgaritete per dicka qe nuk na shkon per shtat.
    Edhe shprehja e nenvizuar ne vetvete eshte nje fyerje per shumicen(fakt eshte qe e ka votuar shumica kete qeveri)
    Por edhe sikur te mos ishte shumice, mjafton qe edhe qofte per nje person te vetem te drejtohej fyerja, kjo nuk ia rrit vleren postimit, as temes, dhe as reputacionin e antarit.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Po protni more njerez te mire,pse nguteni aq shume,ka kohe edhe dy vjet e pastaj do vleresohet edhe kjo qeveri.Jeni pak te padurueshem.
    Daja Goni me keto gafa qe ben kjo qeveri ne ndonje vend tjeter (jo perendimor por te pakten ne keto vendet tona fqinje te ish bllokut lindor komunist) do te kish ikur me ceremoni dhe jo te priteshin sa te vinte koha per zgjedhje. Pra ne nje vend normal demokratik njihet dhe institucioni ligjor dhe moral i doreheqjes perpara skandaleve (qe te mos guxoj ndonje nga keto feudalet e forumit qe te thote se jemi anarkist apo komunist qe nuk duam rotacionin politik). Perpara ketyre skandaleve ne cdo vend te botes qeveriberesit do te jepnin doreheqjen dhe nuk do ti ktheheshin me politikes!
    FLANGO MA NON FLECTO

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    po mjaft se lat nam qeveri e deshtuar e knej e anej,po qeveria e fatos nanos qysh ishte?po fajin e keni ju qe votoni se ka as saliu e as fatosi ju jeni si delet oburra mbrapa,ve bast qe kur te behen votimet e tjera do fitoj nano.ate dini ju 1 her nano 1 sala.kto jan votimet e juaja se ajo esht llogjike qe cdo njeri qe shkon ne pushtet do vjedh per vete 1 her .
    Te gjithe qe flasin ketu Tokio Hotel, po te kesh 2 pare mend ne koke te garantoj qe nuk jane as turma e zgjedhesve qe genjehen me viza per greqi, karta homogjeniteti, apo me ndonje thes miell!
    Keta ketu bejne pjese ne ate 60% e popullit shqiptar qe nuk vene ne zgjedhje ose qe jane zhgenjyer nga Tos, Sal, Ed ect...
    Ti do te pyesesh pse nuk veni ne zgjedhje? Po ku te veme moj me keta palaco!
    Ti do te pyesesh qe ju jeni shumica 60%? Po jemi shumica por pakica eshte me agresive nga injoranca dhe mbyt kete shumice te bute me prirje perendimore!

Tani po te bej nje pyetje ti Tokio, pse nuk vjen dhe ti te votosh per keta palo njerez ose hajde kandido ti se paske premisa per tu bere qeveritare (se edhe ata me gjuhen tende flasin)
    FLANGO MA NON FLECTO

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Ti kujdes se mos te prishet modeli flokeve, se normale do i japesh noten 18+, sa te kete floktore qe punojne me gjenerator, ty sta ndjen shume besoj!!!
    Njejt jan gjith asnjeri nuk eshte me i mire se shoku, por kryesorja Berisha nuk eshte spiun Grekut dhe Sllavit, kabineti i tij ka punuar me shum se gjith kabinetet e tjera, eshte normale se edhe ai eshte njeri dhe gabon, por ky eshte me i sukseshem nga gjith ato paraardhesit e tij.
    As ty sta ndien fort kete ta garantoj po vec fol se ste vjen mire, nuk paske zen ndonje pune te mire edhe ti :P
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Alfred Uçi tregon
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Berluskoni në 2 dhjetor viziton Shqipërinë
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 04-12-2008, 18:26
  4. Berisha bën publike ndryshimet në kabinetin e tij qeverisës
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 15:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •