Close
Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 380 prej 382
    Dardani Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Deborus
    Postime
    1,164
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

Islami njeriun mund ta ndihmoj rreth shkences qe permes ajeteve Kuranore qe flasin rreth shkences dhe qe ka me bollek ne kuran dhe poashtu permes haditheve te bej zbulime te konsiderushme.

Kurani njeriut ja shpjegon astronomin, mjeksin, ekonomin, gjeografin, historin, sociologjin, matematiken ne ate menyre qe nuk mund te arrij ta mesoj nje fakultet i tere studimesh.
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...09&postcount=7

Nje nga perlat e shumta e te pafundme te dijetarin tone , nje keshille shume e vleshme per studentat.

-----------------------------------------------------------

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    "Zaiddd toka t'lishovt jarabi, ik dreq n'xhami boll qeshe rruges" - ja ktheu Imami i katunit Mahmut Abdulrahimi.
    - Mr Zeid peshperit " Mos pash alluhun ja po iki"
    - Ximi Abedini peshperit " Subhanallah, u prish dynjaja"
    - Fisnikja-student "Kurani asht nana dhe baba e shkences, ce do Shkencen/Fakultetet kur e ke Kuranin (Fisnikja duke menduar n'mes carshise)"

Dhe kjo nga une ishte postimi sot me qene se Zeidi dhe Fisnika po flasin budalliqe keto koheve te fundit, te vetmin personazh qe s'kam dashur ta ofendoj eshte ximi-abedini, shpresoj qe me mirekupton.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,793
    SE7EN

Vdes polici ne Mitrovice nen uniformen me shenja te dexhallit keta e shpallin muxhahid, nuk kane guxim te deklarojne ne publik dhe te e vedisojne masen per taghutet e sodit ...

Islamiku gabel Se7en, na shpall ikonën e Policise Te Kosoves si ikone e DEXHALLIT, ndersa ajo e shkavellav per te eshte ikone e Allahut.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 02-08-2011 më 07:08
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,160
    Toka e dëshpërimit!
    Një musliman (turk) ka zbuluar se në një sure (kaptinë) të Kur'anit
    (el-Isra), në ajetin (vargun) me numër rendor 83, aty përmenden
    Shtetet e Bashkuara të Amerikës në shkurtesën ndërkombëtare.

وَإِذَآ أَنْعَمْنَا عَلَى ٱلْإِنسَنِ أَعْرَضَ وَنَـَٔا بِجَانِبِهِۦ ۖ وَإِذَا مَسَّهُ ٱلشَّرُّ كَانَ يَـُٔ وسًۭ

Ve idha en'amna alel insani a'rada ve nea'bi xhanibih ve idhames-sehush sherru kane jeusa

Duke e ditur se Kur'ani është një mrekulli në çdo pikëpamje, qoftë
    në bazë ajetesh (vargjesh), fjalësh, fjalësh apo numrash rendor, këtu
    në shkronjat e fundit emri "USA" përmendet ashtu siç duket.

Koinçidenca është se, sureja (kaptina) e ka numrin 17 e ajeti (vargu) e ka
    numrin 83, çka përputhet plotësisht me Ditën e Pavarësisë së SHBA-ve - 1783.

Në këtë ajet, në fund ku edhe në shkronja përmendet emri, fjala si kuptim
    thelbësor ka shprehjen "dëshpërim". Duke e ditur se ky vend do të luftojë Islamin.
    Halë ne sy keni Ameriken ,ca ju ka bere mo ca .Mundohet tju bej njerez e "shkreta".
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 08-08-2011 më 17:07

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Mosha
    41
    Postime
    4,159
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ........kjo nuk e anashkalon apo mbulon "mungesen" tende perzonale ne "kulture" te mirefillte SHQIPTARE, e cila rrenjet i ka natyrisht ne trashigimine e fene e ibrahimit alejhiselam....
    ...............................
    Natyrisht, synetimi eshte "ngritje" e vetedijes kombetare....
    tungi
    http://www.forumishqiptar.com/showth...t=85894&page=2

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....sepse populli shqiptare eshte popull musliman, dhe e ka per "detyre kombetare" ta tregoj kete me KRENARI....hap i patjetersueshem ne kete rruge eshte ta rregullojn colen....kur turku ja u shtrin doren per kete, ne themi "thanks".....beje edhe ti, nese ja ke dertin popullit te skender beut......une do ta vazhdoj deri ne ate dite, kur do ja u largoj edhe ndjenjen me te vogel antikombetare.....deri ate dite kur te thuash, faleminderit o turk milet qe i ndihmoni shqiptaret te fitojne perseri dinjitetin e tyre si njerez.....

tungi
    http://www.forumishqiptar.com/showth...94#post3177494
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 05-10-2011 më 11:00
    Jarigas

Perjashtuar Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,571
    Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Me këtë temë kundra Tajjip Erdoganit dëshmohet se ky person nuk është në islam ashtu siç pretendon ai dhe fansat e tij,edhe përkundër përkrahjeve të tij morale dhe financiare që po ju bën ish vendeve nën imperin Otomane.Por shpresojmë se në të ardhme ashtu siç na ka predikaur Profeti jonë se ky vend konkretisht Stambolli së shpejti do të bien në dorë të muslimanëve edhe ata pa luftë por me tre tekbire.Pra ne besojmë se në nji të ardhme të afërt turqia do të bie nën fuqinë islame dhe do ti bashkangjitet ummetit tonë së bashku me shqiptarët prej ku edhe do të çlirohet Rroma.
    Nga aspekti tjetër ekomonik,historik,tradicional..etj domosdo se turqit janë miku i vjetër i shqiptarëve që kan luajtur rrol në ruajtjen e identitetit shqiptar nga shaktërrimi total sllav,edhe pse turqit gjat asaj kohe të gjatë 500 vjeçare kanë lënë gjurmë të thella në traditën,sjelljen dhe gjenin shqiptar dhe për këtë arsye edhe shumica shqiptare janë thellë të lidhur me gjenin turk,dhe ai i cili shanë ose i urrenë turqit,leta dinë se do të jetë në armiqësi dhe urrejtje me shumicën dërmuese shqiptare dhe vetëm se do të ngjalli armiqësi dhe urrejtje ma të madhe ,dhe ju të mjerë nuk bëni kurgjë tjetër vetëm se largoni nga vetja shumicën shqiptare dhe e bëni kundërshtar të juajën dhe do ti ndihmoni islamit dhe muslimanëve.
    Nuk mundet të jetë amerika miku tradicional jonë që është përtej Oqeanit e cila nji ditë si ka ardhur edhe ashtu do të iki dhe ju të tjerët do të mbeteni të vetmuar me urrejtjen e juaj.Pra njeriu duet të jetë largëpamës sepse situatat po ndryshon dhe ne shqiptarët inshalla nji ditë do ti bashkangjitemi hilafetit dhe popujve të tij sepse vetëm ashtu jemi të fuqishëm dhe me prosperitet..
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=17..............................................

Deny Ignorance Maska e Darius
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Agartha
    Postime
    11,626
    Vjen dhe perla e rradhes nga mazllemat. Tek tema Pse u ndalu mishi i derrit nje mendjendritur shprehet:

Citim Postuar më parë nga Al-Mustafa
    1- Fakti se konsumimi i mishit të derrit është i ndaluar në Islam është çështje e njohur. Pikat në vazhdim shpjegojnë disa aspekte të ndryshme të kësaj ndalese juridike:
    Paska dhe juridiksion qe ndalon mishin e derrit...

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,793
    Citim Postuar më parë nga wimpy Lexo Postimin
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=17..............................................
    Hahahahahahahaha e papapapapaparapare

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    1,722
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    O Shqypni, e mjera Shqypni
    kush t'ka qit me krye n'hi...?
    Postuar më parë nga Abdullah Qasemi
    Kodi PHP:
    Une turkun e kam vlla endhe arabin e sllavin me muje krejt i qes faret
    rrnoft arabia e turqia vllaznit tone qe na rujne prej tpabesve sllav 
    haha keta jan dobica turku aman. i ka len turku mbas

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anëtarësuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    215
    Toka e dëshpërimit!
    Një musliman (turk) ka zbuluar se në një sure (kaptinë) të Kur'anit
    (el-Isra), në ajetin (vargun) me numër rendor 83, aty përmenden
    Shtetet e Bashkuara të Amerikës në shkurtesën ndërkombëtare.

وَإِذَآ أَنْعَمْنَا عَلَى ٱلْإِنسَنِ أَعْرَضَ وَنَـَٔا بِجَانِبِهِۦ ۖ وَإِذَا مَسَّهُ ٱلشَّرُّ كَانَ يَـُٔ وسًۭ

Ve idha en'amna alel insani a'rada ve nea'bi xhanibih ve idhames-sehush sherru kane jeusa

Duke e ditur se Kur'ani është një mrekulli në çdo pikëpamje, qoftë
    në bazë ajetesh (vargjesh), fjalësh, fjalësh apo numrash rendor, këtu
    në shkronjat e fundit emri "USA" përmendet ashtu siç duket.

Koinçidenca është se, sureja (kaptina) e ka numrin 17 e ajeti (vargu) e ka
    numrin 83, çka përputhet plotësisht me Ditën e Pavarësisë së SHBA-ve - 1783.

Në këtë ajet, në fund ku edhe në shkronja përmendet emri, fjala si kuptim
    thelbësor ka shprehjen "dëshpërim". Duke e ditur se ky vend do të luftojë Islamin.
    Shikoje mos po me gjen edhe mua ne Kuran se Kurani mban shume te dhena bile me trego se kur del Iphone 6 dhe a do te jete 3D apo normal i thjeshte.
    Poashtu Barcelona-Real Madrid sa do te jete ndeshja qe ti fus nja 20,000 euro ne bastore, ju lutem sa me shpejt se pres pergjigje
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,793
    Citim Postuar më parë nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Shikoje mos po me gjen edhe mua ne Kuran se Kurani mban shume te dhena bile me trego se kur del Iphone 6 dhe a do te jete 3D apo normal i thjeshte.
    Poashtu Barcelona-Real Madrid sa do te jete ndeshja qe ti fus nja 20,000 euro ne bastore, ju lutem sa me shpejt se pres pergjigje
    Portokallia radhes!!! hahahaha

Baby, I'm magic, ta-dah

Oxford Astrophysics Maska e NeutronStar
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Vendndodhja
    Oxford - England
    Postime
    105
    Pershendetje te gjithe: Megjithese njoh vetem Darius dhe Scion, por me sa lexova qekan te shumte ato qe une mund te ndaje mendimet ne menyre te lire, dhe sinqerisht me behet qefi qe egzistokan shume te tjere qe me te vertet ja vlen te bisedosh apo te shkembesh mendime.

Ne lidhje me temen:

Nje dite ne mesim si (student i Astrofizikes), kishim oren e teorive ose me sakte (fizika teorike).

Vjen momenti qe na thote profesori, he ca keni krijuar nga mendja. Un flas i pari dhe i them >
    Presor, nese CIA dhe Mi5 angleze nuk do te egzistonin si agjensi inteligjente, jeta ne ditet e sotme do ishte shume e tkurrur dhe shume e pa sigurte.

Profesori qe me thot Toni cfar lloj hashashi paske perdor na thuj ku e more (ka ngel si shprehje ne Angli, nese studjo astronomi apo astrofizike je perdorues hashashi).

Mirepo duke lexuar te gjitha citimet qe i keni bere mesazheve te talibaneve ne kete teme, nese do kisha mundesi ti mesoja presorit tim historine e Shqiperise dhe heronjt tone kombetare si Skenderbeu etj, dhe ti coja keto citime te perkthyera ne anglisht, besoj se fotografia ime do ishte ngjitur me te Ajnshtajnit ne godinen e Universitetit + besoj do fitoja cmimin nobel lol

P.s nje verejtje te vogel per Ateistat e vertet (nuk vlen per te krishteret), Shof disa postime me siper ku ne fund ka ndonje fjale te hedhur gabimisht si , (per zotin) apo (i vraft zoti), dihet qe disa shprehje kan ngel si rrjedhoje e jetes ose rrethanave te njeriut, por te pakten mundohuni me i rralluar meqe eshte forum i dedikuar i Ateisteve. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga NeutronStar : 06-01-2012 më 02:55

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,824
    NeutronStar ke folur si burrat....per zotin

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet. Unë jam larg cunamit
    Postime
    3,901
    Shqiptari vuan nga "Sindroma e Stokholmit".

In psychology, Stockholm Syndrome is an apparently paradoxical psychological phenomenon in which hostages express empathy and have positive feelings towards their captors, sometimes to the point of defending them. These feelings are generally considered irrational in light of the danger or risk endured by the victims, who essentially mistake a lack of abuse from their captors for an act of kindness...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 05-03-2012 më 10:33
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    575
    Myqerem Tafaj

“Është e rëndësishme, mendoj unë, që nxënësit të marrin njohuritë për fenë. Ne kemi edhe mësues që studiojnë për Filozofi dhe Pedagogji. Përvoja e mjaft vendeve të tjera është e tillë që një lëndë e tillë është në grupin e lëndëve me zgjedhje”.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    575
    Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin
    Kombi ma i degradum shpirterisht ne Evrope(i cili ka mbush burgjet dhe rruget me prostituta) e ka te domosdoshme landen fetare

- Mesimi fetar duhet te jete i detyrushem dhe si lende provimi per kalimin e vitit shkollor

- Zgjedhja e lendes fetare ne bashkpunim me prinderit e femijes sipas moshes tyre

- Programi t,i pershtatet shkolles fillore dhe te larte
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...2&postcount=31

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    575
    “Ka me miliona martesa. Ndërsa, është botërisht i njohur pasioni i turqve për të marrë gra shqiptare.Jam shumë krenar me ta, se ata janë krenar me shqiptarët. Mund të them që lidhjet e gjakut janë të fuqishme”. Sali Berisha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,160
    Citim Postuar më parë nga Billy Joe Lexo Postimin
    “Ka me miliona martesa. Ndërsa, është botërisht i njohur pasioni i turqve për të marrë gra shqiptare.Jam shumë krenar me ta, se ata janë krenar me shqiptarët. Mund të them që lidhjet e gjakut janë të fuqishme”. Sali Berisha

E ka mire ky hund krraba ka degjuar femrat shqiptare kur thoshin /thone e duam burrin qe ti ngjaje Tarkanit : p. Pale dhe djemt kur thoshin qenka e bukur si turkesh .(ne fakt turket jane te bukura ,kurse djemt turq me ngjajne si harrixhinj ).

gjithsesi eh dashni moj dashni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2012
    Vendndodhja
    Mbi qiellin e shtate.
    Postime
    57
    ^
    Turqit e bukur jane Anatolet e asimiluar.
    Shoh vajza/dhem Turke perdite, dhe jo nga Istanbuli... Me te keq se magjupet jane, sidomos vajzat.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-07-2012
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga ramazan_it Lexo Postimin
    Alejkum selam vëllau im, shpresoj që të jesh mirë dhe lus Al-llahun Subhanehu Te'ala që të jep lehtësim në agjërim.

Nuk bëhet daua në vende ku ka harrame ( foto të të gjitha llojeve ), the një gjë më sipërm se e ke përzijer edhe Forumin si Facebookun, por nuk është ashtu, sepse këtu mundesh me u fut direkt tek Kumuniteti Mysliman dhe i eviton ato të tjerat, kurse në Facebook është diçka më ndryshe dhe fitneja është shumë e madhe. Mendimi im është se aty po hyre nuk mundet që të ketë ndokush që mundet me ju shmangë fitnes që ka ajo faqe interneti që quhet Facebook. Unë e them si këshillë për të gjithë ata që kanë frikë All-llahun që ti shmangen asaj faqe të Faceebookut, sepse nuk do keni hajr aty. Ndoshta dikush mund të thotë se nëpërmjet Facebokut bëhet daue, unë menoj se e ka gabim. Nuk ju imponoj mendimin tim, por jua dua të mirën dhe ju këshilloj. Pastaj unë kam sjellë atë që ka thanë Shejh Ebu Furajhan Xhemal el Harithi, ku unë e përkrah atë në këtë që ka thënë kundër Facebookut.

Mbetsh mirë vëllau im dhe të përshëndes me Selamun alejkum dhe agjërim të lehtë.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=144641

http://www.forumishqiptar.com/showpo...37&postcount=3

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,041
    Live copy-paste broadcast from NFM:

“Ju kam lënë mbi një dëshmi të qartë, nata e saj është sikurse dita e saj, askush nuk devijon prej saj përveç atij që është i devijuar, dhe kushdo mes jush që do të jetojë gjatë ka për të parë shumë polemika, kështu që kapuni pas asaj që dini nga Suneti im dhe Suneti i Prijësave të Udhëzuar (Khulefai-Rashidin) kapuni pas tyre me dhëmballët tuaja, dhe vazhdoni të bindeni edhe nëse ajo (bindja) është për një rob Abisinian (Etiopian) sepse besimtari është si ajo deveja e nënshtruar, kudo që e drejtojnë, ajo ndjek nga pas.
    Kjo me lart, sdo koment me shume se vete bold i cituar
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •