Pershendetje nga Greqia. Jam nje cun i ri qe jetoj ne greqi ka 10 vjet. Po bej 7 vjet qe merrem rregullisht me filozofine, por gjithcka qe kam lexuar ka qene ne greqisht dhe tani do te doja te gjej libra ne shqip. Me intereson gjithcka qe ka e beje me filozofine dhe sidomos libra te Platonit, Aristotelit, Blavatski, Plotinit, Shen Agustinit, Krishnamurtit etj.

Nese ndonjeri nga ju di :
se cfare librash filozofie jane te perkthyera ne shqip,
nese ka ndonje website ku mund ti gjej online per ti blere


ju lutem te me kontaktoni ne adresen kastriot_gj@yahoo.gr

Falemiderit te gjitheve qe do te lexojne kete mesazh