E pash te arsyeshme me hap nje tem te re, rreth Financave te korporatave kisha kerk nga ju posaqerisht qe ndodheni jash Kosoves dhe Shqiperis me dhen nje kontribut me mendimet e juaja rreth eksperiencave tuaja ne vendin ku jetoni per Financat e Korporatave tung flm permirkuptim