Nese mundet dikush nga ju te jep ndonji koment per dhimbje te kembes(kembeve) nga lart gjer ne pjesen e poshtme te gjurit qe te jem me i qart nga specialisti eshte diagnostifikuar me Dg.Gonartrosis genus dex.Hidros genus dhe i ka nxjerr leng nga gjuri 20cm me udhezim capsula indometacin dhe trodon mvaresisht nga dhimbja. Problemi eshte se efekti i ketyre kapsulave eshte shum i vogel per mos me then aspak .Kisha lutur forumistet per ndonje keshill te marr shembull nga ndonji rast konkret apo dicka e ngjashme per kapsula me te "mira" apo ndonji trajtim te semundjes ne ndonji form tjeter .Dhe dicka kisha nese mundet dikush nga ju ta perkthej kete diagnostifikim ne shqip dhe ne anglisht qe do me sherbente mua per te kerkuar ne anglisht ne internet per semundjen dhe trajtimin e saj.
falemderit per mirkuptimin