nuk eshte cudi dhe nuk eshte hera e pare qe iken robi per lesh per nje PSE ME SHIKON
jemi komb qe ruajme nderin
Keq per te dy, edhe ky qe ka shiku gruan e tjetrit por edhe ketij te fundit qe do te shkoje ne burg e do te jete aty per nje kohe te gjate.
Te ishin munduar te sqaronin keqkuptimet me fjale se paku nuk do te vinte tek kjo vrasje. Nuk ka veprim pa konsekuenca...
YOU AND I HAVE A RENDEZVOUS WITH DESTINY
osht e vertet qe ka meshkuj shqiptar pa pik marrje qe ngacmojn gruan/vajzen/motren ne sy te burrit/babit/vllau edhe kur kjo e shkreta kqyr thjesht punen e vet...tash un kuptoj nqs burri/babi/vllau than n'dru manjakun (n'fakt nuk e kuptoj...nqs ngacmimet jon vetem me fjal mjafton mos me ja var shum po nejse mo shqiptari ka zakonet e veta) por me arrit deri te vrasja, absurde!!
MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON
Nje ide e thjeshte qe funksionon.
Ai qe te ngacmon gruan ne rruge
kur ti je prezent,shikoje mire
dhe fiksoje si surrat.
Mos i fol fare,mos hy ne argumente.
Pasi e fiksove fute ne rreth te kuq lol.
Pas dy ditesh dergoji peshqesh
nje grup horrash,paguaji t'ja kurdisin me
nje hu ti thyejne ca brinje,hunde,dhembe dhe
cojne me ceremoni ne spital,free of charge lol.
Ti po e ben muhabetin sikur ne çdo familje shqiptare ka nga nje kur-ve,sikur te gjithe kemi derguar nenat e motrat te hane bilbilin ne semaforet e Italise.
Po te kesh moter e grua ne Shqiperi e rruges ti ngacmojne,ti do ti thuash,ju lutem zoterinj une nuk jam gabel jam kunder dhunes,ndaj mos me detyroni te behem i dhunshem.
Me ngacmove familjen mer parasysh pasojat,se nje ko-qe plumbi,me ditet qe kane ardhur,nuk kushton gje.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Nqs sdo me viınte ne mend mendimi qe shume femra e dredhin vete do te thoja me plot gojen, ı lumte dora.
Oh Zot, ruaji shqiptaret dhe Shqiperine.
popull horror hahahahahah
Vrau e dogji të vëllanë, arrestohet së bashku me xhaxhain
Fier, 12 prill – Dy shtetas u arrestuan nga policia e Fierit, në lidhje me një vrasje të ndodhur rreth katër vjet më parë.
Operacioni i koduar “Kthesa e Gabimit”, ka çuar në pranga shtetasit Myslim Hamzai, 32 vjeç banues ne Grabjan, Lushnjë, dhe Zabit Hamzai 59-vjeç, ky shtetas ka lindur ne Grabian dhe banues në Tiranë.
Ata, raporton Starti, dyshohen se janë autor të vrasjes së shtetasi Taulant Hamzai, 18-vjeç, vëlla i njërit prej të arrestuarve, ngjarje e ndodhur më 7 gusht të vitit 2008, në vendin e quajtur rruga automobilistike në afërsi të “Tre Urave”, komuna Grabian. Pasi e kanë vrarë të riun, më pas e kanë djegur, duke humbur gjurmët e krimit.
“Ndalimi i këtyre shtetasve të cilët rezultojnë të jenë përkatësisht vëllai dhe xhaxhai i viktimës u bë për veprën penale të “Vrasjes ne rrethana të tjera cilësuese”, pasi dyshohet që në bashkëpunim me njeri-tjetrin të kenë vrarë me mjete të forta dhe më pas të kenë djegur kufomën e shtetasit T. Hamzai me qëllim mosi dentifikimin e viktimës, ngjarje kjo e ndodhur për motive të dobëta”, theksoi policia lokale.
Dyshohet se ngjarja ka ndodhur, për shkak se 32-vjeçari dyshonte se i vëllai 18-vjeç, kishte shkuar me gruan e tij.
po mbiemri " Dashi" te tregon cfar personi eshte i gjori .
Ruaj Lidhjet