thjesht doja te dija mendimin tuaj per kete teme

po e hap kete teme sepse me duket shume me vend me situatat qe jane zhvilluar ne shqiperi qe pas luftes nacional clirimtare e deri me sot. Them keshtu sepse qe pas vitit 1944 , pra pas clirimit nga gjermanet e deri me sot pushteti ka kaluar nga disa duar njerzish por bindjet e tyre politike ka qene te njejta ( komunista ose ish-komunista me masken e demokratit) pra sipas mendimit tim nje nga problemet qe pengojne zhvillimin e vendit eshte "lufta e klasave"qe eshte zhvilluar nga PPSH, dhe me pas nga Partit e klonuara PD dhe PS.
pra cfare mendoni per "luften e klasave"qe la sistemi i mbrapsht i komunizmit ???
a vazhdon te kete "lufte klasash"ne shqiperi ???