Nuk kam qene mdonjehere ne Valbone dhe doja ta beja rrugen me makine bashke me familjen. Cfare rruge te ndjek dhe ku me rekomandoni te rri atje? Cdo sugjerim do me ndihmonte (si psh ku mund te ndaloj rruges etj). Ju falenderoj paraprakisht miq