Para disa ditesh duke kerkuar ne intnet "rashe" ne nje faqe shqiptare intnet , te rrjetit me te madh te pajisjeve elektroshtepiake qe ka shqiperia... .
Gjeja e pare qe bera ishte te krahasoja cmimet ne shq. me ato ne Greqi . Duke qene se cmimet e disa produkteve i dija po beja krahasimin . Por nuk u besoja syve .
Per te njejtin frigorifer te se njejtes marke te te njejtit model shikoni krahasimin .....Produkti 1 : Cmimi ne dyqanin me serioz ne gre =429 euro kurse ai ne shq.=582
Producti 2 : Frigorifer e njejta marke , i njejti model cmimi ne shqiperi 1551 euro kurse ne greqi 1104 euro . cmimet kane nje diference rreth 25 % me shume ne shq. dhe duke pat parasysh qe rrjeti N qe tregetonte keto produkte i reklamonte si nje ulje e tmerrshme cmimesh. Nuk e di mbi cfare logjike vendosen cmimet ne rrjetitn N? I dergova nje email ketij rrjeti duke i treguar edhe faqen zyrtare nga i kisha marre cmimet dhe pergjigja qe me ktheu perfaqesuesja e rrjetit N ishte se une kisha bere gabim llogarite sepse kisha krahasuar dy valuta te ndryshme ?! dmth leke me euro .