Pershendetje, kam shum nevoje te iki ne amerike urgjentisht keto kohe. Rruget legale i kam provuar te gjitha dhe nuk behet gje. A di ndonjeri ndonje rruge ilegale per te ikur ne usa? Ofroj deri ne 25’000$ nqs dikush me ndihmon. Ju lutem kam shum nevoje te iki ne usa !!