INTEGRIMI I FEMIJEVE TE ARDHUR NE KRYEQYTET DUKE PASURUAR METROPOLIN ME NGJYRAT , RITMET, E TINGUJT E KOSTUMEVE DHE VALLEVE TE TYRE NGA TROPOJA, KUKESI E DIBRA MOTIVOJNE BASHKESINE E RE DHE PRITESIT ZEMERGJERE , KULTURA E MALESIVE TE TIRANES E NGJASHME ME VERIUN E SHQIPERISE , SI DHE RESORTI "KAME" NE FSHATIN IBE NE LUGINEN E ERZENIT NA FTON TE QETESOHEMI E TE SHIJOJME NATYREN E PRURJET E BIMESIVE NGA PERMETI.