Pershendetje..... Jam shtatzane ne muajn e 7 ...kam problemi shendetsore dhe do doja te lindja diku jashte a mund tme tregonit nese ndonje shtet i europes favorizon femijen dhe nenen....per letra. Nese keni info me ndihmoni.