Te dashur miq mund te me ndihmije kush me nje kontrate Arrenged employment, NOC 00.

kam bere Express Entry dhe kemi 333 pike dhe nje kontarte Arrenged employment do me bente shum pune.

Per te gjitha detyrimet e kerkuara do ti pergjigjem.