Pershendetje!

Me duhen ide per tituj kengesh per tu luajtur ne nje dasem shqiptare. NUK E KAM FJALEN PER VALLE TRADICIONALE, por per muzike te qete ose ritmike te pershtatshem per dasem. ( kenge shqiptare dhe te huaja ).

Faleminderit!