Mirdita te gjithve,

Jam ne kerkim te banime ne Velipoje (jo forte larg plazhit) ne periuden e pjeses e dytet te muajit korrik te keti viti per familjen time. Si vjet do te ikim nga zhurma e Durresit dhe rrethines e saj, dhe to te shkojme kysmet ne Velipoje, pas disa keshilla te miqve, sidomos per prindet e mi te moshuar dhe ēuni im e, te cilet vujne nga frymrja dhe sunisite, dhe shpresoje se do te ndikoj ne permesin e shendetit te tyre (me thane se ioda e Velipoje do t'ju ndhimon). Per kete arsy kerkoj banese per familjen time, e cila permbahen prej 6 anetaresh (preindet e mi, une me grue dhe 2 femi). Per te gjthne qe kan ne dispozicion banese me dhane me qira per 10 dite ne kete periude (me set gatimi dhe kondicioner), ju lutma te me kontakton ne mesazhe private ose ne ne kete mail: kallaj@hotmail.fr

Falemenderit,

Avnija.