ermela sweet mesa shoh nuk merrke vesh shume nga kompjuteri dhe perballja me viruset prandaj dhe te rekomandoj panda cloud free plus te instalosh malwarebytes antimalware per skanim ditor dhe heqje e ndonje virusi qe mund ta kaloje panden.
ermela sweet mesa shoh nuk merrke vesh shume nga kompjuteri dhe perballja me viruset prandaj dhe te rekomandoj panda cloud free plus te instalosh malwarebytes antimalware per skanim ditor dhe heqje e ndonje virusi qe mund ta kaloje panden.
pershendetje
shko te kjo faqja ===>KETU dhe shkarko ate antivirus qe te ben pune ty
qe te jemi te sinqerte mbrojte absolute nga webi nuk ka per kete te jesh e sigurt sepse me keto viruset qe jane zbuluar keto javet e fundit te gjithe jane te ekspozuar nga rreziku
une e kam pasur me pare kete problem dhe gjetur nje zgjidhje tjeter qe nuk mund ta them ketu
kalo mire
flm shume ja do e provoj nje here
"Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"
Për mua merr antivirusin Avast, është falas.
Ka një vit që e kam është më i miri nga të gjithë që kam provuar deri tani.
Ermela ja ta rekomandon shoku një super antivirus..
Best Antivirus 2012
Duhet te mbash dhe perdoresh vetem nje program antivirus ne pc.
Vetem nje dhe jo dy apo me shume programe antivirus pasi kompjuteri
do te ngadalsohet shume,mund te kete
shume alarme fallco infeksioni nga viruse
dhe konflikte te dy programeve antivirus aktive njekohsisht.
Perpara se te instalosh antivirusin qe ke pare ne kete teme,shiko ne kompjuter te cinstalosh antivirusin qe ke pas.
Klik start/kontroll panel/uninstall a program(win 7)
Te lista aty klik i djathte te emri i programit antivirus dhe uninstall.
Instalon antivirusin e ri dhe pasi e hap puna e pare
klik ne help/klik update.Pastaj vazhdon me scan dhe skanon kompjuterin per infeksion.Te rezultatet pas skanimit klik selekt all,remove all qe do te thote
do te hiqen nga programi te gjithe skedaret virus/trojane.malware te gjetura.
Keni tere keto postime edhe me shume e keni ngatruar gocen sesa e keni ndihmuar. Nuk eshte problem nxefje pasi kompjuteri ndodhet ne dhome me kushte normale nen AC. Ajo ka dhene tere gjerat e duara pc i ngadalesuar, gabime gjate operacjonit, filje e papritur e kompjuterit, 1 beep i gjate cdo 5 sekonda. Kjo do te thote automatikisht RAM nuk arin te rifreskohet ne kohe ljo shkakton ngadalesimin, ngecjen, fikjen edhe mos perdorimin e kompjuterit per nje afat 10 minutsh gje qe tregon kohe. Qe energjia statike shkarkojet nga RAM. Kjo ndodh per dy arsye ose nje nga pllakat e ram ka ikur per lesh ose eshte instaluar ne kompjuter nje pllake rami me e ulet se sa plaka theter ose me e ulet se sa MoBo suporton. Menyra me e mire per ta regulluar eshte ta cosh tek dikush qe di e nuk eshte hileqar qe te ndrosh pllakat difektoze.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Ruaj Lidhjet