Ku bohet seks me dhune, qenka i thare nga koka.
Me mire do ishte, nese do shkonte ne nje shpi publike.![]()
Ku bohet seks me dhune, qenka i thare nga koka.
Me mire do ishte, nese do shkonte ne nje shpi publike.![]()
The Promise - I Will Always Love You S
daniel ,
se kuptova per ke e kishe fjalen por ketu pashe me shume se dy tipa (qe perkrahin mesimet edhe te fese islame edhe te asaj te krishtere) te tregojne mirekuptim gjinor me kete budallain nga Kosova.
Me beri shume pershtypje nje postim ketu dhe nje postim te nje teme tjeter nga ilia spiro....... Sepse zakonisht ju mbrojtesit e krishterimit, mezi prisni te gjeni nje artikull kur tregohet dhuna e budallenjeve arabe a pakistaneze a dreq ,ndaj femrave, per te filluar pastaj nencmimet per fene islame ne pergjithesi.
Njejte bejne edhe keta te tjeret me fene e krishtere ,por une lexoj me shume keto debatet tuaja kur jane ne pyetje qendrimet e fese ndaj femres.
ilia spiro te ajo tema tjeter thote se femra duhet ti bindet burrit nese do harmoni ne familje, ketu e ben fajtore gruan gjermane pse e dhunoi burri i saj budalla, ne menyren e njejte si e bene edhe meshkujt e tjere pa dallim bindjesh te tyre fetare.
Kur eshte puna te dominimi i meshkujve te femrat reagojne njesoj pothuaj shumica e meshkujve ne forum ,te krishtere e myslimane.
Pa sa per mu, kushdo qe te jete ky djali , nese eshte e vertete qe dhunoi gruan e tij (fakti qe iku me ben te besoj se kjo eshte e vertete) uroj te marri kogja do vite burg.
Jo per tjeter po i behet mesim.
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 13-06-2012 më 08:02
Njeriu kurre nuk eshte me i bukur sesa kur kerkon falje!
Anita per çfare ke shkruar ketu mendime per tema te tjera per Ilia Spiro , per mua qe me je drejtuar ne shumes pergjithsues qe u dashkam te mbroj krishterimin ?
Mendoj se thjesht ke pasur nevoje te shkruash shume , cfare do qe te shkruash , rendesi ka qe te shprehesh , e respektoj kete nevoje tende , per mua flit edhe me teper gjera , cfaredo qe te te sillet ne mend shkruaje , por duhet te dish qe une jam nje njeri dhe gjithmone flas per veten dhe se dyti Zotin une nuk e mbroj por me mbron Ai mua .
Por nese te prisha ritmin e vazhdes se shkrimeve te tua qe te lehtesosh veten , me fal , vazhdo edhe me teper se nuk te them gje .
Sa per tipat qe e mbrojne kete akt , njeri e mohon si fakt te ndodhur dhe tjetri quan viktimen nje idiote qe ne faqe te pare . Do te doja te dija çfare do thoshin nese do u dhunohej kunder deshires nje femer e afert e familjes . A do vazhdonin te thoshin te njejtat gjera, a do quhej njesoj idiote ? Keta hipokrite qe shprehen me kete lloj ligesie , sikur te mos i kishte lindur po ashtu nje femer por sikur te ishin pjella te kafsheve te pyllit ?
C'me tregon pastaj mua histori me shpirtshitur ne grek ? Po pate gje me te shko e shkruaji ne temen ku e ke lexuar , e kote qe flet me vete se as qe e kuptoj cfare thua kur flet per nje teme ne nje teme tjeter . Shko atje ku te ka mbetur mendja dhe shkruaji personit ne fjale . Hajt pa shume komplekse se diskutime te lira jane . Kalofsh mire !
Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 13-06-2012 më 09:57
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Më mungojnë ata që nuk mund të jenë me mua e jo ata që zgjodhën të mos jenë me mua.
Ben infermieria nuk i ka kopetencat per te vizituar dhe leshuar raportin e vizites per gjith òfare mund te kete ndodhur ....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Me ke keqkuptu daniel.
Me erdhi mire qe ti dhe pak te tjere ishit kunder nje veprimi te tille , po se kuptova per ke e kishe fjalen. Do ti rikthehem faqes edhe njehere .
Por meqe ti e lidhe me fene desha te te them qe jo vetem pjestaret e nje feje jane te padrejte ne qendrimin e tyre ndaj femres. Te gjithe jane njesoj.
Nuk e di kah erdhe ne perfundim ti qe kam fare komplekse une. Nejse. Se pata me te keq une fare po ska rendesi.
Kalofsh mire edhe ti!
Njeriu kurre nuk eshte me i bukur sesa kur kerkon falje!
Ruaj Lidhjet