Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,212
    Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Keto jan shqipet o ilyrian. Te bashkuar kur kerkon nevoja dhe atdheu . Nje kushtrim dhe te gjithe ne kembe Po me behet zemra mal per zotin ,e sidomos me ato donacionet per femijet dhe familjet e Enver Zymberit dhe Silver Haradinajt .

Jemi popull me zemer te madhe e me kapacitete marramendese. Na nevojitet vetem edhe pak kohe qe te marrim veten nga te gjitha ato qe i kemi kaluar. Pastaj do te kuptojne te gjithe se kush jane shqipet

Ore mos jan 25.000 se 250.ooo shume e madhe
    Edhe une dyshova ne fillim, por jo. Jane 250.000 sepse e perseriten disa here me vone.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 04-06-2012 më 18:05

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    848
    P.S--Telefononi dhuroni edhe vetem 1 € --dhe do ta kuptoni se 99 % janë premtime të verteta
    këtë e themë nga pervoja nga dhurimet e mia për Shoqata të ndryshme Bamirëse nga Diaspora Shqiptare.

Gjelbrim Gashi nga Londra!!!!!215 mijë €!!!!!!!!!!!!!shpresoj në emer të Shqiptarve nga Veriu i Mitrovicës të jetë e vertetë
    Tani edhe një nga Amerika dhuron 100 mijë $

Vazhdon ndihma edhe në ditët në vijim --- PËRSHËNDETJE---FALEMINDERIT STAFIT të F/SH për mirëkuptim

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    455
    Kjo verteton edhe nje her se sa jan shqipetaret te bashkur kur eshte pytje atdheu,ne kemi qen dhe jemi popull human ju lumte gjitheve shqipetareve kudo qe jan......

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    6,683
    Ketu tregoj edhe kenga e Mihrije Brahes,s'e cfar i mungon Mitrovices,Ju lumt vellezer e motra,e sidomos me lotuan syt kur femijt dhuronin nga bugjeti i tyre ....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    799
    Citim Postuar më parë nga K.i EPERM Lexo Postimin
    Nëse ke çasje në-RTK- i ke të gjitha ,Nr. i xhrollogaris,dhe mundësia e ndihmë nepermjet Telefonit ose SMS .

tel;0381(0) 38 222 822

SMS: 55550 (vala -ptk) 1€ për SMS

NDIHMO EDHE TI
    Raiffeisen BANK
    150 300 100 348 0934
    Në telefon ju pergjigjen Aktoret e njohur të Kosovës

Përshëndetje Shqiptar kudo që jeni
    Duhet 00381 (0) 38 222 822 apo vetem nje 0 ne hyrjen nderkombetare te sillet?
    Datat e bankiare me duken te mangeta disi. Eshte ai numri i tere me larte, numri i kontos apo si? Ju lutem, sipas mundesise, te ipen dattat sa me qarte e sakte.

Faleminderit i nderuari, K.I EPERM

Zoti i bekofte keta njerez qe ndihmojne.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,581
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Ketu tregoj edhe kenga e Mihrije Brahes,s'e cfar i mungon Mitrovices,Ju lumt vellezer e motra,e sidomos me lotuan syt kur femijt dhuronin nga bugjeti i tyre ....
    Aww
    Ju lumt prinderve qe mesojne femijet e tyre, gjeneraten e re, ne kete menyre!

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    2,965

Arrow Pershendetje njerz te mire...

Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Shuma e deritanishme arrine mbi 1.000.000 euro pa llogaritur shtepite .Jemi popull humanitar dhe jam e lumtur qe i takoj keti populli te bekuar !
    Fole, edhe Ti je një Bij e bekuar e Popullit tënd, prandaj jemi popull i bekuar se ka te tille!

Respekte falenderime e mirnjohje te thella per te gjtiha ata shqiptar e shqiptare qe me zemergjersine, dashamiresine, ndjenjen e tyre ...e bene kaq madheshtor prejardhjen e tyre, se i takojne dhe bashkjetojne me dhimbjen e popullit te vet! Uroj e lutem qe te gjitha ato Familje... qe prej mbas luftes nuk jane kthyer akoma ne vatrat e veta, shuma e ketyre mjeteve te jete e mjaftueshme dhe dedikimi te jete 100% per aty ku eshte destinuar.

Faleminderit nga zemra per te gjithe Ju...Shqiptar/e qe mbreme u solidarizuat me Popullin Shqiptar, Zoti iu shtofte ekonomine dhe begatine ne Familjet tuja...!

Respekte...
    Dhuro shumë...e prit pak!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    6,683
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    22-02-2010
    Postime
    6,262
    Sa bukur ia paska kushtuar kete kenge Mitrovices Mihria

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    848
    Premtuan miliona, i dhanë vetem 300 mijë Euro!!!!!!!!!!!!!

Publikuar: 22.06.2012 - 12:56

Prishtinë, 22 qershor – Premtimet e qytetarëve për të ofruar ndihmë për ndërtimin dhe rindërtimin e shtëpive në Komunën e Mitrovicës, shuma e të cilave arriti mbi dy milionë euro gjatë aksionit të quajtur “Ndihmo edhe ti”, kanë dalë të mos jenë të njëmendta. Kanë kaluar më shumë se dy javë nga ky aksion dhe në llogarinë bankare, e cila ishte hapur pikërisht për të ofruar ndihmën me të holla, nuk janë mbledhur më shumë se 300 mijë euro. Këtë e ka konfirmuar për “Kohën Ditore” nënkryetari i Komunës së Mitrovicës, Riza Haziri, i cili beson se premtimet e bëra nga qytetarët do të realizohen.

“Deri më tash rreth 300 mijë euro janë deponuar në llogarinë e veçantë që është hapur. Ka nga ata që i kanë premtuar nga 100 mijë euro, të cilat i kanë lëshuar, por ka edhe nga ata që i kanë lëshuar edhe më pak, pra ato që i kanë premtuar. Por besoj që premtimet që i kanë dhënë qytetarët atë natë kur është organizuar ajo ngjarje do të realizohen”, ka deklaruar nënkryetari Haziri.

Ai ka bërë me dije se premtimet e tyre kanë nisur t’i realizonin kompanitë e ndërtimit, të cilat kishin premtuar se do të ofronin material falas dhe do të bënin ndërtimin e shtëpive.

“Nga ajo iniciativë kanë filluar të ndërtohen pesë shtëpi në Lagjen e Boshnjakëve, kurse të hënën do të fillojnë edhe gjashtë të tjera në pjesë të ndryshme”, ka thënë Haziri. Sipas tij, përzgjedhja e qytetarëve që do t’u ndërtohen shtëpitë është bërë pasi që komisioni vlerësues e ka vërtetuar gjendjen në terren pas marrjes së kërkesave të qytetarëve, të cilët kanë kërkuar ndihmë, shkruan gjerësisht sot “Koha Ditore” .

P.S--Unë do ta kisha pyetur Kryetarin ;pse duhet të bëhët transferi i këtij Fondi nga Raiffeisen Bank në Fondin Komunal kur dihet destinacioni i duhur dhe qellimi final .
    Përshëndetje

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •