Serbët zhvendosin kontejnerët e policisë
Qindra serbë janë tubuar në zonën e Tre Rrokaqiejve në veri të Mitrovicës rreth orës 13:00, duke demoluar kontejnerin e policisë, të vendosur pesë minuta me herët nga ana e Policisë së Kosovës.
E hëne 9 Prill 2012 16:14
Në fakt pak pas orës 13:00, pjesëtarët e Policisë së Kosovës kanë vendosur në zonën e Tre Rrokaqiejve një postbllok statik, ndërsa menjëherë është dëgjuar alarmi, ku pas pesë minutash janë tubuar qindra serbë në këtë zonë, duke përndjekur dy pjesëtarët e Policisë së Kosovës dhe duke rrotulluar kontejnerin.
Derisa gjendja është e tensionuar në këtë zonë, banorët shqiptarë janë të shqetësuar për sigurinë e tyre edhe pse vërehen forca të shtuara ndërkombëtare duke qarkulluar në këtë vend.
Forca të shtuara të Policisë së EULEX-it ka edhe në urën kryesore në lumin Ibër.
Vendosja e pikës satatike të policisë në lagjen e Tre Rrokaqiejve ishte vendosur pas paralajmërimit të dhënë dje nga ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi./express/
Deri kur more kshtu ku jeni o nderkombetar ,ku jeni oooo Aksh qe po na genjeni nuk jeni.... as kunde vetem genjeshtra thoni ju nuk ekzistoni
Një mesazh nga një gjeneral Serb ...
Para disa ditëve një gjeneral i forcave ushtarake Serbe ka thënë për mediat e sërbisë se: "Kosova dhe shtetet e tjera të rajonit nuk duhet ta provokojnë Serbin sepse Serbia ka një ushtri aq të madhe dhe të fuqishme e cila është në gjendje t`i zhduk të gjitha shtetet e rajonit që e provokjonë Serbinë.
Por, i vetmi problem për neve (Serbinë) janë jo shqiptarët e thjeshtë, por shqiptarët islamista që çdo ditë e më shumë numri i tyre shtohet në Kosovë, dhe këta islamista shqipëtar janë kërcënimi i vetëm për shtetin Serb, që me ndonjë sulm terrorist që mund ta marrin terroristat islamist shqipëtar mund të na kushtoj shumë më shumë sesa e imagjinojmë ne."
Andaj shqiptar, dijeni se sa më shumë kapeni për litarin e Allahut, dhe sa më shumë ktheheni në Fenë tuaj, armiku serb është më i frikësuar nga ne.
"Allahu ka mbjellur frikë në zemrat e jo-besimtarëve." (Kur`an)
Kemi qen dhe jemi te perqar ,ather kur do bashkohemi ,te duam njeri tjeterin dhe te mos i degjojm te tjeret se qka thojn per ne,ather kur te harrojm evropen dhe te punojm per vendin ton ,ather ne do te fitojm dhe do ta gjunjezojm serbin,
Serbia e di fort sa sa shum e don dhe qmon atdheun muslimani,dhe per kete arsyje serbia dikur ,eshte mundu te devijoj fen islame duke pru ne kosov rus qe kinse jan hoxhollar ,dhe keta rus deshtun edhe pse i fitun disa injorant ku shum prej tyre edhe sot i besojn fjaleve te tyre se shkollimi na qenka haram etj
Muslimani i mirfillt nuk dorezohet kurr perball armikut ,ai eshte i obliguar nga zoti te mbroj me gjak atdheun ,gjuhen ,kombin dhe pasurin e tij ,nese ju kthen shpinen ather kur keto kan nevoj per te ai quhet tradhtar
Ti po flet per islamin apo shqoptaret , ku mundet me e dit serbia qe islami eshte shum i rrezikshem per serbin ,,kur serbia eshte e rrethuar nga muslimanet , kurse kur te don i vret i dhunon e i masakron dhe kurr nuk i eshte demtuar asnji her ekzistenca e ti .
Por edhe ket e di qe ne shekullin 21 ,kur bota e moderuar po projekton plane per te popullu edhe planete tjera me njerezit e vet ,kurse te bota islame ka filluar me nje veshtersi dhe penges te madhe e quajtura "pranvera " po i perfshi me emrin Arabe. E te mashtrohesh kaq lehte me lojnat qe i ban shkau ,e qe i ka ber gjithmon kjo eshte e pa justifikuar ,serbi gjithmon ati qe ka punu me te e ka shpall se shum ia ka frigen ,kurse ati qe ia ka frigen me te vertet ,thot se po bashkepunon me serbin ,keto tradhti ende po i shiten shkaut por jo tek te gjith....
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Per shkak te ketyre luftrave serbia po u frigojka prej islamit,ide e fort ,un po frigoj se mos serbet tash qe islami eshte duke u transferu ne islam radikal, serbet nga friga e juaj do te emigroj dikun tjeter e do te zbrazet serbia.mendime te mitura.
Video shum interesante !????
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Tashe jan te lire me fole
“Kidnapimi” u kushton me pozitë dy policëve kosovarë
Publikuar: 20.04.2012 - 09:00
Prishtinë, 20 prill – Shukri Binaku dhe Sami Beqiri nuk do të patrullojnë më përgjatë kufirit të Kosovës. Të dy policëve që u arrestuan nga xhandarmëria serbe në territorin e Kosovës u është dhënë një masë e lehtë ndëshkimi, atyre u është ndërruar pozita në polici dhe nuk do të kenë më të drejtën që të patrullojnë në kufi.
Lajmin e ka konfirmuar për “Kohën Ditore” ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi. Sipas tij, kjo nuk është masë ndëshkimore. “Nuk është masë ndëshkimore, por u është ndërruar sektori. Nuk do të patrullojnë më në kufi. Është çështje operacionale se ku do të vendosen”, ka thënë ministri Rexhepi.
Vendimi vjen pas vlerësimit të Qeverisë së Kosovës se të dy policët nuk është dashur që më 31 mars të dorëzohen para xhandarmërisë serbe dhe të pranojnë arrestimin nga ana e tyre, përderisa kanë qenë në territorin e Kosovës.
Zëdhënësi i Policisë së Kosovës ka thënë se të dy policët pas pushimit të rregullt i janë kthyer organizatës, por nuk ka treguar se çfarë pozite do të kenë pas incidentit.
Që nga arrestimi i dy policëve, që qe bërë me shumë bujë nga ministri i Brendshëm i Serbisë, Ivica Daçiq, edhe ministri i Brendshëm, Bajram Rexhepi, edhe kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, kanë bërë thirrje që secili pjesëtar i forcave të sigurisë të rezistojë nëse përballet me forca të Serbisë.
“Policët serbë kanë qenë të armatosur, por policët e Kosovës kanë qenë edhe më të armatosur dhe me armatim edhe më modern. Çdo pjesëtar i forcave të sigurisë e ka për obligim që në momentin kur shkelet një centimetër i territorit të Kosovës nga çizmja e kujtdo qoftë, e veçmas atyre që kanë kryer krime e gjenocid këtu, që të përgjigjet sipas Kushtetutës së Kosovës”, ka thënë kryeministri Hashim Thaçi, të enjten, gjatë seancës së rregullt të parlamentit (gjerësisht në “Kohën Ditore”).
I nerumi brari, foli eprori ja nji pergjigje e krye eprorit, puna nuk ashte per ju.
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
ata te dy poliBARINJTE FRIGACAKE me mire ti cojne me lopet ne kullota se sa ti mbajne ne "mbrojtjen" civile.......nuk bahet lesh me presh E NUK JANE TE GJITH SHQYPE SI ZYMBERI
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Ruaj Lidhjet