Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 120 prej 138
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Postime
    12,362
    Ben7, kete qe po i thua ti bie ndesh me rregullat e bankes e para. Asnje sta ben ate qe i thua.

O Ilirjana, me ben pershtypje qe behesh kaq merak e keq,
    fundja, eshte detyra e babit tend te gjeje te jemen, e jo ta marresh ti gjithe ankthin e sikletin mbi supe.
    Yt ate duhet ta kishte kerkuar me kohe, mbase tani eshte shume vone, mbase do kete vdekur ose kushedi e di. Mbase ajo sjeton fare ne Tirane. (kush e di ku e ka degdisur jeta). E ketu ne forum qe ke lene shpresat, mos u merzit po te them, se ke gjetur vendin e gabuar. Ketu shumica nuk jetojne ne Shqiperi. So move on.
    Sugjerimi im eshte ky:

Pergatit te gjithe historine. Me data ekzgakte dhe te sakta, si psh vendi i lindjes, viti, e te tjera te dhena si keto. Nuk eshte e nevojshme te japesh te gjithe infon e saj si emer mbiemer. Por te pakten paraqite si histori me nje mbiemer Dushi (si ketu). Dhe coje ne ndonje kanal televiziv qe merren atje me programe te tilla- si psh njerez te humbur (kam degjuar). Nese ajo eshte gjalle dhe e degjon (Nuk do i kete harruar detajet dhe rrethanat kur ka dhene birth shume vite me pare te nje baby boy), besoj do dali dhe besoj do kontaktoje me ju. Kjo eshte e vetmja menyre te lidhesh me te prape. Nese asgje prape, dhe move on with your life dhe jo te behet obsession kjo ngjarje ty. E kuptoj qe do te dish nga rrjedh, por nuk eshte dhe aq e rendesishme per ty. (mbase per babin tend po)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    222
    ato qe thot anetaria siperfolese ja kam thomi un ilires me kohe po me ka quajtur kundershtar isaj dhe i temes

i/e regjistruar Maska e ilirjana jana
    Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    benseven11, pink, labiiii, ju falenderoj sinqerisht per solidaritetin qe keni treguar.

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    edhe dicka : esht histori tjeter pse babi nuk e ka kerkuar perpara. Nuk mundeni ju te thoni ato fjale se nuk dini shume gjera per familjen tone.

Perjashtuar Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,056
    Po na trego pak pra, na fut ne brendesi te ngjarjes. Se eshte bere shume interesante historia. Ne ç'pike je me kerkimet dhe hetimet e tua ??? Ndoshta mund te te ndihmojme me ndonje ide ...

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    bluebaron
    Te pershendes dhe te falenderoj. Ndermjet postimeve te mia kam treguar pjesen me te rendesishme te jetes sime dhe historine dushi e kam trajtuar goxha. Kerkimet i vazhdoj edhe me rruge te tjera po me dalin mosperputhje dhe nderlikime qe .............................
    .......ja erdhi edhe pak ditelindja ime dhe askush nuk do te me dhuroje dhuraten e vetme qe dua!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    455
    Ne Tirane ka familje Dushi te fese Myslimane,, Ordodokse, Katolike, Tosk dhe Geg,,,,,,,,qe nuk kane asnje lidhje gjaku midis tyne

Ju kujt FEJE dhe province perkisni
    Practice
    Random
    Kindness

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    loni loni
    Pse po me pyet per fene dhe provincen?
    Gjithsesi, une i perkas fese katolike.

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    loni-loni
    Jam nga Shkodra.

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    Pershendetje forumi...

Super Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    9,595
    Asnje cik progres ne kerkime?
    Ku shkove,ku pyete,si pyete,cfare te thane?
    WenI See You Smile
    Ican face the world.AuAu
    http://vevo.ly/etH0vz
    ≈♥♠♣♦≈

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    CKEMI
    Benseven flm per interesimin,po skam asgje.
    Neser kam ditelindjen,a do te ma beje kush dhuraten qe dua???

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,090
    Citim Postuar më parë nga ilirjana jana Lexo Postimin
    Neser kam ditelindjen,a do te ma beje kush dhuraten qe dua???
    E paske ne nje dite me Xhekun.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    8,485
    o njerez
    Jam nje 18 vjecare, personi qe kerkoj nga familja dushi eshte rreth 70 vjec. Sa per tiu sqaruar e kam kerkuar perpara ne bashki, polici, por ato nuk japin informacion edhe duke e dite arsyen, edhe duke ia vertetuar,e kam kerkuar edhe ne ato adresa qe me jepnin por asgje : askush nuk me ndihmoi. Sa per njerez te humbur nuk shkoj atje se ceshtja eshte delikate e nuk mund ta bej publike,dhe kur nuk e bej atje publike nuk e bej as ketu.
    Forumi ishte nje alternative qe une mendova ta perdor.C'ironi : un nuk di a e gjej gjalle, dhe ju mendoni se dua ta vras e turli gjerash.
    Kush do e kush mundet te me ndihmoje ia di shume per nder, kush nuk beson te pakten mos te tallet me ndjenjat e te tjereve.
    kur policia nuk te ndihmon edhe pse i ke thene kush je dhe per c arsye e kerkon(gje qe se besoj ta them sinqerisht)kush eshte ai apo ajo qe paska **** apo cica te medha te merret me kete ceshtje ???????
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    8,485
    Zonja 70 vjece qe po kerkoj eshte gjyshja ime biologjike : nena e vertete e babait tim. Kjo eshte edhe arsyeja pse un nuk e bej publik emrin e saj. Se pari ajo mund te kete krijuar nje familje e nuk dua ti prish pune. Por ne duam ta njohim ate , te dime kush eshte e si eshte. Mendoj se eshte e drejta jone qe te dime origjinen e vertete. Tashme qe ju tregova arsyen e vertete pse un po e kerkoj. Ju lutem me ndihmoni : kuptojeni hallin tim...
    une ste besoj
    policia ste ndihmoka ???????????????????????????
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    goldian
    Ja pra ekziston ai neni 3 te kushtetuta e RSH e nuk te tregon kush. Kan ndryshu ligjet, vertet qe se di pse ato nuk shtyhen te na ndihmojne. Kur ne paraqitemi atje e leme identitetin tone e gjithcka, n fund te fundit cfaredo qe te ndodhe qofte edhe vrasje ne do te dyshoheshim, po nejse...
    Nese nuk beson, cte bej une, thjesht shoh se fryma e besimit nuk depertoka tek ti.

Mi corazon per cilin xhek e ke fjalen?

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,090

Mi corazon per cilin xhek e ke fjalen?
    Per Xhek London-in.

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,090
    Sa inat kam, kur kam postuar e fundit dhe mbetet nicku im ne tribune forever. Si s'po duket kjo Ilirjana..

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    Mi corazon, ja u shfaqa serisht, tani nicku yt nuk do ngelet forever.............. Klm.

Anëtarësuar
    06-01-2012
    Mosha
    20
    Postime
    135
    .........ckemi.......
    Une sgjeta gje, po as ketu spo me del nje shqiptar qe te me ndihmoje.........kaq pak besim keni................

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •