Emigracioni i vjeter dhe ai i pas viteve '90.

Cdo shqiptar qe gjendet jashte, sapo eshte vendosur ne shtetin perkates, ka vene re ekzistencen e emigracionit te vjeter.

Si jeni pritur nga emigracioni i vjeter?

A ka ndryshime mes njeri-tjetrit ne mentalitet?

Cili nga te dy grupimet eshte me i suksesshem?