Close
Duke shfaqur rezultatin 1 deri 7 prej 7
 1. #1
  i/e regjistruar
  Antarsuar
  27-02-2009
  Postime
  123
  Faleminderit
  0
  0 falenderime n 0 postime

  Cilat jan pikt minimale pr pranim n universitet?

  nese kemi mundesi me te gjetur pak ate tabelen minimale te pikeve te pranimit ne universitet per kete vit

 2. #2
  YEP! Maska e Mr-Bledi
  Antarsuar
  08-08-2009
  Vendndodhja
  .bat
  Postime
  693
  Faleminderit
  22
  17 falenderime n 16 postime
  Kuotat kryesore

  Universiteti i Tirans
  Dega Kuotat Tarifa
  Histori 110 20.000 l
  Gjeografi 110 20.000 l
  Gjuh-letrsi 110 20.000 l
  Gazetari 80 20.000 l
  Anglisht 190 15.000 l
  Frngjisht 120 15.000 l
  Italisht 130 15.000 l
  Gjuh Spanjolle 60 15.000 l
  Gjuh Ruse 40 15.000 l
  Gjermanisht 110 15.000 l
  Gjuh letrsi greke 50 15.000 l
  Gjuh Turke 60 15. 000 l
  Matematik 100 15.000 l
  Fizik 80 15.000 l
  Inxh.Mat e info 100 15.000 l
  Biologji 120 15.000 l
  Kimi 70 15.000 l
  Kimi tek dhe ushqimore 70 15.000 l
  Kimi industriale 60 15.000 l
  Informatik 180 15.000 l
  Pun sociale 120 30.000 l
  Filozofi 110 30.000 l
  Sociologji 110 30.000 l
  Psikologji 100 30.000 l
  Shkenca politike 110 30.000 l
  Drejtsi 700 30.000 l
  Shndeti publik 20 30.000 l
  Mjeksi 250 25.000 l
  Stomatologji 80 30.000 l
  Farmaci 60 30.000 l
  Infermieri 250 25.000 l
  Mami 60 25.000 l
  Laborator 40 25.000 l
  Fizioterapi 40 25.000 l
  Logopedi 50 25.000 l
  Imazheri 40 25.000 l
  Administrim –Biznes 470 25.000 l
  Ekonomiks 80 25.000 l
  Finance 470 25.000 l
  Info ekonomike 75 25.000 l
  Admin biznes(Sarand) 100 25.000 l
  Administrim biznes Kuks 100 25.000 l
  TOTALI 5575

  UNIVERSITETI POLITEKNIK
  Dega Kuota Tarifa
  Mekanike 170 15.000 l
  Inxhi materiale 70 15.000 l
  Tekstil dhe mod 70 15.000 l
  Inxhineri Elektrike 80 20.000 l
  Inxh Elektronike 40 20.000 l
  Inxh informatik 40 15.000 l
  Inxh telekomunikacion 40 15.000 l
  Inxh. Mekatronik 60 15.000 l
  Inxh Ndrtimi 160 25.000 l
  Inxh Hidroteknike 100 15.000 l
  Arkitektur 100 30.000 l
  Inxhi matematike 60 15.000 l
  Inxh fizike 60 15.000 l
  Inxhiener gjeodet 60 15.000 l
  Inxhinieri ambienti 60 15.000 l
  Inxhi.ne shkencat e toks 60 15.000 l Inxh Gjeoinfromatik 60 15.000 l
  Inxhin. i gjeoburimeve 70 15.000 l
  TOTALI 1430

  UNIVERSITETI BUJQSOR
  Dega Kuota Tarifa
  Menaxhim Agrobisnes 160 20.000 l
  Menaxhim Agrobisnes (Lushnje) 60
  Ekonomi p.agrare 170 20.000 l
  Finance-kontabilitet 170 20.000 l
  Mbrojtje bimsh 110 15.000 l
  Hortikulture 110 15.000 l
  Pordhim bimor 110 15.000 l
  Zooteknike dhe biznes blektoral 110 15.000 l
  Akuakultur dhe M.peshku 110 15.000 l
  Agro-mjedis dhe Ekologji 110 15.000 l
  Tek. Agroushqimore 110 15.000 l
  Vreshtari dhe enologji 70 15.000 l
  Inxhinieri pyjesh 90 20.000 l
  Inxhinieri. p.druri 90 20.000 l
  Mjeksi Veterinare 130 20.000 l
  Agro-mekanizm 60 20.000 l
  TOTALI 1885
  UNIVERSITETI I ELBASANIT
  Dega Kuota Tarifa
  Histori-Gjeografi 100 12.000 l
  Gjuh-letrsi 120 15.000 l
  Gazetari 100 15.000 l
  Edukim Qytetar 110 12.000 l
  Anglisht 120 12.000 l
  Frngjisht 65 12.000 l
  Italisht 75 12.000 l
  Gjermanisht 60 12.000 l
  Cikli i ult 200 12.000 l
  Cikli i ult parashkollor 100 12.000 l
  Edukim Fizik dhe sporte 50 12.000 l
  Matematike-Fizik 130 12.000 l
  Biologji(Kimi) 120 12.000 l
  Pun sociale 110 15.000 l
  Teknologji informacioni 60 15.000 l
  Filozofi- Sociologji 110 15.000 l
  Psikologji 100 15.000 l
  Infermieri 150 15.000 l
  Mami 100 15.000 l
  Administrim –Biznes 100 15.000 l
  Ekonomi dhe e drejta 100 15.000 l
  Finance kontabilitet 100 15.000 l
  TOTALI 2280

  Universiteti i Gjirokastrs
  Dega Kuota Tarifa
  Histori-Gjeografi 100 12.000 l
  Gjuh-letrsi 100 12.000 l
  Anglisht 100 12.000 l
  Italisht 80 12.000 l
  Gjuh letrsi greke 60 12.000 l
  Cikli i ult 80 12.000 l
  Cikli i ult parashkollor 80 12.000 l
  Matematike-Fizik 90 12.000 l
  Biologji(Kimi) 90 12.000 l
  Matematik-informatik 120 12.000 l
  Infermieri 100 12.000 l
  Administrim publik 80 12.000 l
  Finance kontabilitet 100 12.000 l
  Turizm 45 12.000 l
  TOTALI 1215

  Universiteti i Kors
  Dega Kuota Tarifa
  Gjuh-letrsi 90 12.000 l
  Anglisht 60 12.000 l
  Cikli i ult 80 12.000 l
  Cikli i ult parashkollor 60 12.000 l
  Matematik-informatik 65 12.000 l
  Matematik-Fizik 80 12.000 l
  Filozofi-sociologji 90 12.000 l
  Infermieri 130 12.000 l
  Mami 60 12.000 l
  Administrim –Biznes 100 12.000 l
  Finance 110 12.000 l
  Turizm 90 12.000 l
  Turizm (Pogradec) 60 12.000
  Marketing 90 12.000 l
  Agrobiznes 60 12.000 l
  Hortikultur 60 12.000 l
  Agro-ushqim 70 12.000 l
  Teknologjie prodhimit bimor 60 12.000 l
  TOTALI 1415

  Universiteti i Shkodrs
  Dega Kuota Tarifa
  Histori 110 12.000 l
  Gjeografi 110 12.000 l
  Gjuh-letrsi 120 15.000 l
  Gazetari 80 15.000 l
  Anglisht 70 12.000 l
  Frngjisht 70 12.000 l
  Italisht 80 12.000 l
  Gjermanisht 70 12.000 l
  Cikli i ult 100 12.000 l
  Cikli i ult parashkollor 60 12.000 l
  Fizkultur 70 12.000 l
  Matematik 60 12.000 l
  Fizik 50 12.000 l
  Biologji(Kimi) 120 12.000 l
  Informatik 70 12.000 l
  Pun sociale 70 15.000 l
  Psikologji 80 15.000 l
  Drejtsi 200 16.000 l
  Infermieri 90 12.000 l
  Mami 75 12.000 l
  Fizioterapi 35 12.000 l
  Administrim –Biznes 100 12.000 l
  Finance-kontabilitet 100 12.000 l
  Turizm 100 12.000 l
  TOTALI 2350

  Universiteti i Vlors
  Dega Kuota Tarifa
  Gjuh-letrsi 150 15.000 l
  Anglisht 160 12.000 l
  Italisht 160 12.000 l
  Cikli i ult 130 12.000 l
  Cikli i ult parashkollor 100 12.000 l
  Matematik 150 12.000 l
  Matematike informatik 250 12.000 l
  Informatik ‘ 250 12.000 l
  Drejtsi 120 20.000 l
  Infermieri 250 12.000 l
  Pedagogji e specializuar 50 12.000 l
  Administrim –Biznes 240 12.000 l
  Turizm 160 12.000 l
  Inxh. Navigacioni 200 12.000 l
  Inxh. mekanike 200 12.000 l
  TOTALI 2670

  Akademia e Arteve
  Dega Kuota Tarifa
  Regji filmi dhe TV 10 80.000 l
  Aktrim 12 30.000 l
  Regji 8 30.000 l
  Skenografi-kostumografi 12 30.000 l
  Koreografi 12 30.000 l
  Piktur 50 30.000 l
  Skulptur 10 30.000 l
  Muzikologji 3 30.000 l
  Kompozim 3 30.000 l
  Dirigjim 3 30.000 l
  Piano 6 30.000 l
  Violin 10 30.000 l
  Violonel 6 30.000 l
  Viol 6 30.000 l
  Kitare 4 30.000 l
  Kontrabas 3 30.000 l
  Flaut 3 30.000 l
  Oboe 3 30.000 l
  Klarinet 3 30.000 l
  Fagot 3 30.000 l
  Korno 230 30.000 l
  Tromb 5 30.000 l
  Trombone 4 30.000 l
  Bastub 3 30.000 l
  Kngtare 15 30.000 l
  TOTALI 217

  AKADEMIA E EDUKIMIT FIZIK DHE SPORTEVE
  Dega Kuota Tarifa
  Fizkultur 150 20.000 l
  Totali 150

  Universiteti i Durrsit
  Dega Kuota Tarifa
  Anglisht 100 15.000 l
  Cikli i ult 100 15.000 l
  Shkenca t Administrimit 150 15.000 l Menaxhim Turizmi 100 15.000 l
  Espert n Proc, Form 70 15.000 l
  Spec. Rrjetash Kopjuterike 60 15.000 l
  Menaxhim Ndrtimi 45 15.000 l
  Menaxhim Transporti 45 15.000 l
  Teknologji Automobilash 45 15.000 l
  Asistent Ligjor 45 15.000 l
  Asistent Administrativ 45 15.000 l
  Infermieri 60 15.000 l
  Ndihms dentist 30 15.000 l
  She's the morphine queen of my vaccine.

 3. #3
  i/e regjistruar Maska e Marya
  Antarsuar
  10-05-2009
  Postime
  4,698
  Faleminderit
  106
  126 falenderime n 91 postime
  Citim Postuar m par nga Mr-Bledi Lexo Postimin
  Kuotat kryesore

  Faleminderit shume Bledi
  do t'ja jap nipces , ti hape syte mire c'fare do zgjedhi, ai kenaqet vetem me nota 7 , por ngaqe eshte tek Ismail qemali me thote qe ka koeficient te larte si shkolle
  Ndryshuar pr her t fundit nga Marya : 10-07-2010 m 00:27

 4. #4
  i/e regjistruar Maska e Marya
  Antarsuar
  10-05-2009
  Postime
  4,698
  Faleminderit
  106
  126 falenderime n 91 postime
  Citim Postuar m par nga Mr-Bledi Lexo Postimin
  Kuotat kryesore


  UNIVERSITETI POLITEKNIK
  Dega Kuota Tarifa
  Inxhi materiale 70 15.000 l
  Tekstil dhe mod 70 15.000 l
  Inxh. Mekatronik 60 15.000 l
  Inxh Hidroteknike 100 15.000 l
  Inxhiener gjeodet 60 15.000 l
  Inxhinieri ambienti 60 15.000 l
  Inxhi.ne shkencat e toks 60 15.000 l Inxh Gjeoinfromatik 60 15.000 l
  Inxhin. i gjeoburimeve 70 15.000 l
  TOTALI 1430

  UNIVERSITETI BUJQSOR
  Dega Kuota Tarifa
  Menaxhim Agrobisnes 160 20.000 l
  Menaxhim Agrobisnes (Lushnje) 60
  Ekonomi p.agrare 170 20.000 l
  Mbrojtje bimsh 110 15.000 l
  Hortikulture 110 15.000 l
  Pordhim bimor 110 15.000 l
  Zooteknike dhe biznes blektoral 110 15.000 l
  Akuakultur dhe M.peshku 110 15.000 l
  Agro-mjedis dhe Ekologji 110 15.000 l
  Vreshtari dhe enologji 70 15.000 l
  Inxhinieri pyjesh 90 20.000 l
  Inxhinieri. p.druri 90 20.000 l
  Agro-mekanizm 60 20.000 l
  TOTALI 1885

  Jane ca universitete qe nuk e kuptoj se si mund te ekzistojne dhe a ja vlen te humbasesh 4 vjet nga jeta vetem per faktin se ke bere nje fakultet qe neser pasneser nuk do te te serviri ne asgje.
  Ndryshuar pr her t fundit nga Marya : 11-07-2010 m 04:17

 5. #5
  uffffaaaaaa Maska e Jonilda
  Antarsuar
  03-07-2009
  Vendndodhja
  tirane
  Postime
  72
  Faleminderit
  0
  0 falenderime n 0 postime
  mirdita cdo dege ka piket e saj sipas cilesise se universitetit. prsh historia, filozofia kane nje shume te larte pikesh qe arin deri me 5000 pike po nuk pate 5000 pike nuk futesh. infiermeria e ka pershembull 4900, po ashtu dhe mamia. imagjino se sa e ka stomatologjia dhe mjekesia rreth 6000 pike...por ka dhe dege te cilat nuk jane te kerkuara dhe me 2900 mund te futesh si tek gjuha turke, si dhe dis adege te kota tek ubt si akuakulture, menaxhim peshimi etj etj qe ste hyne fare ne pune....po ti me thuaj se sa pike harrin dhe ku do te futesh dhe une te te them a hyn dot apo jo...klm
  Nuk ka mundesi te 2-te, per te lene peshtypje te 1.

 6. #6
  i/e regjistruar Maska e Solomoni
  Antarsuar
  18-10-2008
  Postime
  134
  Faleminderit
  0
  0 falenderime n 0 postime

  Pikt E Fituesit T Fundit - Faza 1 - Viti 2009

  UNIVERISTETI EMRTIMI DEGS PIK

  UNIVERSITETI I TIRANS Histori 5386.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjeografi 5339.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh - Letrsi 5421.7
  UNIVERSITETI I TIRANS Gazetari 5628.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Biologji 5223.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Matematik 5118.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Fizik 4558.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Informatik 5523.3
  UNIVERSITETI I TIRANS Kimi 5080.9
  UNIVERSITETI I TIRANS Kimi Ushqimore 5199.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Kimi Industriale 5052.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Inxh. Mat. dhe Informatike 5196.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Angleze 5275.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Frnge 4489.9
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Gjermane 4525.3
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Italiane 4877.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Greke 4252.3
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Turke 3785.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Ruse 3607.5
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Spanjolle 4749.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Angleze (Kuks) 3699.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Angleze (Sarand) 3592
  UNIVERSITETI I TIRANS Psikologji 5668.6
  UNIVERSITETI I TIRANS Pun Sociale 5602.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Filozofi 5300.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Sociologji 5490.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Shkenca Politike 5800.5
  UNIVERSITETI I TIRANS Administrim - Biznes 5688.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Ekonomiks 5920.5
  UNIVERSITETI I TIRANS Financ 5975.3
  UNIVERSITETI I TIRANS Informatik Ekonomike 6183.9
  UNIVERSITETI I TIRANS Admin. Biznes (Kuks) 3952.6
  UNIVERSITETI I TIRANS Admin. Biz. Turiz. (Sarand) 4058.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Mjeksi e Prgjithshme 6187.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Farmaci 6236.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Stomatologji 6281.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Shndeti Publik 5882.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Infermieri e Prgjithshme 5268.6
  UNIVERSITETI I TIRANS Mami 4985.6
  UNIVERSITETI I TIRANS Teknik i Lart Laboratori 5856.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Fizioterapi 5728.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Logopedi 5153.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Imazheri 5664.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Inferm Prgjith. (Kuks) 3706.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Drejtsi 5690.2

  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Drejtim Fermave Agrobiznes 4496.5
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Ekonomi dhe Politik Agrare 4643.1
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Financ - Kontabilitet 5170.1
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Drejt Ferm Agrobiz(Lushnj) 3730.6
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Financ-Kontab.(Lushnj) 4133.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Mbrojtje Bimsh 3701
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Hortikultur 3639.4
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Prodhim Bimor 3426.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Zootekni e Biznes Blegtoral 3349.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Akuakult. e Men. Peshkimi 3406.6
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Inxh. Agromjedis & Ekologji 4229.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Inxh. Agrare-Agromekanizim 3621.2
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Hortikultur (Lushnj) 3443.4
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Teknologji Agroushqimore 4180.7
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Vreshtari - Enologji 3493.4
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Inxhinieri Pyjesh 4368.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Inxhinieri Prpunim Druri 3979.7
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Mjeksi Veterinare 4007

  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Ndrtimi 5930.1
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Hidroteknike 5181.15
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Mjedisi 5479.3
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Arkitektur 55.29
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Gjeodet 4988.7
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Elektrike 5320.6
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Mekatronike 5189.9
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Fizike 4131.6
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Matematike 4478.5
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Mekanike 4862.4
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Tekstile dhe Mode 4757.9
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Materiale 3975.8
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxh. n Shkencat e Toks 4270.6
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Gjeoinformatike 4664.65
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri e Gjeoburimeve 4292.8
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Elektronike 5912
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Informatike 5697.9
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxh. Telekomunikacioni 5723.5

  UN. I KORS "Fan S. Noli" Cikli i Ult 3775.5
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Cikli i Ult Parashkollor 3453.4
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Gjuh Angleze 3642.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Filozofi - Sociologji 4157.4
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Matematik - Fizik 2083.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Matematik - Informatik 2819
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Gjuh - Letrsi 4409.1
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Marketing 3823.63
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Menaxhim 4087.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Turizm 3702.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Financ 4619.8
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Turizm (Pogradec) 3521.6
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Agrobiznes 3506.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Hortikultur 2008.5
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Agroushqim Inxh. Agronom 2217.5
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Teknologji e Prodhimit Bimor 2020
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Infermieri e Prgjithshme 4083.6
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Mami 3288.8

  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Gjuh Shqipe - Letrsi 4616.9
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Histori-Gjeografi 4731.8
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Anglisht 4062.7
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Gjermanisht 1999
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Frngjisht 2619.05
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Italisht 3825.85
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Gazetari 4745.6
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Biologji-Kimi 3949.2
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Matematik-Fizik 3471.4
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Teknologjit e Informacionit 3997.8
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Infermieri e Prgjithshme 4479.6
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Infermieri - Mami 4010
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Cikli i Ult 4295
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Cikli i Ult Parashkollor 4096
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Edukat Qytetare 4337.1
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Punonjs Social 4730
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Filozofi-Sociologji 4414.4
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Psikologji 4790.7
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Edukim Fizik dhe Sporte 45.23
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Administrim-Biznes 4606.8
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Financ-Kontabilitet 4842.5
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Ekonomia dhe e drejta 4501.7

  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Histori - Gjeografi 3785.4
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Gjuh-Letrsi Shqipe 3353.8
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Administrim-Publik 3962.6
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Turizm 3934.8
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Kontabilitet - Financ 4301
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Gjuh Angleze 1464
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Gjuh Italiane 2320
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Gj. Letrsi & Qytetrim Grek 2608
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Cikli i Ult 3021.2
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Cikli i Ult Parashkollor 2437
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Matematik-Fizik 2498
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Matematik-Informatik 2163
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Biologji-Kimi 1815
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Infermieri 3837

  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Gjuh - Letrsi 4573.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Histori 4492.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Gjeografi 4312.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Gazetari dhe Komunikim 4714.7
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Matematik 4138.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Fizik 3404.4
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Biologji-Kimi 3776.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Informatik 4234.8
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Infermieri e prgjithshme 4505.4
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Infermieri (Mami) 4018.5
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Infermieri (Fizioterapi) 4569.8
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Administrim-Biznes 4898.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Financ - Kontabilitet 5151.7
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Turizm 4491.85
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Anglistik 4302.4
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Italianistik 3785.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Gjermanistik 2109
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Frngjisht 2231.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Cikli i Ult 4542.9
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Cikli i Ult Parashkollor 4368.8
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Psikologji 4910.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Pun Sociale 4876.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Edukim Fizik e Sporte 62.27
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Drejtsi 5038.1

  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Cikli i Ult 4233.6
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Cikli i Ult Parashkollor 3847.3
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Pedagogji e Specializuar 26.87
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Gjuh - Letrsi 4505
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Anglisht 3934.4
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Italisht 3691.8
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Drejtsi 5115.5
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Administrim- Biznes 4599.5
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Turizm 4260.2
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Inxhinieri Navigacioni 3170.7
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Inxhinieri Mekanike 3246.3
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Teknologji informacioni 3072.5
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Matematik 2002.6
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Informatik 3373.8
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Infermieri 4201

  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Shkenca t Administrimit 4976.5
  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Menaxhim Turizmi 4931.4
  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Anglisht 4595
  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Cikli i Ult 4675.3
  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Asistent Ligjor(2-vjear) 4765.4

 7. #7
  uffffaaaaaa Maska e Jonilda
  Antarsuar
  03-07-2009
  Vendndodhja
  tirane
  Postime
  72
  Faleminderit
  0
  0 falenderime n 0 postime
  Citim Postuar m par nga Solomoni Lexo Postimin
  UNIVERISTETI EMRTIMI DEGS PIK

  UNIVERSITETI I TIRANS Histori 5386.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjeografi 5339.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh - Letrsi 5421.7
  UNIVERSITETI I TIRANS Gazetari 5628.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Biologji 5223.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Matematik 5118.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Fizik 4558.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Informatik 5523.3
  UNIVERSITETI I TIRANS Kimi 5080.9
  UNIVERSITETI I TIRANS Kimi Ushqimore 5199.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Kimi Industriale 5052.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Inxh. Mat. dhe Informatike 5196.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Angleze 5275.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Frnge 4489.9
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Gjermane 4525.3
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Italiane 4877.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Greke 4252.3
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Turke 3785.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Ruse 3607.5
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Spanjolle 4749.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Angleze (Kuks) 3699.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Gjuh Angleze (Sarand) 3592
  UNIVERSITETI I TIRANS Psikologji 5668.6
  UNIVERSITETI I TIRANS Pun Sociale 5602.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Filozofi 5300.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Sociologji 5490.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Shkenca Politike 5800.5
  UNIVERSITETI I TIRANS Administrim - Biznes 5688.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Ekonomiks 5920.5
  UNIVERSITETI I TIRANS Financ 5975.3
  UNIVERSITETI I TIRANS Informatik Ekonomike 6183.9
  UNIVERSITETI I TIRANS Admin. Biznes (Kuks) 3952.6
  UNIVERSITETI I TIRANS Admin. Biz. Turiz. (Sarand) 4058.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Mjeksi e Prgjithshme 6187.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Farmaci 6236.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Stomatologji 6281.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Shndeti Publik 5882.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Infermieri e Prgjithshme 5268.6
  UNIVERSITETI I TIRANS Mami 4985.6
  UNIVERSITETI I TIRANS Teknik i Lart Laboratori 5856.8
  UNIVERSITETI I TIRANS Fizioterapi 5728.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Logopedi 5153.4
  UNIVERSITETI I TIRANS Imazheri 5664.2
  UNIVERSITETI I TIRANS Inferm Prgjith. (Kuks) 3706.1
  UNIVERSITETI I TIRANS Drejtsi 5690.2

  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Drejtim Fermave Agrobiznes 4496.5
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Ekonomi dhe Politik Agrare 4643.1
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Financ - Kontabilitet 5170.1
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Drejt Ferm Agrobiz(Lushnj) 3730.6
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Financ-Kontab.(Lushnj) 4133.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Mbrojtje Bimsh 3701
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Hortikultur 3639.4
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Prodhim Bimor 3426.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Zootekni e Biznes Blegtoral 3349.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Akuakult. e Men. Peshkimi 3406.6
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Inxh. Agromjedis & Ekologji 4229.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Inxh. Agrare-Agromekanizim 3621.2
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Hortikultur (Lushnj) 3443.4
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Teknologji Agroushqimore 4180.7
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Vreshtari - Enologji 3493.4
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Inxhinieri Pyjesh 4368.8
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Inxhinieri Prpunim Druri 3979.7
  UNIVERSITETI BUJQSOR I TIRANS Mjeksi Veterinare 4007

  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Ndrtimi 5930.1
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Hidroteknike 5181.15
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Mjedisi 5479.3
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Arkitektur 55.29
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Gjeodet 4988.7
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Elektrike 5320.6
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Mekatronike 5189.9
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Fizike 4131.6
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Matematike 4478.5
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Mekanike 4862.4
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Tekstile dhe Mode 4757.9
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Materiale 3975.8
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxh. n Shkencat e Toks 4270.6
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Gjeoinformatike 4664.65
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri e Gjeoburimeve 4292.8
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Elektronike 5912
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxhinieri Informatike 5697.9
  UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANS Inxh. Telekomunikacioni 5723.5

  UN. I KORS "Fan S. Noli" Cikli i Ult 3775.5
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Cikli i Ult Parashkollor 3453.4
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Gjuh Angleze 3642.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Filozofi - Sociologji 4157.4
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Matematik - Fizik 2083.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Matematik - Informatik 2819
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Gjuh - Letrsi 4409.1
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Marketing 3823.63
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Menaxhim 4087.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Turizm 3702.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Financ 4619.8
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Turizm (Pogradec) 3521.6
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Agrobiznes 3506.2
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Hortikultur 2008.5
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Agroushqim Inxh. Agronom 2217.5
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Teknologji e Prodhimit Bimor 2020
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Infermieri e Prgjithshme 4083.6
  UN. I KORS "Fan S. Noli" Mami 3288.8

  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Gjuh Shqipe - Letrsi 4616.9
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Histori-Gjeografi 4731.8
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Anglisht 4062.7
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Gjermanisht 1999
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Frngjisht 2619.05
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Italisht 3825.85
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Gazetari 4745.6
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Biologji-Kimi 3949.2
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Matematik-Fizik 3471.4
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Teknologjit e Informacionit 3997.8
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Infermieri e Prgjithshme 4479.6
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Infermieri - Mami 4010
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Cikli i Ult 4295
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Cikli i Ult Parashkollor 4096
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Edukat Qytetare 4337.1
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Punonjs Social 4730
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Filozofi-Sociologji 4414.4
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Psikologji 4790.7
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Edukim Fizik dhe Sporte 45.23
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Administrim-Biznes 4606.8
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Financ-Kontabilitet 4842.5
  UN. I ELBASANIT "Aleksandr Xhuvani" Ekonomia dhe e drejta 4501.7

  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Histori - Gjeografi 3785.4
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Gjuh-Letrsi Shqipe 3353.8
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Administrim-Publik 3962.6
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Turizm 3934.8
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Kontabilitet - Financ 4301
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Gjuh Angleze 1464
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Gjuh Italiane 2320
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Gj. Letrsi & Qytetrim Grek 2608
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Cikli i Ult 3021.2
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Cikli i Ult Parashkollor 2437
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Matematik-Fizik 2498
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Matematik-Informatik 2163
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Biologji-Kimi 1815
  UN. I GJIROKASTRS "Eqrem abej" Infermieri 3837

  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Gjuh - Letrsi 4573.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Histori 4492.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Gjeografi 4312.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Gazetari dhe Komunikim 4714.7
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Matematik 4138.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Fizik 3404.4
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Biologji-Kimi 3776.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Informatik 4234.8
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Infermieri e prgjithshme 4505.4
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Infermieri (Mami) 4018.5
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Infermieri (Fizioterapi) 4569.8
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Administrim-Biznes 4898.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Financ - Kontabilitet 5151.7
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Turizm 4491.85
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Anglistik 4302.4
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Italianistik 3785.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Gjermanistik 2109
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Frngjisht 2231.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Cikli i Ult 4542.9
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Cikli i Ult Parashkollor 4368.8
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Psikologji 4910.2
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Pun Sociale 4876.1
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Edukim Fizik e Sporte 62.27
  UN. I SHKODRS "Luigj Gurakuqi" Drejtsi 5038.1

  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Cikli i Ult 4233.6
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Cikli i Ult Parashkollor 3847.3
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Pedagogji e Specializuar 26.87
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Gjuh - Letrsi 4505
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Anglisht 3934.4
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Italisht 3691.8
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Drejtsi 5115.5
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Administrim- Biznes 4599.5
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Turizm 4260.2
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Inxhinieri Navigacioni 3170.7
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Inxhinieri Mekanike 3246.3
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Teknologji informacioni 3072.5
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Matematik 2002.6
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Informatik 3373.8
  UN. I VLORS "Ismail Qemali" Infermieri 4201

  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Shkenca t Administrimit 4976.5
  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Menaxhim Turizmi 4931.4
  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Anglisht 4595
  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Cikli i Ult 4675.3
  UN. I DURRSIT "Aleksandr Moisiu" Asistent Ligjor(2-vjear) 4765.4


  OMFG sa qenkan rritur piket..me vjet me sa mbaj mend une kane qene me pak...tmer per shkolle te larte..
  Nuk ka mundesi te 2-te, per te lene peshtypje te 1.

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

 • Ju nuk mund t hapni tema t reja.
 • Ju nuk mund t postoni n tema.
 • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
 • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
 •