revo uninstaller

eshte nje program falas dhe perdoret per te ēinstaluar programet qe keni ne kompjuter u a keshilloj.
shkarkoni versionin falas duke klikuar ketu. klikoni tek download poshte freeware. per me shume shpjegime visitoni www.programekompjuteri.com