Keto dite bleva nje harte te europes ne nje supermarket te "LIDL".
Harta eshte e madhesise dikund tek.. 1,5mx1,5 m dhe e shtypur ne nji leter shum speciale..

U gezova kur pashe se krahas flamujve te tjere te vendeve te Europes.. ne rreshtimin alfabetik ( i pari flamuri i Albanias) ishte diku nga mesi dhe flamuri i Kosoves..
Gjithashtu dhe Kosova ndodhej ne harte me ngjyren e saje te vecante qe e dallonte qarte nga fqinjet e sidomos nga serbia.
Blejeni kte harte ne LIDL sepse eshte jo vetem nje objekt me vlera historike per ne.. jo vetem nje rast per tu gezuar.. per ne si shqiptare por dhe nje ndihmese e mire per rrjetin rrugor europian.. per ata qe udhetojne neper EUROPE e me gjere..

Falenderime Kompanise LIDL qe e tregeton kte harte dhe kompanise tipografike qe e ka prodhuar..

Suksese Kosoves..