Close
Faqja 1 prej 2 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1 deri 20 prej 21
  1. #1
    Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Antarsuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime

    Hello World “ndryshe”

    Nje realitet i hidhur sot per universitetet ne pergjithesi, flas edhe per ato jo-shqiptare, eshte se po ta marrim nga nje kenveshtrim BUSSINES , dhe per tregun e punes sot, te mesojn gjera qe ne fund te fundit kane per te te sherbyer shume pak.
    Rast konkret, marrim programatoret.
    Qe te shesesh nje program duhet qe te pakten te kete nje pamje grafike, (po flasim per programe serioze) pra te kete GUI ! (graphical user interface)
    Cili universitet e meson kete?
    Se po shkoj te rregjistrohem xD
    Normalisht ka qe ti thon disa baza por ne pergjithesi shumica e universiteteve te mesojn programimin ne nivel CLI (command line interface)

    Tani po japim nje hello world tipik ne java duke e integruar ate me JavaSwing
    Java Swing eshte nje framework per java dhe perfshin GUI + widgets etj.
    Interface
    Kodi:
    Action
    BoundedRangeModel
    ButtonModel
    CellEditor
    ComboBoxEditor
    ComboBoxModel
    DesktopManager
    Icon
    JComboBox.KeySelectionManager
    ListCellRenderer
    ListModel
    ListSelectionModel
    MenuElement
    MutableComboBoxModel
    Renderer
    RootPaneContainer
    Scrollable
    ScrollPaneConstants
    SingleSelectionModel
    SwingConstants
    UIDefaults.ActiveValue
    UIDefaults.LazyValue
    WindowConstants
    KLASAT
    Kodi:
    AbstractAction
    AbstractButton
    AbstractCellEditor
    AbstractListModel
    ActionMap
    borderFactory
    Box
    Box.Filler
    BoxLayout
    ButtonGroup
    CellRendererPane
    ComponentInputMap
    DebugGraphics
    DefaultBoundedRangeModel
    DefaultButtonModel
    DefaultCellEditor
    DefaultComboBoxModel
    DefaultdesktopManager
    DefaultFocusManager
    DefaultListCellRenderer
    DefaultListCellRenderer.UIResource
    DefaultListModel
    DefaultListSelectionModel
    DefaultSingleSelectionModel
    FocusManager
    GrayFilter
    ImageIcon
    InputMap
    InputVerifier
    JApplet
    JButton
    JCheckBox
    JCheckBoxMenuItem
    JColorChooser
    JComboBox
    JComponent
    JDesktopPane
    JDialog
    JEditorPane
    JFileChooser
    JFrame
    JInternalFrame
    JInternalFrame.JDesktopIcon
    JLabel
    JLayeredPane
    JList
    JMenu
    JMenuBar
    JMenuItem
    JOptionPane
    JPanel
    JPasswordField
    JPopupMenu
    JPopupMenu.Separator
    JProgressBar
    JRadioButton
    JRadioButtonMenuItem
    JRootPane
    JScrollBar
    JScrollPane
    JSeparator
    JSlider
    JSplitPane
    JTabbedPane
    Jtable
    JTextArea
    JTextField
    JTextPane
    JToggleButton
    JToggleButton.ToggleButtonModel
    JToolBar
    JToolBar.Separator
    JToolTip
    Jtree
    Jtree.DynamicUtiltreeNode
    Jtree.EmptySelectionModel
    JViewport
    JWindow
    KeyStroke
    LookAndFeel
    MenuSelectionManager
    OverlayLayout
    ProgressMonitor
    ProgressMonitorInputStream
    RepaintManager
    ScrollPaneLayout
    ScrollPaneLayout.UIResource
    sizeRequirements
    sizeSequence
    SwingUtilities
    Timer
    ToolTipManager
    UIDefaults
    UIDefaults.LazyInputMap
    UIDefaults.ProxyLazyValue
    UIManager
    UIManager.LookAndFeelInfo
    ViewportLayout
    Dhe tani kalojm tek aplikacioni yne Hello World me interface grafike

    Kodi:
    import javax.swing.JFrame; //importojm swing frame
    import javax.swing.JLabel; // improtojm swing labelin
    
    public class HelloWorldSwing {  //Japim emrin e klases
      public static void main(String[] args) {  // no coment :p
        JFrame frame = new JFrame("WooOOooW do ja them presorit :p"); //krijojm nje dritare dhe i japim emrin
        final JLabel label = new JLabel("a ke bo mire a ke bo"); //I fusim edhe pak permbajtje
        frame.getContentPane().add(label); //paraqisim ate qe shkruajtem me siper
    
        frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); //I japim mundesi programit qe te mbyllet kur ne klikojm tek X
        frame.pack();
        frame.setVisible(true);
      }
    }
    Dhe ja ku krijuam aplikacionin e pare me pamje grafike
    Po the se miza u krijua nga hii te thone budalla po the se bota u krijua nga hii te thon ateist

  2. #2
    klodj Maska e klodj
    Antarsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    92
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Ne Shqiperi shpjegohet akoma Baziku dhe Paskali. Dhe mesimi shpjegohet ne derrase me bllokskema. Kur vjen provimi as vete pedagogu nuk di se cfare zgjidhje kane ushtrimet me ane te programimit. Dhe shumica jane gjakepires qe duan te te rrjepin nga leket per te marre nje provim qe as ata vete nuk e dine ta zgjidhin. Keta duhen varur ne litar!

  3. #3
    i/e regjistruar Maska e Gepardi
    Antarsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiran
    Mosha
    28
    Postime
    169
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Nuk eshte plotesisht e vertete ajo qe the klodj.

    Pascal zhvillohet vetem ne vit 1, dhe me shume per te ilustruar algoritmat dhe data structures sesa per programim te mirefillte.

    Me vone zhvillohen disa gjuhe programimi si JAVA, C++, PHP, ASP, etj. Dhe persa i perket nderfaqeve grafike pervecse zhvillohen qe ne fillim ne JAVA, ekziston dhe nje lende e posacme e quajtur "Nderfaqe perdoruesi" qe trajton pikerisht GUI, parimet e tij, dhe implementim konkret ne kod.

    Nuk po i jap te gjitha detajet por ka kaluar koha kur zhvilloheshin vetem programe command line. Ne fakt permirisimi ne cdo fushe programimi eshte ne doren e vete programuesit, shkolla te jep me shume udhezime dhe te percakton kerkesa per lenden dhe projektin konkret.

  4. #4
    klodj Maska e klodj
    Antarsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    92
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Ne Shqiperi nuk ka shkolle per informatike. Hiqe nga mendja. Nuk dua te permend shume gjera por te gjithe informaticienet qe mbarojne ne shqiperi dine vetem te bejne nje format kompjuteri e te lidhin ca kablla ne LAN.

  5. #5
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,717
    Faleminderit
    164
    43 falenderime n 37 postime
    Te mesosh informatike nuk do te thote te mesosh se si programohet per nderfaqet grafike. Mjafton te kerkosh nje tutorial te thjesht per swing dhe pak praktike dhe meson grafiken ne do gjuhe.
    Shkolla e ka per detyre te te tregoje rrugen, duhet ta perfundosh vete pastaj.

  6. #6
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,717
    Faleminderit
    164
    43 falenderime n 37 postime
    Citim Postuar m par nga klodj Lexo Postimin
    Ne Shqiperi nuk ka shkolle per informatike. Hiqe nga mendja. Nuk dua te permend shume gjera por te gjithe informaticienet qe mbarojne ne shqiperi dine vetem te bejne nje format kompjuteri e te lidhin ca kablla ne LAN.
    Nuk e kam idene se si eshte informatika ne shqiperi, por di qe nese nje student nuk meson dhe nuk interesohet vete ne menyre te pavarur per programimin atehere te mos mbaje syte tek shkolla qe ti fusi dijen ne tru. Bota e informatikes eshte virtualisht e pafund, me lloj lloj platformash, modele llogaritjeje, gjuhe programimi, arkitektura etj etj, dhe ajo qe ben shkolla eshte te mesoje themelet qe do te duhen per te kuptuar dhe perdorur me se miri ate qe do mesosh vete gjate kohes qe do perballesh me problemet reale ne fushen e informatikes.
    Edhe ketu ku jam une, nese mjaftohesh vetem me ato qe te jepen ne mesim, kur e mbaron shkollen maksimumi te besh format dhe mbase te lidhesh kabllo mund te dish.
    Kuptojeni qellimin e vertete te nje shkolle , nuk eshte te te mesoje gjithka qe do te duhet ne jete, por vetem te te formoje.
    Ndryshuar pr her t fundit nga xfiles : 12-12-2008 m 15:45

  7. #7
    Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Antarsuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Universitetet sot jane biznes per ata qe i drejtojn kerkojn fitimin e tyre dhe si te tille minimumi qe duhet te benin eshte drejtimi i studenteve me afer me tregun e punes.
    Nderkohe qe nuk ndodh.
    E kam fjalen aty qe ne po paguajm [dhe nuk eshte falas] per nje sherbim te caktuar i cili nuk eshte ai qe deshirohet se po te ishte me "interesohu vet" ka persona qe kane ndertuar kernel te ri duke u interesuar vet.
    Sa mund ti kushtonte fakultetit qe profesorat te mbanin 2 leksione per javaswing dhe java.awt?
    Dhe nuk eshte aq e thjesht sa thua , pra te shohesh 2 tutoriale dhe pak praktik, por duhen libra dhe shume praktik. Arsyeja?
    Kur mesohesh ti besh programet ne cli pa importuar klasat per gui atehere behet dika tjeter kur ben te njejtin program por me gui keshtu qe shkolla te hedh themele por ti hedh ne drejtim te gabuar pasi aplikacionet duhet te kene minimumi nje interface grafike.
    Ky sipas opinionit tim gjithmone..
    Po the se miza u krijua nga hii te thone budalla po the se bota u krijua nga hii te thon ateist

  8. #8
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,717
    Faleminderit
    164
    43 falenderime n 37 postime
    Te thuash qe "nuk di ta bej kete se nuk ma kane mesuar" eshte menyra e gabuar per ti pare gjerat. AWT dhe SWING as qe duhet te jepen ne mesim, nuk perfaqesojne ate qe duhet mesuar ne universitet ne degen e informatikes.

    E di si eshte bota reale e punes? Kur te kerkojne te besh dika pergjigja "nuk di ta bej sepse nuk e kam pare ndonjehere kete gjuhe/teknologji/skript etj etj" nuk eshte e pranueshme, ka raste qe duhet te fusesh duart tek nje gjuhe skriptimi apo librari grafike apo do gje tjeter brenda dites, ne mengjes gjen material dhe e meson aty per aty, ne darke nis dhe e perdor. Nuk mund ta dish kurre se fare do te duhet ne pune, prandaj gjeja me e mire qe mund te te japi shkolla eshte te te formoje qe kur te vije nevoja te jesh ne gjendje ti mesosh gjerat shpejt e shpejt dhe ti perdoresh ne moment.

    PAstaj eshte normale qe duhet SHUME praktike, ky fakt nuk ndryshon dhe kur ke nje profesor qe te shpjegon dika.

  9. #9
    Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Antarsuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Te keshilloj ti kthehesh edhe njehere leximit te postimit tim me siper sepse me sa duket nuk e ke lexuar ashtu si duhet.
    Askush nuk mund ti lejoj vetes te thote une nuk di ta bej ate gje ne tregun e punes, perkundrazi ti duhet te jesh i afte te japesh Garanci.

    EDHE PIKERISHT DUKE NJOHUR BOTEN E PUNES THASHE QE UNIVERSITETET EDHE PSE PAGUHEN PER TE NUK TE PERGATISIN PER BOTEN E PUNES, KAM GJITH POSTIMIN QE E THEM A DINI TE LEXONI NJEREZ!
    Dhe nuk po ja hedh fain ndokujt per kete, eshte thjesht realitet asgje me shume.
    Kush te doje ta ndaj idene me mua, kush te doje ta refuzoj.
    Ndryshuar pr her t fundit nga init-6 : 12-12-2008 m 18:01
    Po the se miza u krijua nga hii te thone budalla po the se bota u krijua nga hii te thon ateist

  10. #10
    i/e regjistruar Maska e Gepardi
    Antarsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiran
    Mosha
    28
    Postime
    169
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Citim Postuar m par nga klodj Lexo Postimin
    Ne Shqiperi nuk ka shkolle per informatike. Hiqe nga mendja. Nuk dua te permend shume gjera por te gjithe informaticienet qe mbarojne ne shqiperi dine vetem te bejne nje format kompjuteri e te lidhin ca kablla ne LAN.
    klodj mos pergjitheso.

    Une po mbaroj shkollen ne Shqiperi dhe te siguroj qe di shume me shume se formatimi (biles formatimin sdi ta bej mire) dhe po ashtu te siguroj qe jam shume kompetitiv ne tregun e punes, pa dallime thelbesore nga koleget europiane apo amerikane. Po ashtu te siguroj qe sjam i vetem.

    Ne fakt eshte e vertete qe shume persona futen ne shkolle informatike ktu te ne vetem per arsyet qe permende ti, por mendoj se arsyeaja kryesore qe e ka detyruar kte ka qene tregu i punes dhe absurdi shqiptar qe dhe per te bere te tille pune te kerkohet diplome.

  11. #11
    linux user Maska e eni_
    Antarsuar
    13-03-2005
    Postime
    67
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Citim Postuar m par nga klodj Lexo Postimin
    Ne Shqiperi shpjegohet akoma Baziku dhe Paskali. Dhe mesimi shpjegohet ne derrase me bllokskema. Kur vjen provimi as vete pedagogu nuk di se cfare zgjidhje kane ushtrimet me ane te programimit......
    Persa i perket shpjegimit me bllokskema, ta siguroj se dhe jashte ashtu shpjegohet. Nje programues i vertete nuk eshte ai qe shkruan kodin (per kete sherbejne kinezet, :P, me shaka pa qene rracist) por me teper ai qe shkruan algoritmin. Dhe bllokskemat jan algoritmi. Zakonisht personi qe shkruan algoritmin paguhet shum, dhe ne fund i jepet algoritmi dikujt me pak te zoti per ta shkruar ne kod.
    Phuck windows, Think Linux

  12. #12
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    253
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Citim Postuar m par nga klodj Lexo Postimin
    Ne Shqiperi nuk ka shkolle per informatike. Hiqe nga mendja. Nuk dua te permend shume gjera por te gjithe informaticienet qe mbarojne ne shqiperi dine vetem te bejne nje format kompjuteri e te lidhin ca kablla ne LAN.
    Meqe po debatojme per shkollimin ne universitetet tona eshte me te vertete per nje shije te hidhur dhe me vjen keq por dua te shtoj qe gjithmone varet nga studenti per te arritur me perpara.

    Ja nje "Hello World" ne AutoLISP.

    (defun Cello ()
    (Alert "Hello World
    on AutoLISP")
    ).
    Fotografit e Bashkngjitura Fotografit e Bashkngjitura  
    Ndryshuar pr her t fundit nga arbeni_al : 17-02-2009 m 17:02 Arsyeja: korrektim

  13. #13
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,546
    Faleminderit
    0
    Falenderuar 1 her n 1 postim
    nje menyre tjeter e thjeshte eshte te perdoresh labView, bile teper e thjeshte, labVIEW eshte visual baised, ne vend te kodeve e nderton programin virtualisht me ikona dhe simbole, nuk kam access te labVIEw-it ktu ne pune por do te bej nje sistem te thjeshte kur et kem ne shtepi e ta postoj ktu.

    gjithe te mirat

  14. #14
    klodj Maska e klodj
    Antarsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    92
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Citim Postuar m par nga Gepardi Lexo Postimin
    klodj mos pergjitheso.

    Une po mbaroj shkollen ne Shqiperi dhe te siguroj qe di shume me shume se formatimi (biles formatimin sdi ta bej mire) dhe po ashtu te siguroj qe jam shume kompetitiv ne tregun e punes, pa dallime thelbesore nga koleget europiane apo amerikane. Po ashtu te siguroj qe sjam i vetem.

    Ne fakt eshte e vertete qe shume persona futen ne shkolle informatike ktu te ne vetem per arsyet qe permende ti, por mendoj se arsyeaja kryesore qe e ka detyruar kte ka qene tregu i punes dhe absurdi shqiptar qe dhe per te bere te tille pune te kerkohet diplome.
    Kerkoj ndjese nese mund te ofendohet dikush. Por e kam fjalen se duhen ndryshuar strategjite e mesim dhenies. Mjafton te shikoni ne nje universitet ku ato qe ne Shqiperi shpjegohen ne vit te katert ne nje vend tjeter behen qe ne vit te pare (bie fjala).

    Une vetem para ca ditesh pyeta nje shokun tim qe studion ne vit te katert ne lidhje me lendet qe bejne dhe me tha Astronomi, Kimi, Biologji ....

    Me duket se do behen doktore e infermiere me keto lende!

  15. #15
    i/e regjistruar Maska e Gepardi
    Antarsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiran
    Mosha
    28
    Postime
    169
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Citim Postuar m par nga klodj Lexo Postimin
    Kerkoj ndjese nese mund te ofendohet dikush. Por e kam fjalen se duhen ndryshuar strategjite e mesim dhenies. Mjafton te shikoni ne nje universitet ku ato qe ne Shqiperi shpjegohen ne vit te katert ne nje vend tjeter behen qe ne vit te pare (bie fjala).

    Une vetem para ca ditesh pyeta nje shokun tim qe studion ne vit te katert ne lidhje me lendet qe bejne dhe me tha Astronomi, Kimi, Biologji ....

    Me duket se do behen doktore e infermiere me keto lende!
    Keto behen ne vit te katert gjimnaz

  16. #16
    klodj Maska e klodj
    Antarsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    92
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Une flas per UNIVERSITETIN shoku.

    Nqs dikush eshte ne vit te katert UNIVERSITET le te na thote se cilat lende meson aktualisht. Para se te shkoj vete te shikoj orarin mesimor!

  17. #17
    i/e regjistruar Maska e Gepardi
    Antarsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiran
    Mosha
    28
    Postime
    169
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Cfare dege eshte ai shoku ?

    ne informatike viti 4 ka qene (sepse tani eshte sistemi 3+2 dhe ska me vit 4) si me poshte:

    Inxhinjeri Software 1
    WWW 1
    Ekonomi Tregu
    Sisteme Perpunimit Inform.
    Llogaritje Paralele
    Inxhinjeri Software 2
    WWW 2
    Kontabilitet
    Teori Kodimi
    Inteligjence Artificiale

  18. #18
    Perjashtuar
    Antarsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,228
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Citim Postuar m par nga klodj Lexo Postimin
    Une flas per UNIVERSITETIN shoku.

    Nqs dikush eshte ne vit te katert UNIVERSITET le te na thote se cilat lende meson aktualisht. Para se te shkoj vete te shikoj orarin mesimor!
    Nuk e di ku je bazuar apo referuar me keto qe ke thene. Nuk jam aspak dakord nga menyra se si ke folur per (Pedagoget) qe japin ne Universitetin e Shkencave te Natyres.

    Urdhero te gjitha klasat qe jepen nga viti i pare deri tek i pesti.

    Kodi:
        Profili: Informatiks
    
        Viti i par
        (30 jav msimore, 2 semestra)
        1- Analiz Matematike 1
        2- Algjebr
        3- Fizik
        4- Hyrje n Informatik
        5- Pascal
        6- Struktur t Dhnash
        7- Gjuh e Huaj
        8- Edukat Fizike
    
        Viti i dyt
        (30 jav msimore, 2 semestra)
        1- Analiz Matematike 2
        2- Fizik
        3- Asembler
        4- Algoritmik
        5- Ekuacione Diferenciale
        6- Gjuha C
        7- Gjuh e Huaj
        8- Edukat Fizike
    
        Viti i tret
        (30 jav msimore, 2 semestra)
        1- Probabilitet e Statistik
        2- Arkitektur Ordinatorsh
        3- Programim Matematik
        4- Sisteme Shfrytzimi
        5- Elektronik
        6- Logjik e Qarqeve
        7- Teori e Algoritmeve
    
        Viti i katrt
        (30 jav msimore, 2 semestra)
        1- Sisteme Shfrytzimi
        2- Sisteme t Bazave t t Dhnave
        3- Analiz Numerike
        4- Grafe dhe Rrjeta
        5- Teori Gjuhsh dhe Kompilim
        6- Proese Rasti
        7- Kontabilitet
        8- Ekonomi Tregu
    
        Viti i pest
        (20 jav msim, 10 jav Diploma)
        1- Teleinformatik dhe Rrjeta
        2- Programim i Orientuar Objekt
        3- Analiz Informatike dhe Modelim
        4- Sisteme t Prpunimit t Informacionit
        5- Programim nn Windows
        6- Kurs Special (Teori Kodimi)
        7- Seminar Special (Sisteme Paralel)
    P.s Nuk pretendojme qe nga bankat e shkolles te nxjerim programues te mirefillte po me deshire dhe me pune mund tia arin shum mire te jene te zote ne te ardhmen dhe ne ate qe do te profilizohen.

    P.s1 Nese te duhet dhe programi i mesimdhenies nuk nguroje te ta jap, dhe te shikosh menyren se si jepet mesim dhe ku kane aritur studentet dhe stafi Pedagogjik i Shkencave te Natyres. Dhe nese ai shoku yt eshte tek Shkencat e Natyres po nuk e pate problem me thuaje nje cik emrin dhe te them une cfare studenti eshte
    Ndryshuar pr her t fundit nga E=mc : 19-03-2009 m 17:31

  19. #19
    i/e regjistruar Maska e Gepardi
    Antarsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiran
    Mosha
    28
    Postime
    169
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    PAEN per te te korrigjuar programi qe ke paraqitur eshte shume i vjeter, ndoshta para 8 vjetesh. Ne keto momente eshte komplet program tjeter (Une diplomohem sivjet).

    Viti 1
    Analize Matematike 1
    Fizike 1
    Hyrje ne informatike
    Njohuri Kompjuteri
    Algjeber
    Fizike 2
    Strukture te dhenash
    Elektronike
    Analize Matematike 2
    Anglisht
    Edukate Fizike

    Viti 2
    JAVA 1
    C++
    Teori Grafesh
    Teori e Probabilitetit
    Seminar Special
    Algoritmike
    JAVA 2
    Arkitekture Kompjuteri
    Statistike
    Sisteme Multimediale
    Anglisht
    Edukate Fizike

    Viti 3
    Rrjete Kompjuterike I
    Teori Gjuhesh I
    Sisteme Shfrytezimi I
    Database I
    Llogjike Qarqesh
    Analize Numerike
    Rrjete Kompjuterike I|
    Teori Gjuhesh II
    Sisteme Shfrytezimi II
    Database II
    Optimizim Matematik

    Viti 4
    Inxhinjeri Software 1
    WWW 1
    Ekonomi Tregu
    Sisteme Perpunimit Inform.
    Llogaritje Paralele
    Inxhinjeri Software 2
    WWW 2
    Kontabilitet
    Teori Kodimi
    Inteligjence Artificiale

    Viti 5
    Programim Windows
    Kriptografi
    Linux
    Perpunim Imazhi
    Teori Algoritmash

    Punim Diplome


    P.S studentet aktuale qe studiojne me sistemin e Bolonjes kane disa ndryshime ne program, por gjithsesi eshte i perafert me kte qe paraqita une.

  20. #20
    Perjashtuar
    Antarsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,228
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Citim Postuar m par nga Gepardi Lexo Postimin
    PAEN per te te korrigjuar programi qe ke paraqitur eshte shume i vjeter, ndoshta para 8 vjetesh. Ne keto momente eshte komplet program tjeter (Une diplomohem sivjet).

    Viti 1
    Analize Matematike 1
    Fizike 1
    Hyrje ne informatike
    Njohuri Kompjuteri
    Algjeber
    Fizike 2
    Strukture te dhenash
    Elektronike
    Analize Matematike 2
    Anglisht
    Edukate Fizike

    Viti 2
    JAVA 1
    C++
    Teori Grafesh
    Teori e Probabilitetit
    Seminar Special
    Algoritmike
    JAVA 2
    Arkitekture Kompjuteri
    Statistike
    Sisteme Multimediale
    Anglisht
    Edukate Fizike

    Viti 3
    Rrjete Kompjuterike I
    Teori Gjuhesh I
    Sisteme Shfrytezimi I
    Database I
    Llogjike Qarqesh
    Analize Numerike
    Rrjete Kompjuterike I|
    Teori Gjuhesh II
    Sisteme Shfrytezimi II
    Database II
    Optimizim Matematik

    Viti 4
    Inxhinjeri Software 1
    WWW 1
    Ekonomi Tregu
    Sisteme Perpunimit Inform.
    Llogaritje Paralele
    Inxhinjeri Software 2
    WWW 2
    Kontabilitet
    Teori Kodimi
    Inteligjence Artificiale

    Viti 5
    Programim Windows
    Kriptografi
    Linux
    Perpunim Imazhi
    Teori Algoritmash

    Punim Diplome


    P.S studentet aktuale qe studiojne me sistemin e Bolonjes kane disa ndryshime ne program, por gjithsesi eshte i perafert me kte qe paraqita une.
    Te them te drejten nuk e lexova, po pash lendet qe kam vete dhe e kisha rastesisht ne FTP, se tani po merem dhe me faqen e shkolles pasi ka probleme. Keshtu eshte kur na jep io fonde per te bere nje pune te mire

    P.s Te kam nisur nje mesazh privat.

Faqja 1 prej 2 12 FunditFundit

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

  • Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •