..makina e kohes Po eshte zbuluar shume kohe me pare dhe fare rastesisht ne nje fshat prane lumit Po ku banonin nje popull mosbesimtaresh apo djaj njerez qe nuk kapen si duhet nga rrjeta e frekuencave te Gotit apo stacioni RTL! ata arrinin te manipulonin kohen dhe te kishin shume shance kur benin gabime apo kur donin te benin dicka me mire. ku popull u zhduk dhe nuk dihet se kush e zhduku dhe agjenturat e Gotit nuk dine gje per vete!