![]() |
|
|||||||
| Regjistrimi | Pyetėsori | Donacione | Lista e Anėtarėve | Kalendari | Muzika | Chat 24/7 | Shėnoji Forumet si tė Lexuar |
| Muzika shqiptare Postoni lirikat e kėngėve tuaja mė tė dashura. Njė koleksion tė madh albumesh mund t'i dėgjoni edhe nga faqja jonė muzikore dhe kėtu mund tė postoni lirikat e kėngėve mė tė dashura. |
![]() |
|
|
Funksionet e Temės |
|
|
#16 |
|
DaDDy'S GurL
Anėtarėsuar: 22-07-2003
Vendndodhja: T@K3 @ Gu3$$
Postime: 21
![]() |
Kete vere une isha ne Shqiperi...dhe mu dha rasti ti takoja djemte e West Side Family sepse Malboro organizonte nje party dhe kishte derguar WSF ne Berat tek nje Pub...Ishin shume friendly dhe shume te thjeshte...Kane pothuajse 5 vjet qe jane formuar si grup...Landi ishte hmmmm...shume cute...dhe kishte shume deshire te vizitonte USA ... ok po vendos edhe tre prej fotove qe kemi bere bashke
![]()
"Love cures people, both the ones who give it and the ones who receive it." "Everything is funny as long as it is happening to somebody else." "A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on." |
|
|
|
|
|
#17 |
|
DaDDy'S GurL
![]() |
Nje tjeter qe kam bere une me bukuroshin e grupit, Landin
![]()
"Love cures people, both the ones who give it and the ones who receive it." "Everything is funny as long as it is happening to somebody else." "A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on." |
|
|
|
|
|
#18 |
|
DaDDy'S GurL
![]() |
Ndersa ketu ka dal Motra ime me WSF ( cilesia e fotove nuk eshte shume e mire sepse po i bej me web cameran e komp).
Miri( ne te majte), Landi (mbrapa) dhe Flori( ne te djathte).
|
|
|
|
|
#19 |
|
x
Anėtarėsuar: 06-05-2003
Postime: 329
![]() |
dhe mua me pelqen shume kenga mesazhi
|
|
|
#20 |
|
Gone
Anėtarėsuar: 19-05-2003
Vendndodhja: dónde ustedes no me puede ver
Postime: 1,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boooo amon se po me iken petlla tashi ai ladi ishte cute shum
po ate doctor florin un e maja men si yll qeka bo pyll fare iii ma shpifi per zotin lol no offenc |
|
|
|
|
|
#21 |
|
me nder qofsh
Anėtarėsuar: 17-04-2002
Vendndodhja: ne fluturim e siper
Postime: 813
![]() |
|
| Sponsorizuesit e Forumit | |
Reklama |
|
|
|
#22 |
|
yeah jo keq...hmmm sorry qe do ta them por nuk krahasohet me kengen per FIERIN nga 2 DIE 4
sikur sju jepet dhe aq per rap ketyre west side family anyway kenga "mesazhi" eshte hymn fareeeeeeeeeeeeeeeeee!!!Alda. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Buena Suerte
Anėtarėsuar: 21-07-2002
Postime: 4,593
Citim:
Kenge amatoresh , por me dinjitet ka qene kenga per Tironen e kenduar ne stadiumin "Qemal Stafa" nga tifozet e saj ne ndeshjet finale per kupen e Republikes , apo jo Maēiste?
|
|
|
|
#24 |
|
Eks-plorator
Anėtarėsuar: 27-05-2003
Vendndodhja: Mes oqeaneve...............
Postime: 3,733
Moj goca ju pelqeni kenget apo djemt e ketij grupi.
|
|
|
#25 |
|
...........
Anėtarėsuar: 24-12-2002
Vendndodhja: home
Postime: 682
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kjo kenga te heq trurin vertet loool qe se ka dalur edhe deri tani e vetja kenge qe me zgjon nga gjumi ne mengjes dhe me len happy gjat dites
( landi eshte si shpirt ka edhe nje personalitet sh te lezecem...gjithashtu sh hmhm don_zhuan dhe feminist loool
|
|
|
#26 |
|
ALBSECURITY
Anėtarėsuar: 14-01-2003
Vendndodhja: Tirane
Postime: 957
![]() ![]() |
Teksti i kėngės "TIRONA"
Tirana re, Lapraka, Kombinati, Ali Demi, Tirona ėsht piknisje ku fillon muncia Aty ku kam tė ardhmen kam ėndrrat e mia Aty ku ngjitur jan xhamia edhe kisha Ku ndahet e bashkohet Nano e Berisha Aty ku jepet gjithmon njė tjetėr munci Kam shokė, kam lagje, kam rrug, kam shpi Tirona ēfar ėsht? mė i madhi paradoks Ku robi ble ke Gabi me Rolex nė dor Ku sllonet sydelfinat nė balt po bėjn parad Ku krahas kioskave trrenueme esht nje superpallat Aty ku lana qelbet dyqanet parfum shesin Ku ndjen kėnaqsin presionin edhe stresin Ku ka intelektual po ka edhe katunar Ku lypsat dhe tė papunėt flasin me celular Munci me njemije rrug esht per ne Tirona Ku bashk me zhgėnjimet Realizohen ėndrrat tona Ku tė gjith ne themi Tirona zemra jon Ti pėr ne ti pėr ne je gjithmon kampion Kur te hyni nė Kombinat jeni nė qytetin tonė Njė tabel Shyqyr thot mirseerdhėt nė Tiron Tirona nė zemrat tona Me jet e me sllona E ēmendur, sido tė jesh, ti je e jona Tirona ke ėndrrat tona; Jeton orėt e vona E dehur, sido tė jesh, ti je e jona Kjo ėsht Tirona jon Tiron e kontradiktės E luftės dhe e paqes e errėsirės dhe e dritės Mashtrimit, tė vėrtetės, shpifjes, interesit, E qefit dhe e stresit, ahengut dhe biznesit Aty ku Kryetari bėrtet me megafon Gjithshka mund tė ndodhi jetojm nė Tiron Ku njerėzia bėn plazh aty ku thahet liqeni Ku provinciali thot jom prej Ali Demi Aty ku truk pėrdorin jo vetėm grat po dhe pallatet Ku Mjaft thot rinia Po boll mė se na plase! Kafe muhabet si turqit e lashtė Nėn kumllat e kuqe moda bėn sfilatė Se ska vetėm afsh po ka edhe hash Qarkullim parash, emancipim grash Shoping ke Rruga Durrsit O burra nga blloku, aty ku gjun pėr seks thithet edhe smogu Ku qent dhe kazanėt rreth ministrive i gjen Atje ku ka mret, ku ka dhe president Tė gjitha do ti prekni nė qytetin ton Ku i tabelė e shtremėt thot mirseerdhėt nTiron Shum shum zhurm, Shum shum zhurm Qyteti jonė Tirona ka shum shum zhurm Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 15-09-2003 mė 01:31. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
x
![]() |
shume e lezetshme eshte kjo kenga tirona
|
|
|
#28 | |
|
x
![]() |
Citim:
|
|
|
|
#29 |
|
afer detit
Anėtarėsuar: 13-09-2003
Vendndodhja: afer detit
Postime: 93
![]() ![]() |
WEST SIDE FAMILY eshte nje grup shume simpatik ,si nga menyra qe kendojne,ashtu dhe nga paraqitja.Jam nje fanse e tyre,dhe uroj te kene jetegjatesi ne rrugen e artit.....!
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Goc Tirone
Anėtarėsuar: 24-04-2002
Postime: 262
![]() ![]() |
Kta jane 3 injorant qe s'dine te lidhin 2 fjale.
Keqeperdorimi i tyre nga Edvini e verteton akoma me shume injorancen e tyre.
|
| Sponsorizuesit e Forumit | |
Reklama |
|
![]() |
| Funksionet e Temės | |
|
|
Tema tė Ngjashme
|
||||
| Tema | Nismėtari i Temės | Forum | Pėrgjigje | Postimi i Fundit |
| Gjon Muzaka, u le amanet femijėve te tij (1515) | Albo | Historia shqiptare | 17 | 05-02-2010 22:05 |
| Fenomeni i gjakmarrjes | erzeni | Problematika shqiptare | 100 | 24-06-2009 09:18 |
| Hakmarrja, vritet nėna e emigrantit | GiSHteZa | Tema e shtypit tė ditės | 169 | 06-05-2009 17:24 |
| Shqiperia ne konferencen Islamike | alproud | Votime dhe sondazhe | 111 | 13-04-2009 09:58 |
| E sikur tė uleshim tė flisnim vėrtet me Islamin? | fioreal | Komuniteti musliman | 4 | 21-04-2006 13:14 |