Shkėndija - Ilinden (Ndeshja Kthyese Per 1/8 e Kupes) - e merkure me fillim ora 13:00
Shkėndija - Ilinden (Ndeshja Kthyese Per 1/8 e Kupes) - e merkure me fillim ora 13:00
UNĖ JAM MIRĖ , KUR ASHT MIRĖ SHQIPNIA
Shkendija hyn ne fushe si favorit absolut ne kete ndeshje , dhe ska asnje dyshim se do te del si fitues.
Forca SHkendija
Forca BAllistet.
Sui generis
Me datėn 11.11.2007 (e dielė) nė stadiumin e qytetit nė Tetovė klubi jonė i zemrės Shkėndija pret Pelisterin nga Manastiri. Ndeshja fillon nė orėn 13:00
Forca Shkendija
Forca Ballistet
nuk ka shanca te bjere nga liga e par se pastaj nuk ju dalem mire statistikat e shiquesve te futbollit, se e vetmja skuader eshte shkendija qe ka me shum shiques ne tribinat e stadiumit
Hahha se di aman tej mduket si kapish hic do sende. postimi i fundit i jemi lidhet me at fjalen e shenjt te KUSi-t "Ene pse skije xhamej tej ...... nane".
Si de ta sqaroj shtahij kur nuk i dish punet e ministris ehh.
Te nesermen te gjith te bashkuar ne Tribunen Marshin Beqiri dhe te japim maksimumin per te perkrahur maksimalisht ekipin tone te zemres.
Forca Shkendija
Forca Ballistet
Sui generis
ej ej mos ma prishni temen ju te dy se ju prisha koken pstaj :@
o kusi majr thujsh.....ama e shohish aj qetri xhi thot...nministri ka hi(a lidh me punet e ministris)ama cfar ministrie be se se mar vesht....e me federaten e futbollit don tthote hihihiej ej mos ma prishni temen ju te dy se ju prisha koken pstaj :@![]()
E shyqyr qe e moret nje fitore
KUSi a te erdhi e qeshura sot mor se ka kohe qe s`te kam pare duke qesh
Urime per fitoren.
Tung.
м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.
urime shkendis per fitoren.
sa per ilustrim nja 2 foto dhe mesoheni pakes
![]()
KUSi me keto foto ma ke bo zemren mal..
FORCA BALLISTET![]()
Sui generis
Ruaj Lidhjet