pse nuk hapni shkolla shqip?
nrml qe nuk ju lejne
ju kane asimiluar te gjitheve..
turp te kete palo shtet
Oh Zot, ruaji shqiptaret dhe Shqiperine.
Nuk kam qene ndonjehere ne Turqi, por me kane bere pershtypje ca video ne you tube rreth shqiptareve ne Turqi, me origjine nga Kosova. Vetem si shqiptare nuk dukeshin nga veshjet, zakonet, plus qe nga gjithe ato gra te grumbulluara vetem 2-3 gra te vjetra ne moshe flisnin shqip. Si e ruajne kombin se nuk e kuptoj? Me fjale? Konkretisht cfare bejne per te ruajtur kombin?
Feelings change - memories don't.
Nuk ka kusur sepse ndoshta ka shum vite qe jeton ne Turqi.
haj medet kardashmir everytime une jam shqiptar jam krenar qe jam shqiptar, in Turqi kudo shqiptar Turqi shqiptar country vend haj medet
Tė lumt qe nuk po e harroni perkatesin tuaj kombėtare shqipetare..
Ēdo te mirė
Hakan Shykyr: Unė nuk jam turk, jam shqiptar
Deputeti i parlamentit turk, njėherit ish-futbollisti i kombėtares turke Hakan Shykyr ka deklaruar nė njė takim me studentėt se ai nė fakt nuk ėshtė turk por shqiptar, njofton Portali Albeu.com.
Nė vizitėn qė i bėri universitetit Mehmet Akif Ersoy nė Burdur tė Turqisė, ai iu pėrgjigj njė pyetje tė njė studenti nė lidhje me ēėshtjen kurde.
"Mbi tė gjitha ėshtė e rėndėsishme qė tė ruajmė unitetin e shtetin tonė dhe tė mos i japim vend ndasive tė shumta qė mund tė ekzistojnė mes nesh. Ato mund tė jenė fetare, kombėtare, kulturore, etj.
Unė jam shqiptar dhe nėse e shikon nga ky prizėm unė nuk jam turk por unė kėtu kam lindur dhe nga ky vend ushqehem prandaj edhe duhet ta respektojmė dhe tė punojmė pėr tė." /albeu.com/
[COLOR="Red"]E kam Njė Jeta,Njė Bota,Njė Zemra Per Flamuri Shqiptare !/COLOR]
Ruaj Lidhjet