Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Tema: Ankese!

Perjashtuar Maska e Cappuccino
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Vendndodhja
    N'bisht t'ballanes
    Postime
    311

Ankese!

Sot hapa nje teme me titull: "Kur'ani - nje liber i historise Arabe apo nje liber i vertet i Allahut" e personi nga stafi juaj INDRITI i beri ca Copy-Pasta dhe pas ankeses sime qe te jep mendimin e tije dhe te mos beje Copy-Pasta, temen ma mbylli me aryetimin se pergjigjen e ke ne ato shkrimet kopjuese!
    Une nuk kerkova vetem mendimin e INDRITIT por edhe te antareve tjere. Sikur te me interesonte vetem mendimi i INDRITIT do ta kisha kontaktuar ne privat dhe nuk do kisha hapur temen fare.
    Kjo me duket e padrejt dhe kerkoj korrektesi nga ju?

Medicus
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cappuccino : 18-02-2006 mė 15:09

Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Vendndodhja
    N'bisht t'ballanes
    Postime
    311
    Citim
    Postuar mė parė nga Medicus

Qenke shume qyqar voglush

Postuar nga INDRITI

Qe te mos e zgjas me tipa si puna jote po te ve ne listen e injorimit, dhe qe sot e tutje nuk me dergon dot mp, dhe cdo post yti te komuniteti musliman do te fshihet pa u lexuar ende.
    Kalofsh mire.

Ja te nderuar si me kercenohet ky antare stafi pas mesazhit tim privat ne adres te tije: "Qenke qyqar vogelush" dhe mi percakton rregullat demokratike per te cilat shpresoj te mos jene rregullat demokratike nga i gjithe stafi
    Pyetja ime per ju eshte: A duhet cdo teme apo postim t'i shkoj pershtati Epshit te nje moderatori si ne kete rast INDRITIT per t'i ikur shlyerjes?

Medicus kjo ankese eshte hapur ne vendin e gabuar. Thjesht per te te kujtuar ne kete nenforum trajtohen vetem ankesat qe kane lidhje me chatin dhe dhomen #shqiperia. Ndersa per problemet e forumit ka nje tjeter nenforum. Temen po e leviz ne menyre qe ndonje nga smod ti japi pergjigje shqetesimit tend.

Kalofsh mire.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Medicus e shoh qe paske kohe te tepert, por te pakten na e kurse ne te tjereve.
    Ai nenforum qe une moderoj dhe qe po talleni ju, eshte vetem per muslimanet, nderkohe qe kam dashur une e ju kam lejuar te postoni duke kundershtuar rregulloren, gje qe po me kushton tashme.

Se dyti, une sot kam hequr mbi dhjete poste te tuat qe ishin sharje e ironi gje qe me beri te dyshoj ne qellimin e temes.
    Megjithate nuk e mbylla por te dhashe pergjigjie per pyetjen, por kur pashe qe pergjigjia ste intereson e mbylla temen.
    Nderkohe qe sot e tutje per ty do zbatohet rregullorja e forumit, dmth qe do te te prishet cdo shkrim qe ben aty, meqenese deri sot te kam prishur vetem ofendimet.
    Me fal por nuk kam aq kohe se t'ju rri me fshese nga pas.
    Indriti.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e larguar Maska e forum126
    Anėtarėsuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Akoma si ka pushuar orgazma anti-islame ketij mo?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga Medicus
    Sot hapa nje teme me titull: "Kur'ani - nje liber i historise Arabe apo nje liber i vertet i Allahut" e personi nga stafi juaj INDRITI i beri ca Copy-Pasta dhe pas ankeses sime qe te jep mendimin e tije dhe te mos beje Copy-Pasta, temen ma mbylli me aryetimin se pergjigjen e ke ne ato shkrimet kopjuese!
    Une nuk kerkova vetem mendimin e INDRITIT por edhe te antareve tjere. Sikur te me interesonte vetem mendimi i INDRITIT do ta kisha kontaktuar ne privat dhe nuk do kisha hapur temen fare.
    Kjo me duket e padrejt dhe kerkoj korrektesi nga ju?

Medicus
    Po pse mo akoma ti me postime fetare nuk vure mend se me cfar njerezish ke te besh atje dogjo keshillen time , sa te vene fshesen ata veri fshesen ti e mos u fut fare anej se del budalla pastaj, per mua forumet fetare nuk egzistojne fare ne forum edhe pse ka ndonje antar apo moderator inteligjent qe ka qejf te merret me punet e zotit.

Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Vendndodhja
    N'bisht t'ballanes
    Postime
    311
    Ti qenke si femija i djepit vertet. Kur shoh avatarin tend nuk le asnje dyshim ne mentalitetin e nje femije!
    Ju thuani se aje nenforum eshte vetem i myslimaneve? E dini Ju ciles perkatesi fetare i perkas une?
    Ti thua qe keni hequr mbi 10 poste te miat me permbajtje ofenduese? Eshet nje genjeshter e kulluar nga ti. Askund ne asnje afishim nuk kam ofenduar asnje antare dhe sot ke hequr joe me shume se 2 postime e ate dhjetshin tend ndoshta e ke pare ne enderr lol.
    Ti thua me dhe pergjigjen per pyetjen dhe mua s'me interesoi dhe me kete e justifikon mbylljen e temes nga ana juaj?
    Jo more lolush une nuk kerkova Copy-Paste dhe nuk kerkova vetem mendimin tend por kerkova mendimin edhe te tjereve dhe jo ligjerata nga librat fetar, e kupton ti a jo?

Une pres nderhyrje konstruktive nga mod e tjere se nga ju nuk pres asgje konstruktive se frekuencat tua na i tregova qe ne fillim.

Kaq

Medicusi

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Medicus, nga vete tema qe hap e ben te qarte qe nuk je besimtar musliman. Cfare do qe hap tema e shkruan ne forumin e muslimaneve ku vetem besimtaret muslimane marrin pjese?!

Tema juaj nuk e ka vendin ne ate forum, e ka vendin ne forumin e ateisteve dhe atje ti dhe te gjithe ata qe mendojne si ty, pra nuk besojne ne Zot mund te shpalosni mendimet tuaja mbi te gjitha fete e botes.

Forumet e fese jane te ndara dhe cdo komunitet ka forumin e tij. Shkrimet provokuese te atyre qe nuk i perkasin atij komuniteti fshihen pa shume shpjegime dhe ata qe i bejne paralajmerohen.

Trego me shume respekt per moderatoret ne forum nese nuk do te perjashtohesh nga forumi.

Albo

Tema tė Ngjashme

1. Parregullsi ne listat e zgjedhesve? Asnje ankese per listat ne KQZ
    Nga flory80 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 15:23
  2. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  3. KQZ: Zgjedhjet lokale nė bashkinė e Elbasanit tė pavlefshme
    Nga ClaY_MorE nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 02:12
  4. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-09-2003, 06:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •