Close
Faqja 2 prej 27 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 40 prej 535
    Bordi Drejtues
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Po te juajat i ndihmoin apo jo
    Une asgje nuk kam kerku perveq drejtesis,por kete drejtesi kesaj radhe nuk e kam kerku nga institucionet tona sepse pikrisht keto institucione dyshohet se jan te implikuara ne rastin e shikut,dhe nese ti mendon se une kam prejudiku diqka na trego zotri.
    Besim ne drjtesin e kosoves nuk ka askush sepse deri me sot nuk kan qen ne gjendje te zgjedh asnje lend,e lere me te merret me krimet ne kosov.
    Une kam then shume her se pa marr parasysh edhe prindi im nese eshte i involvuar duhet te dal para drejtesis,por per fat te keq drejtesin dhe te gjitha organet po del qe e ka dirigju shiku,dhe si eshte e mundur qe shiku te hetoi krimet e veta kapirash tani ,apo duhet edhe me ta vizatu
    E kam parė se pėr cfarė drejtėsie je ti dhe ata qė mendojnė si ti! Drejtėsia jote ėshtė me dy biga: e para, dikush ka tė drejtė tė vras dhe mos tė gjykohet (e kam fjalėn pėr vrasjen e Abedin Rexhės), dhe e dyta, tė gjykohen pėr vrasje persona vetėm qė i takojnė njė partie politike qė ti nuk militon nė tė.

Ta vizatoj mė mirė: ti e urrenė PDK-nė dhe liderėt e saj qendror dhe lokalė; ti urrenė UCK-nė dhe pėrsonifikuesit mė tė ndritshėm tė saj, sepse, ishin ata qė patėn guximin t'i venė gjoksin maqinerisė serbosllave dhe sot ti, o drenicak , familja jote, shokėt e tu, gjithė rrethi frymonė lirisht.

Ti ke mbyllė sytė dhe nuk donė t'a sheh realitetin rreth e pėr rrotull. Hapi sytė dhe shih mrekullinė qė ka ndodhur me Kosovėn, me mue e me ty. Shih Drenicėn : njė vend rural me gjithė ato rrugė tė asfaltuara, me korrent shpėrndas modern elektrik, sa shkolla tė meremetuara e sa shkolla tė reja.

Vetėm miopėt nuk shohin mrekullitė qė kanė ndodhur dhe po ndodhin nė Kosovė. Shihni rrotull ti dhe shoktė tuaj! Kthehuni pakėz nė retrospektivė dhe krahasone Kosovėn e para dhjetė vjetėve me tė sotit.

Hiqne pluhurin syve!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lum lumi : 28-12-2009 mė 15:01

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Postime
    352
    Sipas tij (K. Veselit), "SHIK’u ka vepruar qysh nė themelimin e UĒK’sė, por ky shėrbim ėshtė institucionalizuar gjatė periudhės sė Qeverisė sė Pėrkohshme, nė krye tė sė cilės ishte Hashim Thaēi....", ndėrsa mė poshtė thuhet:
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "Pas konstituimit tė Institucioneve tė Pėrkohshme Vetėqeverisėse tė Kosovės, SHIK’u vazhdon veprimtarinė e tij, por jo nė kuadėr tė institucioneve...."!?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexoni me kujdes mė lartė: "SHIK-u ka vepruar qysh nė themelimin e UĒK-sė......"....
    a dinė dikush tė na tregoj se kur saktėsisht ėshtė themeluar UĒK-ja?

Pastaj lexoni,....."ky shėrbim ėshtė institucionalizuar gjatė periudhės sė Qeverisė sė Pėrkohshme, nė krye tė cilės ishte Hashim Thaēi...."(!?)

Ndėrsa mė poshtė thuhet: "Pas konstituimit tė institucioneve tė Pėrkohshme Vetėqeverisėse tė Kosovės, SHIK-u vazhdon veprimtarinė e tij, por jo nė kuadėr tė institucioneve....."...!?
    Pra, analizoni pak; "ėshtė institucionalizuar gjatė periudhės sė Qeverisė..........", ndėrsa del se; SHIK-u e vazhdon punėn e tij, por jo nė kuadėr tė institucioneve......!?
    Pra, edhe ėshtė institucoionalizuar nga qeveria e pėrkohshme, edhe mė pas nuk ka punuar nė kuadėr tė saj......!!
    Ēfarė nėnkuptoni ju me kėto dy vlerėsime tė Veselit qė plotėsisht pėrjashtojnė njėra tjetrėn, dhe a ka kjo klauzolė logjikė juridike dhe shtetėrore pėr veprim institucional tė SHIK-ut?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rugova : 28-12-2009 mė 14:57

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga lum lumi Lexo Postimin
    Ta vizatoj mė mirė: ti e urrenė PDK-nė dhe liderėt e saj qendror dhe lokalė; ti urrenė UCK-nė dhe pėrsonifikuesit mė tė ndritshėm tė saj, sepse, ishin ata qė patėn guximin t'i venė gjoksin maqinerisė serbosllave dhe sot ti, o drenicak , familja jote, shokėt e tu, gjithė rrethi frymonė lirisht.

Hiqne pluhurin e urrejtjes!
    o lum Afrimi, te kam menduar edhe ty me te paanshem.
    Kunder UĒK-se nuk ehste kerkush, por kunder shtyllesh per vrasje te SHIK-ut kemi te gjithe vetme ata qe vertete ne sy kane shume pluhun.
    Poshtė sllavo-marxisto-komunistet e SHIK-ut

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    78
    SHIK-u s ka pasun nevoje me hargjue aq energji me hy ne kabinetin e Kushtunices as te Tadicit per arsyen se me mire ka qene me pas hy ne Mitrovicen Veriore. SHIK i ka hy (ndoshta) ne kabinet me internet e vitualisht po Tadici e Koshtunica na kane hy ne zemer te Kosoves realisht - live.

Kete Kadri Veselin, si e kish pa marre vesh Hamez Jashari qe esht Kadri Vesli ai e kishte pas perzan nga shtepia.

Per ata qe s e dine ky Kadri Veseli i kishte ndejte ne shtepi me nofken Luli 3 muaj jasharve pa u kallxue kush eshte...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    78
    O Lapo, kurseje veten per prishtinasen hehehhee... se tybe as ne Brece ty nuk te kisha lon me i rujt palet llaqumi!!!

balo jemi ngi me rrena tuat e me dollovere te SHIK-ut nuk e kam frigen une pej juve o hajdute po gjynaf i keni lene shume femije te Kosoves jetime. Bile SHIK per jetimet e Kosoves esh bo sinonim i keq dhe shme i psite mu sikur UDB dikur.

Bordi Drejtues
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga Drityll Lexo Postimin
    o lum Afrimi, te kam menduar edhe ty me te paanshem.
    Kunder UĒK-se nuk ehste kerkush, por kunder shtyllesh per vrasje te SHIK-ut kemi te gjithe vetme ata qe vertete ne sy kane shume pluhun.

Me ke menduar gabim, miku im!

Kur ėshtė cėshtja pėr stabilitetin e Kosovės, forcimin e demokracisė dhe institucioneve nė Kosovė, jam shumė i anshėm. Pra jam pėr njė Kosovė institucionale, respektim tė kushtėtutės dhe respektim tė tė drejtave tė tė gjithve.

Sa pėr dijeni, jam pėr zbardhjen e njėqindpėrqind tė tė gjitha krimeve qė janė bėrė nė Kosovė.
    E di se ka brishtėsi institucionale nė njė shtet tė ri, por dua qė modestisht tė kontribuoj pėr forcimin institucional.

Dhe nė fund, nese angazhohemi qė "me kanun" t'i zgjedhim moskuptimet nė Kosovė, atėherė ne po i thėrrasim kaosit. Kaosi qonė nė derė tė hasmit.

Disponimi i opinionit nė Kosovė ėshtė qė tė zbulohet dora vrastare qė po na mbanė peshė dhe kurr mos tė pėrseritet mė.
    Por, jo me kanun e nė bazė tė thashė e thėmeve, por nė bazė tė ligjit dhe vetėm tė ligjit.

Paq tė mira!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    78
    Me ke menduar gabim, miku im!
    Pra jam pėr njė Kosovė institucionale, respektim tė kushtėtutės dhe respektim tė tė drejtave tė tė gjithve.

Auuu, per kete mos te paqa borxh.

Dhe nė fund, nese angazhohemi qė "me kanun" t'i zgjedhim moskuptimet nė Kosovė, atėherė ne po i thėrrasim kaosit. Kaosi qonė nė derė tė hasmit.
    Kanunin e kam permend kushtimisht (nese drejtesia nuk behet njerke)!!!

Paq tė mira ! (EDHE TI)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nėpėr Botė
    Postime
    640
    Lidhjet e SHIK-ut me UDB-ne serbosllave

Flet Xun ēetta

PERBALLJA ME PASOJAT E ish-UDB-sė DHE ish-SHIK-un NĖ KOSOVĖ

SHERIF BALA, KY UDBASH KRENAR!

*Vrasja e ish UDB-istit Selim Brosha,Ibush Klokoēit etj ka qenė humbja e gjurmės pėr tė kuptuar se nga kanė ardhur jo pak politikan aktual!!!

* Kam lexuar dhe kam informacione tepėr tė sakta madje edhe tė verifikuara se kėto lidhje mjerisht janė shumė aktive pikėrisht pėr mes kėtyre shėrbimeve. Ta marrim me shembuj konkret pa dashur tė i viktimizojmė ish UDB-istė siē janė ish krye UDB-isti i Dukagjinit Sherif Bala dhe Asllan Sllamniku pra dy ish UDB-ist nė zė qė u pėrkasin dy fraksioneve brenda UDB-sė nė tė kaluarėn dhe sot e asaj dite vazhdojnė si tė tillė.

*Sherifi e thotė publikisht: Tė ndjerin Enver Hadrin,tė gjallin e vdekur Xhafer Shatrin e Ibrahim Kelmendin,pushtetarin e sotshėm Xhavit Halitin e shumė emra tjerė i kemi pėrpunuar ne UDB-ja dhe kėtu nuk ka dilema pėr atė qė them thotė ai. Mjafton tė ballafaqohem mė ta nėse ata kanė kurajon, thotė Sherif Bala!

Shkruan Xun Ēetta*

UDB-ja dhe ish SHIK-u dy shėrbime paralele kėto ishin tmerri i Kosovės qe sot e shumė gjatė do ta vuan vendi dhe qytetari i Kosovės. Deri kėtu,nė ditėt e sotme ku jemi,kėto dy shėrbime kanė bėrė politikėn pasojat e tė cilės po i ndien qytetari. Tani e tutje kėtė emision po e merr njė shėrbim i quajtur inteligjent i Kosovės i cili pėr dallim nga dy shėrbimet e fshehta nė fjalė tani nuk do ta bėnė politikėn por do ta ndihmon atė politikė nga e cila po inaugurohet ky shėrbim. Ky ndryshim gjithsesi ėshtė mė progresive,mė standard me kohėn dhe ėshtė shėrbim mė i avancuar para bote pra para faktorit ndėrkombėtar. A jam unė ai i cili mund te shpresoj nė kthesat e atij niveli ēfarė i duhet Kosovės nė kėtė shėrbim ? Pėrgjigja ime ėshtė jo.

Pse jam kaq i sigurt nė kėtė pėrgjigje ėshtė fakti se politikanet e pasuruar tmerrėsisht nė llogari tė kafshatės se qytetarit dhe standardit tė tij jetėsorė,janė prodhim i kėtyre dy shėrbimeve dhe mjerisht nisja pėr ndryshim akoma nuk ėshtė ajo e cila me ofron besimin dhe bashkėpunimin pėr idealet tone tė vrara nga krejt kėto aventura qė u thanė mė lartė.

Vizita ime kėto ditė nė Kosovė ka bėrė qė unė tė lėvizi diqka por jo atė ēfarė i duhet Kosovės,kjo ishte njė sukses por jo i pėrfunduar,megjithatė suksesi qe akoma nuk dukėt ėshtė nė analizat e tij pėr tė rezultuar mė vonė si sukses i vėrtetė.

Tė them shumė e tė mos sqarohen ato kjo do ishte diplomaci tė cilėn nuk e kam dhe pėr momentet nuk e dėshiroj,andaj po i kthehem paksa atyre qė thash mė parė.

Edhe nė tė kaluarėn UDB ka pasur dy e mė shumė fraksione brenda vetvetes e nė kėtė rast mund te them se njėri nga kėto fraksione ka qenė i lidhur me ish sigurimin e Shqipėrisė ku nė komoditet te plotė kanė shkėmbyer informacione dhe kanė pėrpunuar agjentet e tyre.

Kjo do ishte temė tepėr e gjatė pėr kėtė ndėrhyrje tė momentit por mbetem me shpresė se ditėt po kalojnė dhe gjėrat do vijnė nė vendin e duhur,dashtė zoti pa incidente tė revanshizmit tė cilat e komprometojnė procesin dhe pengojnė rrugėn tonė.

Pėr tė i saktėsuar gjėrat duhen konkretizuar ato nė rrethin mė tė ngushtė qė ėshtė e mundur dhe konkretisht :

Vrasja fizike e ish UDB-istėve siē kam thėnė gjithė herė ka qenė e keqja mė e madhe e vendit por se fundit kam konstatuar edhe njė gjė dhe konkretisht : Mos integrimi i tyre pra ish UDB-istėve nė ndihmė informimi pėr tė kaluarėn pa lakuar realitetet gjithashtu po del akoma mė e keqe se edhe likuidimi i tyre fizik. Pse e them kėtė ?.

Thjeshtė po nisim nga e keqja e dy kategorive ish UDB-istėsh tė cilėt kanė siellur tė kėqijat e tyre pėr vendin jo vetėm nga e kaluara por edhe pas ēlirimit tė vendit.

Vrasja e ish UDB-istit Selim Brosha,Ibush Klokoēit etj ka qenė humbja e gjurmės pėr tė kuptuar se nga kanė ardhur jo pak politikan aktual!!! Qofshin tė quajtur ish tė burgosur politik dhe pėrfaqėsues tė UCK-sė mė vonė apo shumė ish komitetlinje dhe komunist tjerė tė cilėt kanė qenė dhe janė njė brumė i vetėm politik falė kėtyre shėrbimeve tė fshehta nga tė cilat ėshtė vėshtirė tė ndahen kėta politikanė.

Kam lexuar dhe kam informacione tepėr tė sakta madje edhe tė verifikuara se kėto lidhje mjerisht janė shumė aktive pikėrisht pėr mes kėtyre shėrbimeve. Ta marrim me shembuj konkret pa dashur tė i viktimizojmė ish UDB-istė siē janė ish krye UDB-isti i Dukagjinit Sherif Bala dhe Asllan Sllamniku pra dy ish UDB-ist nė zė qė u pėrkasin dy fraksioneve brenda UDB-sė nė tė kaluarėn dhe sot e asaj dite vazhdojnė si tė tillė. Aktualisht kur po sqaroj realitetet e dhimbshme po ata dy emra janė me ndikim nė jetėn tonė politike,kuptohet jo zyrtarisht por nė mėnyrat e tyre dhe format e lidhjeve qė kanė me politikėn aktuale gjithherė tė ndryshėm nė veprime njėri nga tjetri.

Sikur tė zgjatesha nė sqarime dhe fakte unė do bėja shkelje strategjike pėr tė ardhmen e vendit tonė,por kjo nuk do tė thotė tė mos i pėrkujtoj opinionit se ēfarė po ndodh dhe nga po manipulohet pėr ta vazhduar krimin qoftė edhe me votėn e tyre tė lirė.

Sherif Bala,siē kam lexuar,jam informuar dhe nė fund kam konstatuar se ai mė i lirė ėshtė sot nė Kosovėn e lirė se sa kur vet ishte krye UDB-ist i zonės se Dukagjinit. Ai sot e sa kohė pas lufte ėshtė i pranishėm nė odat e Dukagjinit si nė ahengje,rast vdekje e tė ngjashme dhe jo vetėm i pranishėm por nė ballė tė oxhakut siē thonė tek ne. Thuhej se ai nė maje tė gjuhės si politikan e ka tė ndjerin ish Presidentin Ibrahim Rugova tė cilin pėr veēse si mik shtėpie ai atė e mban edhe si kult tė politikės se Kosovės. Pra nuk po me qet nė ballė tė oxhakut burrėria qė kam por gėzofi qė kam veshur thotė njė barsoletė popullore. Sherifi kishte edhe prioritetin tjetėr mė tė cilin po zinte vend tek masat e gjėra popullore dhe konkretisht : Ai tani e sa kohė pas lufte kishte piketuar disa nga emrat e ish tė burgosurve politik,veprimtar dhe pjesėtarė tė ilegales e pse jo edhe tė quajtur tė Shtabit tė UCK-sė pėr tė cilėt rregullisht po garantonte se jam unė ai i cili tregoj se si i kemi pėrpunuar ata nė UDB dhe pastaj i kemi gjuajtur pėr ta kryer emisionin e tyre neper burgje,organizata ilegale,mėrgatė dhe sė fundit nė luftėn e UCK-sė.

Emrat tė cilėt si tė tillė i lakon ai,nuk janė edhe ēfarėdo emra pra ai thotė publikisht se ė ndjerin Enver Hadrin,tė gjallin e vdekur Xhafer Shatrin e Ibrahim Kelmendin,pushtetarin e sotshėm Xhavit Halitin e shumė emra tjerė i kemi pėrpunuar ne UDB-ja dhe kėtu nuk ka dilema pėr atė qė them thotė ai. Mjafton tė ballafaqohem mė ta nėse ata kanė kurajon thotė Sherif Bala.

Unė,nuk kam dashur tė besoj nė gjitha kėto informacione qė kisha dikur,por kjo vazhdoj dhe po bėhej hit odash e kafiterish. Dėshtimi pėr tė i ballafaquar dy palė pa lakuar emrat e tyre,ka bėrė qė unė tė besoj se kėtu ka diqka !!! dhe kėshtu morra masat tjera pėr verifikim akoma mė tė besueshėm ku mjerisht rezulton e keqja akoma mė e madhe si nė jo vetėm se u them atyre nė sy por ata duhet ta ulin kokėn thotė Sherifi.

Informacioni mė i dhimbėshėm qė morra nga verifikuasi ishte kur Sherif Bala nė bisedė e sipėr,palės se verifikimet tė qėndrimeve tė tija i thotėos harro se nė UDB kemi pasur edhe ndonjė njeri tė keq !!!. (Kjo do tė thotė se UDB ka qenė e mirė por kemi pasur ndonjė tė keq,nė vend qe tė thuhej e kundėrta ku mė doza tė caktuara edhe do ta kishim parasysh ). Ky mentalitet mjerisht edhe sot funksionon nė odat tona dhe masat e gjėra popullore pėr ēka nuk ėshtė pėr tė u ēuditur pse urrehet veprimtari pa dallim,ish i burgosuri politik pa dallim,ish luftėtari i UCK-sė pa dallim etj,po mė nė fund nuk ėshtė pėr tė u ēuditur pse edhe odat nuk janė mė oda burrash si dikur.

Pėr tė mos e zgjatur duhem ta them dhe mbėshtes fuqishėm atė ēfarė pala e verifikimit i thotė z.Bala : Kam frikė se a mos krimin mė tė madh e paske bėrė pas lufte nė Kosovėn e lirė !!! por nėse argumenton kėto qė thoni,atėherė kriminel na dalin ata pėr tė cilėt po na befason.

Rasti i ish UDB-istit Asllan Sllamniku ,ėshtė po ashtu i dhimbshėm dhe pėr te ardhur keq pse ne, faktikisht nuk kemi as shtet e as pushtet. Siē u tha mė lartė kėto dy kategori agjentesh edhe pse nen kulmin e UDB-sė ato kanė qenė fraksione tė cilat si tė tilla i kanė shėrbyer qėllimit tė institucionit tė tyre. Tė tillė vazhdojnė sot nė Kosovėn e lirė nėse vėrtetė ėshtė liruar nga kėto shėrbime.

Asllan Sllamnikut pėr dallim nga fati i Ibush Kllokoqit,kėtij pra Asllanit,kriminel tė dyfishtė dje mė UDB-nė tani tė quajtur ēlirimtar ia vrasin djalin pėr tė i treguar se ēfarė tė gjėnė ty nėse nuk na qėndron besnik nė heshtje pėr realitetin e sė kaluarės tonė dhe nėse nuk na ndihmon pėr tė i kapur nė mėkate personalitete dhe individ tė cilėt do duhet tė i vėjm nė shėrbimin tonė nėse duan tė mos u qesim tė palarat,pra sistem i krimit ky pėr ta kriminalizuar luftėn dhe fitoren e pas ēlirimit tė vendit tonė.

Sipas asaj qė thotė verifikuesi i mendimeve tė Asllanit,na del se Asllani pėr dallim nga Sherif Bala,ai ėshtė i zėnė peng dhe nuk guxon tė tregoj gjėrat me vlerė pėr vendin,nuk guxon ngase u ėshtė betuar pėr heshtje. Asllani,personit qe e verifikon atė nuk heziton tė i thotė se ėshtė penduar dhe ndien keqardhje pėr tė kaluarėn gjė kjo tė cilėn nuk e ke tek Sherif Bala pėrkundrazi ky i fundit mburret mė tė kaluarėn e tij dhe firmėn UDB.

Asllani pas njė relaksimi mė palėn e verifikimit tė qėndrimeve tė tij aj nuk heziton tė pranoj se ėshtė nėna e kėtyre punėve pėr tė informuar mbi tė vėrtetat por ai e pret ligjin i shėrbimit inteligjent tė Kosovės ku pastaj para viktimės se tij do tė rrėfehet nė detale nėse mund tė i ndihmoj vendit dhe shkarkohet nga ato tė kėqijat e sė kaluarės ēfarė i kaloj Kosova.

Pas shumė kohe debati agjenti .Sllamniku verifikuesit i thotė : Ju kuptoj! vėrtetė e keni vėshtirė qe pa ndihmėn tonė tė i zbuloni gjitha kėto ēfarė ka ndodhur,e keni vėshtirė tė pėrballeni me pasojat e ish UDB-sė dhe ish SHIK-ut nė Kosovė.

Pas gjithė ēfarė u tha shtrohet pyetja : Kush ku e ka vendin dhe kush ēfarė duhet bėrė nė kėto situata me gjitha kėto tė liga qė nuk po e lėshojnė vendit tė ecė rrugės nga ėshtė nisur tani e mbi njė shekull ???.

* Xun Ēeta ėshtė njė ndėr aktivitėt e demonstratave studentore tė Vitit 1981 dhe i burgosur politik shumėvjeēar nė burgjet e ish-Jugosllavisė

Bordi Drejtues
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    494

Kanunin e kam permend kushtimisht (nese drejtesia nuk behet njerke)!!!

Nėse e ke pėrmendur "kushtimisht", atėherė gajret deri sa tė fillojė procesi gjygjėsor ndaj Bllacės.

Nė demokraci, vetėm vendimi i gjykatės tė bėn tė fajshėm. Nė kėtė rast ėshtė EULEXI qė po merret .

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    239
    E ti o Lapo -llaqmia- na ke lodh me keto lajme. Mos horxho kohen se dime me i gjet edhe vet.

Per ty Kosovelli e kam pergjegjen : Ta peshurresha vepren e SHIK-ut qe ia ka *** me pushke shqiptareve te Kosoves veq me pru ne pushet PDK-n.
    Se tybe nese s ka drejtesi nga EULX-i , ndihmo zot e Kanuni Lekes, se kete dite e kemi prit!!!
    Per dirtyll..
    Nese dikush e meriton te ja pshurrresh diken je ti edhe familjen edhe pjellen me ta pshurr ty edhe djepin si te ka rrit ,,,se keta si ti jan kush jan kan edhe ata mbeten se pjell e serbis jeni me xhyshe e ster gjyshe ,,,
    Tani ti e drenicaku klyshet e ramushit e te gani gecit e adem salihajt e shume si ju doni ta nderqni drejtesin ne kosoves aaa.
    Tani ju doni ta dini veprimtarin e lulit aa...kur e gjithe bota demokratike edhe shtetet me te forta ne bot e kan njofte veprimtarin etyre e ju doni ta qitni ne konteksde aaaa,,turpi i keti poplli jeni ju,,se jav ka ndal bashkpunimin ju me serbin e eshte e rende per juve dhe klyshet e juve po nuk din se qka me ju be juve...ju jeni pjelle e milloshit te vogel ju jeni ata te cilet e perfaqesoni serbin ne kosove

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,099
    Duke i lexu shkrimet e disave e kupton sa inferior ndihen disa Shqiptar ndaj serbve,thonė se sherbimi sekret serb na qenka njė nga mė tė fortit nė botė,madje e krahasoin me CIA,MOSADIN,madje thon se CIA nuk paska depertu ne qeverin serbe dhe sherbimin e sajė informativė, atėhere kush e rrėzoi millosheviqin dhe e dergoi nė Hagė,mos e bėn ket demostratat "spontane"nė beograd.

SHIK-u ka qen domosdoshmeri e rrethanave neper te cilat ka kalu KOSOVA se si e ka kry detyren ket do ta tregoi historia,turri i disave pėr t'ia lėn fajin SHIKut dhe UĒK pėr tė gjitha vrasjet nė Kosovė mė bėn tė dyshoi se kta akuzues vet janė agjent tė ndonjė sherbimi sekret.
    Ata politikuaj qe u perpoqen t'ia bėjn gropen Kadri Veselit do tė bien vet nė atė grop bashk me nazim bllacen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Drenica 97 : 28-12-2009 mė 16:50

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    239
    SHIK-u s ka pasun nevoje me hargjue aq energji me hy ne kabinetin e Kushtunices as te Tadicit per arsyen se me mire ka qene me pas hy ne Mitrovicen Veriore. SHIK i ka hy (ndoshta) ne kabinet me internet e vitualisht po Tadici e Koshtunica na kane hy ne zemer te Kosoves realisht - live.

Kete Kadri Veselin, si e kish pa marre vesh Hamez Jashari qe esht Kadri Vesli ai e kishte pas perzan nga shtepia.

Per ata qe s e dine ky Kadri Veseli i kishte ndejte ne shtepi me nofken Luli 3 muaj jasharve pa u kallxue kush eshte...
    Njerzit si ti e marrin ne goje edhe lirin e kosoves ne ket raste hamzen,,mosni more i biri shkines ...se nuk te ka hije me rrok ne goje emrin e ti dhe te familjes se ti...

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    907
    per vrasjet e kolaboracionisteve nuk ja vlen as te flasim,qka kan lyp edhe kan gjet...pamar parasysh qka dhe kujt i perket shik-u duhet me e dit qe selim broshen,ibush kllokoqin,ramadan sermagjen e shume tradhtare ka vra e hallall i koft atij qe i ka vra...mos e boni tragjike punen e shik-ut,bile kjo osht mas pakti qe duhet me bo t`madhe...un nuk perkrahi politiken e pdk koht e fundit,por veprimet e shik-ut i perkrahi plotsisht...shpiuni don veq plum.qaq.

Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    239
    Une po quditem perse eulexi te pakten nuk i merr ne pytje keta njerz qe jan te apostrofuar nga vet axhenti i tyre,te pakten populli te besoi se te gjith te permendurit duhet te dalin para drejtesis,nese kan faj te denohen nese jo le te shkojn punve te veta,e jo te merren mediat e shikut me ta sepse ky popull din me dallu shum mire kush eshte avokati i krimit e kush deshiron qe njeher e mir ky popull te dal naga roberimi.
    Per drenicakun,,,
    Politika e juaj ka deshtuar qe prej perfundimit te luftes edhe ty tani te ka ardhur koha te dalesh para drejtsis se eulexsit,,e jo njerzit si e ben luften,,
    se per ty edhe disa te tjer ketu ne forum sherbime ka pasur vetem serbija e tjerat shtet jo,,,sikur ooo i pa shkoll mos te ishin sherbimet sekret cia e disa tjera sot serbija ishte nje,,po prap po me vjen mire se vertet siq po thot jermiqi ne kemi shume prekrahes ne kosove kjo po deshmohet edhe tani gjat ketyre diteve ne kosove,,se vertet jeni mesuar me nje pushtet qe poplli i kosoves kurr nuk e ka deshte as qe ka me deshte e njerzit si ti edhe klyshet e juaj po,,po koha e juaj ka marr funde njehere e pergjithmone.....ket dine se ka kaluar koha e pushtetit tuaj dhe klyshve tuaj,,,,,,,
    ketyr ju lumte se koha do ti tregoj te gjithe te vertetn e tyre dhe punen e tyre,,,,
    Keta jan yjet e kosoves se lire deshte ti edhe klyshet si ju me pranu a po jo,,kur e gjithe bota demokratike i ka pranuar edhe ket,,cia amerikan edhe tjerat e ti don me dite veprimtarin e tyre aaaaaaaaa .oooooooooo klyshi i serbis,,kur ti mundohesh ta qitesh drejtesin per ta oooooooo klysh turpi i kosoves jeni ju .....

Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,099
    Citim Postuar mė parė nga Rugova Lexo Postimin
    Sipas tij (K. Veselit), "SHIK’u ka vepruar qysh nė themelimin e UĒK’sė, por ky shėrbim ėshtė institucionalizuar gjatė periudhės sė Qeverisė sė Pėrkohshme, nė krye tė sė cilės ishte Hashim Thaēi....", ndėrsa mė poshtė thuhet:
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    "Pas konstituimit tė Institucioneve tė Pėrkohshme Vetėqeverisėse tė Kosovės, SHIK’u vazhdon veprimtarinė e tij, por jo nė kuadėr tė institucioneve...."!?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexoni me kujdes mė lartė: "SHIK-u ka vepruar qysh nė themelimin e UĒK-sė......"....
    a dinė dikush tė na tregoj se kur saktėsisht ėshtė themeluar UĒK-ja?

Pastaj lexoni,....."ky shėrbim ėshtė institucionalizuar gjatė periudhės sė Qeverisė sė Pėrkohshme, nė krye tė cilės ishte Hashim Thaēi...."(!?)

Ndėrsa mė poshtė thuhet: "Pas konstituimit tė institucioneve tė Pėrkohshme Vetėqeverisėse tė Kosovės, SHIK-u vazhdon veprimtarinė e tij, por jo nė kuadėr tė institucioneve....."...!?
    Pra, analizoni pak; "ėshtė institucionalizuar gjatė periudhės sė Qeverisė..........", ndėrsa del se; SHIK-u e vazhdon punėn e tij, por jo nė kuadėr tė institucioneve......!?
    Pra, edhe ėshtė institucoionalizuar nga qeveria e pėrkohshme, edhe mė pas nuk ka punuar nė kuadėr tė saj......!!
    Ēfarė nėnkuptoni ju me kėto dy vlerėsime tė Veselit qė plotėsisht pėrjashtojnė njėra tjetrėn, dhe a ka kjo klauzolė logjikė juridike dhe shtetėrore pėr veprim institucional tė SHIK-ut?
    Se ke kuptu fare atė qė thot Veseli pėr SHIKun,SHIK ka vepru nė kuader tė qeveris sė perkohshme,pas shuarjes sė qeveris sė perkohshme ,themelohet kėshilli tranzicional i unmikut me tė gjitha partit politike....tė cilit nuk i ka dhėn pergjegjėsi SHIKU e mir ka bėrė qe sėsht bėr pjes e ksaj shakaje te unmikut,pas zgjedhjeve tė para parlamentare u zgjodh qeveria Rexhepi e cila nuk kishte ministri te punve te brendshme, mbrojtjes,drejtsisė e as ministri te punve tė jashtme per sherbim informativ as qė bėhej fjalė.
    Nese don ta kuptosh pse ka ekzistu SHIKu,sė pari duhet ti kuptosh rrethanat
    neper tė cilat ka kalu KOSOVA. Mund te pyesim pse kuvendi i republikes sė Kosoves nė vitet 90 nuk e themeloi policin, ushtrinė,sherbimin informativė...pergjigjien ndoshta edini ,kuvendi i famshėm nuk e mbajti asnjė seancė plenare "punonin" nėkomisione.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,842
    o mos u tutni nga drejtesia o shikista,te gjith ata qe i kan duart e pergjkura me gjak shqipetari jam qe te dalin para drejtesis.
    Une ju kuptoi qe jeni pak ne siklet por eshte dashte me koh ti mendoni gjerat e jo tani,lus zotin qe askush mos te pesoj i pafajshem dhe poashtu lus zotin qe secili ta marr denimin e merituar kush do qoft ai.
    Vrasjet politike te pas luftes duhet te ndriqohen,deri me daljen e bllaces menduam qe ket pun te flliqt duhet ta ket kry serbia,por pas daljes se axhendit te shikut ne sken me CD,shume qart tregon se shiku ishte i implikuar ne keto ndytesira.
    Une nuk kupti qe disa ketu derdhin lot krokodili,se drejtesia po don me dal para popullit.
    Edhe me heret kam then qe mos qofshin shqipetar ata qe vran njerz vetem qe kishin bindje tjera politike,por per fat te keq po na del diqka tjeter.
    Une qdo her kam then se kolaboracionistet e kan marr ate qe kan meritu,por ketu duhet te ndohen kolaboracionistet dhe ata qe u vran per qejfin e dikujt,pra kete duhet drejtesia ta hetoi dhe mendoj qe qdo njeri normal duhet te pajtohet me kete.
    Ku na qon nese te gjith i mbyllim syt dhe veshet dhe kosova te na shendrrohet ne nje diktatur,po te ishin kaq te zot keta eshte dashte te zbuloin nese keta nuk kan qen vet dhe te dalin te pakten me komunikata.
    Ju mund te fyeni te kercnoni sa te doni por ju nuk mund ta doni kosoven me shume se une,ju jeni militant te se keqes dhe heret a von po keta do binden se ishte gabim.
    Bllaca eshte nje deshmitar shume i fort,nuk duhet te bejm gjygjin para se ate ta bej drejtesia e eulexit por tek e fundit populli nuk mashtrohet leht.
    Mos u mundoni te flliqni UQK-en me shikun sepse ju jeni duke ber edhe nje mekat qe me von do ti vreni pasojat,jeni aq shkurtpames sa nuk jeni tu dit qfar po beni,ju kuptoi tani keni frigen,por ate qe keni mjell ka ardh koha me korr.

Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,099
    o mos u tutni nga drejtesia o shikista,te gjith ata qe i kan duart e pergjkura me gjak shqipetari jam qe te dalin para drejtesis.
    Une ju kuptoi qe jeni pak ne siklet por eshte dashte me koh ti mendoni gjerat e jo tani,lus zotin qe askush mos te pesoj i pafajshem dhe poashtu lus zotin qe secili ta marr denimin e merituar kush do qoft ai.
    Vrasjet politike te pas luftes duhet te ndriqohen,deri me daljen e bllaces menduam qe ket pun te flliqt duhet ta ket kry serbia,por pas daljes se axhendit te shikut ne sken me CD,shume qart tregon se shiku ishte i implikuar ne keto ndytesira.
    Une nuk kupti qe disa ketu derdhin lot krokodili,se drejtesia po don me dal para popullit.
    Edhe me heret kam then qe mos qofshin shqipetar ata qe vran njerz vetem qe kishin bindje tjera politike,por per fat te keq po na del diqka tjeter.
    Une qdo her kam then se kolaboracionistet e kan marr ate qe kan meritu,por ketu duhet te ndohen kolaboracionistet dhe ata qe u vran per qejfin e dikujt,pra kete duhet drejtesia ta hetoi dhe mendoj qe qdo njeri normal duhet te pajtohet me kete.
    Ku na qon nese te gjith i mbyllim syt dhe veshet dhe kosova te na shendrrohet ne nje diktatur,po te ishin kaq te zot keta eshte dashte te zbuloin nese keta nuk kan qen vet dhe te dalin te pakten me komunikata.
    Ju mund te fyeni te kercnoni sa te doni por ju nuk mund ta doni kosoven me shume se une,ju jeni militant te se keqes dhe heret a von po keta do binden se ishte gabim.
    BllaU][/U]a eshte nje deshmitar shume i fort,nuk duhet te bejm gjygjin para se atc[e ta bej drejtesia e eulexit por tek e fundit populli nuk mashtrohet leht.
    Mos u mundoni te flliqni UQK-en me shikun sepse ju jeni duke ber edhe nje mekat qe me von do ti vreni pasojat,jeni aq shkurtpames sa nuk jeni tu dit qfar po beni,ju kuptoi tani keni frigen,por ate qe keni mjell ka ardh koha me korr.
    Bllaca ėshtė njė m..t i madh sa ata dy deputetet qė e bėn skenarin dhe regjin e CD bllaca.
    UĒK &SHIK janė njė dhe tė pandashme.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,842
    Citim Postuar mė parė nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Bllaca ėshtė njė m..t i madh sa ata dy deputetet qė e bėn skenarin dhe regjin e CD bllaca.
    UĒK &SHIK janė njė dhe tė pandashme.
    Per qe eshte *** i madh kete po e dim tan,por drejtesia duhet mu merr me te a kuptoni ju shqip,edhe nese eshte i qmendur drejtesia duhet me dal para popullit e me than ky eshte njeri i qmendur,por eulexi ka deklaru se deshmia e bllaces eshte mjaft e fort,pra pse keni frig nga drejtesi,ju vet po e detyroni drejtesin me dyshu.
    Secili qe ka vra diken duhet more me dhan pergjegjesi nuk vritet njeri vetem se nuk je ti me mu dile hiqja flamen kerkun more nuk ka keshtu.
    Edhe keta dy deputetet nese kan manipulu me bllacen duhet more mu denu,se nuk eshte hajt ban qka te dush e per qe merr dikan ne qaf pune madhe.
    O kuku per neve qka na ka gjet kurr kosova nuk ka me shku perpara
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drenicaku : 28-12-2009 mė 18:12

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    826
    `Shife shife cfar "zotesie " paskan pas ky jarani dhe shokut e shikut ,paskan depertu edhe ne kabinetin e Koshtunices e Tadicit e paskan mar dokumente me thas!!!!!!!!!!!!!!!!!pallavra
    Gjat periudhes qe ky jaran flet ne kosove BIA bente dasem e ky na flet per THas me dokumenta(me e besushme eshte se keta thas qe paskan mare nga sebet kan qene me DINAR)

i/e regjistruar Maska e RRyma
    Anėtarėsuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovė
    Mosha
    45
    Postime
    205
    hhahaaaaaa. ka marr shum qka nga serbia i ka paguar mire dhe jan materiale qe serbija ua ka servu
    pse a e kan veshtire me vepru me kliken e tyre

ska diskutim se dikush ka punuar shum mire per serbi

posht fundrrina marksist leniniste staliniste serbiste zoti qafen ua theft
    Ma mir neser se dje

Faqja 2 prej 27 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •