Qe ne klasen time ka ren nje semundje ngjitese , kan fillu shoqet me ngel me barre njona mas tjetres![]()
Shyqyr qe jam imune ndaj ksaj se do e shifja veten dhe un si ato ....lol
Hated by plenty. Wanted by many. Disliked by some. But confronted by none.
Edhe nje here me keshilloi vajza 7 vjeqare permes telefonit: Mami, ti nuk me degjon. Pasi u ktheve ne pune tash ndoshta e kuptove se nuk ben te rrish me derra, sepse ata te ngjesin gripin. Pra te lutem, sa me larg tyre.
keto maloket me siper, me gjuhen qe perdorin. q-ne e ben telef. Lol
p.s. nuk i drejtohet asnjerit personalisht.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nje klient qe nuk do e harroje ,nuk dinte mire gjuhen dhe po u mundonte te me shpjegonte qe jetonte vetem dhe gruaja e kishte len dhe kerkonte te nderronte shtepin.
Ai : Gruaj iku dhe gruaja erdhi
Pasi e degjova e pyeta dhe nje here : Tani gruja iku apo erdhi
I nxehur mu kthye : ka ik .....
Une : mos u merzit se kushedi do kthehet prap.
Ai : Nuk jeton me mua .
Une : Je i sigurt ?
Ai : Nuk jam i sigurt ?!
![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 01-12-2009 mė 15:35
Hated by plenty. Wanted by many. Disliked by some. But confronted by none.
Tani sa po shikoja America's Funniest Videos dhe nje burre ishte shume i lumtur qe kishte zene nje peshk te madh. Kjo lumturi ne fakt nuk zgjati shume sepse peshku e godet me bisht shume fort ne mes te kembeve...hahahahahhahahahahahhaUfffffffff s'kisha qeshur ndonjehere aq shume ne mes te nates.
![]()
nje shoqe pune me ka shrir se qeshuri me reagimet e saja kur i thash qe ne shqipri njerezit te peshtyn qe mos te marin mesysh. lol
Zgjohem ne mengjes me afshin tend, vinte goja jote era fend. Sdua ta pranoj po e pranoj, ti spjerdh me b*th po pjerdh me goje.
" Eh cna bere ore....
Zemra ime tulle Zemra jote llac Kot qe kot po rrime Ndertojme nje 2 katc ??
" Eh cna bere ore....
Me beri te qesh ky postimi me siper , ndersa heret ne mengjes kam qeshur me ze . Ketu te ne filloi bora dhe nje polic i ndalonte makinat nje nga nje per te kontrollu gomat e dimrit , ca kishin ca jo dhe normal te ze frika kur te ndalon policia , ky polici ecte si fodull me nje camcakiz ne goje harroi qe rruga qe gjith akull dhe tak i rreshqiti kemba u shtri ne mes te rruges ne te gjithe qe prisnim ikem nje nga nje hahaha
Ruaj Lidhjet