Nėse dikush nga ju ka foto Muralesh dhe Grafitesh nga qytet Shqiptare do tė bėnte njė punė shumė shumė tė mirė nėse do tė mund t'i sillnit kėtu!
Pėrshėndetje
drini.
Mua gjithmone me ka magjepsur ky art pasi jo vetem kerkon imagjinate por shume here me shume "nerva" e pune sec mund te donte nje pikture me permasa te njejta e hedhur ne pelhure.
Ketu ne Amerike do thoja Philly eshte nje tjeter qytet qe mban rekord (me aq sa kam pare) ne lidhje me muralet. Fatkeqsisht nuk me kish shkuar ne mendje te beja foto te tyre me pare, megjithate kėtu eshte nje faqe ku mund te gjesh disa nga muralet per te cilat flas.
Drini faleminderit qe ndave nje gje kaq te bukur me ne te gjithe.
Dhe te falenderoj vecanerisht se jam duke mesuar pikturen murale dhe kur shikon pune nga artistet e tjere e ke idene se cfare bejne te tjeret dhe krahason punet e tua.
:)
edhe nje here thanx pershendetje Ena
Do t'mundohem t'sjellė edhe mė shumė, shpresoj sė shpejti!
Po vdes nga kurjoziteti pėr tė parė Grafite dhe Murale nga qytet Shqiptare. Unė kam gati katėr vjet qė s'kam qėnė aty, dhe kam humbur fare ndaj aktualiteteve tė atyshėm. Njė herė nė Tiranė provova edhe unė bashkė me njė shok qė tė zhgarravisnim! :)Megjithėse ėshtė i paligjshėm si veprim, shumė herė mė mirė sesa sloganet partiake janė njė herė! S'mbaj mėnd sesa kushtonte njė kanoēe...
Pėrshėndetje
drini.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 29-03-2003 mė 05:13
Hej Drini dhe une kam 5 vjet qe nuk kam qene ne shqiperi.
Dhe me gjithe mend qe dua te shikoj se si ka ecur arti shqiptar.
Dhe me teper cfare eshte me popular ne keto momente.
(downtown L.A.)
po prap e njėjta rrugė...
edhe Arti i "West Coast"
:)
P.S. shiko vajzėn me krahėt e njė ėngjėlli dhe me "halo-n" mbi tė... qyteti i ėngjujve... kėshtu i japin kuptim kėtu...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 29-03-2003 mė 23:14
Krijoni Kontakt