Edhe kjo qe solle ti arvima e bukur qenka
Realiteti ėshtė ai qė unė shikoj me sytė e mi, jo ai qė mundohesh tė mė tregosh ti...
Edhe kjo qe solle ti arvima e bukur qenka
Realiteti ėshtė ai qė unė shikoj me sytė e mi, jo ai qė mundohesh tė mė tregosh ti...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Dashurojm gjithe Boten,kure t eetur jemi,tregohemi lypsar kure ne duar asgje skemi
adhurojm c'do bukuri me syryn grabitqare,kur ngopemi me dashuri tregohemi tradhetar.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mos bej qe jeta jote te behet enderr, por bej qe jeta jot ,te jet si nje enderr...
Don't you ever forget about me, i'm your dream...
Ne mundemi ta kthejme kujtesen tone prapa,por kohen kursesi.
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
- Vuajtja ime mund tė bėhet arsyeja qė dikush qesh, por buzqėshja ime nuk do tė jetė kurrė arsyeja se dikush tjetėr vuan...-
Ertigen Doci.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Dashuria na ndjek kur i shmangemi e na shmanget kur e ndjekim. Lendojme ato qe na ndjekin e ndjekim ato qe na lendojne...
Ertigen Doci.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Sikunder elefantin e vrasin per dhembet e tij te cmueshem, sikunder disa guaska deti i gjuajne per margaritaret qe kane brenda dhe bylbilin e roberojne per zerin e tij te bukur,keshtu dhe njeriun -te shumten e heres- e rrezikon vlera e tij e larte.
Sami Frasheri
Das Schicksal mischt die Karten und wir spielen,
Fati i perzien letrat,e ne luajm.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Kur numėroj gjėrat mė tė ēmuara qė kam nė jetė, Ty tė "numėroj" gjithmonė dy herė...
|Silvana Stremiz|
SADIU ka thene:
1-"Per brum diturie me mburrje spo flas,
Si lypes i varfer, ja doren po zgjas!"
2-"Njohim dy lloj njerzish qe puse germojne,
I miri dhe i ligu, por rruget ndryshojne.
Njeri qe etjen te shuaje nder shoke,
Tjetri qe bota te bjere me koke!"
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
SADIU ka thene:
"Njeriu i mencur eshte si dyqani i parfumeve,
qe me eren e kendshme te josh...
Ndersa i pa dituri eshte si puna e daulles,
qe zerin e ka te larte por perbrenda eshte bosh!"
I urrej njerezit qe shkojn vetem nga fryne era,nuk vlejn asgje..
se di kush e ka thene![]()
Shoqeria eshte si nje dere mes dy personash,nga nje here kercet,nganje here perplaset,nga nje here thyhet por as nje here nuk mbyllet.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Tė shumtė janė njerėzit qė vuajnė nga zemra, por mė tė shumta janė zemrat qė vuajnė nga njerėzit...
Zoti na dha te gjitha cift: dy duar, dy sy, dy veshe! Por pse vetem nje zemer?? -Sepse te dyten ia dha dikujt tjeter qe te
kerkojme dhe ta gjejme !!!
Nuk me pelqen kur gjerat zhduken, humbasin. Nuk me pelqen te bej sikur harroj. Une nuk harroj.
De Vigan
Ruaj Lidhjet