Poezine qe i shkruajta ciftit te ri
shpresoj ta pelqejne
dhe shpresoj mos te kem vepruar keq![]()
![]()
Poezine qe i shkruajta ciftit te ri
shpresoj ta pelqejne
dhe shpresoj mos te kem vepruar keq![]()
![]()
Gjumi ketu ne pune![]()
Stay out of my dreams
Nje fraze ne nje film.
Djali ishte Gej babai i ti e kuptoj u ba helm nga nervoza. E thirri Homoseksual, ai ju pergjigj. No ded Gei me mire tingellon![]()
Stay out of my dreams
Keta te shtepise. Lejini celularet ne shtepi
jo do i marrim. Do paguajm shume, data roaming, telefonata, message nga lloje te ndryshme. Thone jo, se nuk do e perdorin.
Marr AT&T ne telefon, u bej "suspend"![]()
Dje po rrija vone naten duke mesuar per nje provim, dhe vajza 2 vjece spo shkullej pran meje deshte te rrinte afer meje...so pres pres qe ta ze gjumi, por jo skishte ndermend te flinte nese un nuk shkoja te flija gjume une...so i them "te keqen mami do besh nani?"...."ahmm no thank you" me pergjigjet lol
Kurse sot ne mengjes fare i them burrit "mbarrove se dua te shkoj shpejt ne shkolle mesoj pak me perpara provimit"..."me jep 5 minuta" me thot.....vajza degjoj "5 minuta" dhe me thot "mami me jep 5 minuta te veshi Ajana kepucet" lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
tifozet italjan qe po mburreshin djee, kurse sot nuk kishin guxim as me te pershendet![]()
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
eshte e veshtire por thank god qe ke dale mire deri tani. Mos u dorezo do ia dalesh mbane
oh god edhe tani nuk po me ndalet e qeshura. Mbas drekes u ktheva edhe po degjoja mesazhet ajo qe kishte lene mesazh business partner e kishte emrin Gay sa kam qeshur lol. Nejse e mora mbrapsht edhe i thash hi Ms. ne mbiemer ia beri ajo please Julie call me Gay aahahahahahahahahahaha. Kush prinder ia ben jeten femijes ferr edhe i vendos emrin gay.
I LOVE GOD
j&g
Tek dyqani i kepucve nje burre rreth te 70 mezi ecte i shkreti .
Me pyeti per kepucet qe kishte zgjedh , i sygjerova kepuce pa lidhese se jane te kollajshme per tu veshur , njekohesisht i tregova nje pale ( po shihja per vete per babin nje pale )
Jo -tha- jane per pleq , une du dicka me frisch
kam shkel gjuhen mos qeshja - ehh rini rini xD
Jeto sot se neser nuk i dihet
me beri per te qesh burazeri im. rri rri e keput ca ndonjeher ai![]()
I won't die for my beliefs because i might be wrong.
Me beri te qesh ky emri burazeri!
Kush eshte burazeri?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Ahahahaha ok pra, e nga ana ime i thojme Vellaqko.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
mendimet ...... sa te bukura![]()
Sapo qesha me lot nga nje sms qe me erdhi...![]()
Don't you ever forget about me, i'm your dream...
Nje djal i vogel me emrin Eno, me beri te buzeqesh.
Punonte gjat veres ne gjendjen civile. lol
Me beri edhe pershytpje
punon gjat veres, gjer sa fillon shkolla.
nje koleg i punes po beni muhabet per femrat sportiste ketu ne amerik qe po fitojn etje...dhe njeri thot e kan marr nga evropianet...dhe mire sic po thoshnin se nga kush, jo gjermania e etje...ky kolegu te me ngacmonte mua po thoshte "e di kush nga femrat sportiste me te mira qe eshte "slavic country"..." asnjeri spo ndihej, atehere thot "se di si ta them se mos "rexhina" sdo ta degjoj dhe do i vij inat....po ja po e them SERBIA"...."ne cfare menyre jan me te mira?" i them..."po ja jan te forta, te shpejta etje"..."si burra?" e pyes![]()
me thot "ok you got me there"lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ruaj Lidhjet