Close
Duke shfaqur rezultatin 1 deri 6 prej 6
    i/e regjistruar Maska e projekti21_dk
    Anėtarėsuar
    09-04-2007
    Mosha
    57
    Postime
    7,230

shembull i mirė: Moderatorė, ndiqeni rrugėn e kleadonit!!

Njoftimi i kleadonit:
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni
    Po te shkruaj ne lidhje me temen e pritjes se 30 sek kur kalon nga nje postim ne nje tjeter. Do e fshij pasi nuk eshte teme per "grupmoshat" e mbi te gjitha eshte thjesht nje teme qe nuk do marri pergjigje pasi vetem Albo mund te merret me te (e me sa di une ai ka marre masa per te).

Gjithe te mirat,
    Klea

Pėrgjigja ime:

Shumė tė faleminderit kleadon. Nuk e kam hapur as unė si temė pėr tė marrė pėrgjigje, por thjesht si njoftim. Gjithashtu, mė pėrpara kam dashur ta hapja njė njoftim tjetėr pėr mesazhet, meqė tani ėshtė rritur edhe numri i mesazheve tė pranauara e tė dėrguara nė 200.

Nuk ka asnjė tė keqe edhe nėse e fshin.

Edhe njė herė, tė faleminderit
    tė deshiroj njė fundjavė tė kėndshme!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,091
    Forumi i verejtjeve dhe keshillave sherben vec per ankesat dhe sugjerimet e mundshme per te permiresuar forumin. Nuk eshte e udhes te hapesh tema dhe ti pergjigjesh moderatorit ne publik kur shume mire mund ta besh ne privat, pavaresisht deshires se mire ne rastin konkret.

Uroj ne mirekuptimin tuaj.
    relata refero

Anėtarėsuar
    09-04-2007
    Mosha
    57
    Postime
    7,230

Kėshillė pėr moderatorėt:Uriel,e mbylle temėn pėr shkak meje e pėr shkak tė kleadonit

Pėrgjigja jote Uriel

Forumi i verejtjeve dhe keshillave sherben vec per ankesat dhe sugjerimet e mundshme per te permiresuar forumin. Nuk eshte e udhes te hapesh tema dhe ti pergjigjesh moderatorit ne publik kur shume mire mund ta besh ne privat, pavaresisht deshires se mire ne rastin konkret.

Uroj ne mirekuptimin tuaj.
    Uriel po ma merr mendja se vetė ke rėnė ndesh me rregullat e forumit dhe mbi tė gjitha me veteveten ( lexo ato me shkronja tė kuqe ).

Ma merr mendja unė nuk kam thyer rregullat. Unė kleadonit i kam shkruar nė privat dhe pikėrisht atė letėr kam sjellė edhe pėr juve. Ajo ( pėrmbajtja e postimit ) ishte njė kėshillė dhe njė mėsim i mirė pėr ju moderatorėt, se si duhet tė keni kulturė dhe se si duhet tė silleni me forumistėt.

Por mua mė lind njė dyshim tjetėr, sepse fatkeqėsisht kjo ėshtė e metė e shumicės sė ne shqiptarėve, na djeg kur dikush lavdėrohet pėr punė tė mirė, andaj a kam tė drejtė tė mendoj se temėn nuk e ke mbyllur pėr shkak meje, por pėr shkak tė xhelozisė ndaj kleadonit!

Nėse ėshtė kjo, prapė njė kė shillė pėr ty: hiqe xhelozinė, sepse sic kam shkruar kėtė herė pėr kulturėn e kleadonit, mbase njė ditė do tė shkruaj edhe pėr ty.

Tufėza e postimit tė mbyllur:

Tufėza: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=141583
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 11-02-2012 mė 07:30

Anėtarėsuar
    09-04-2007
    Mosha
    57
    Postime
    7,230
    P.S. Ku tė doli vėlla ty rend ta mbyllėsh atė postim kur nuk qenke fare nė forumin "vėrejtej dhe kėshilla". Ti ishe me shigjetėn edhe me dy moderatorė tė tjerė!!

Kjo po ma shton edhe mė shumė dyshimin!

Te "Vėrejtje dhe kėshilla" qenkan Fiori dhe Albo!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 11-02-2012 mė 07:29

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,091
    Mos jemi valle ne kopeshtin pa dreke qe te mbyllen temat per arsye xhelozie? Disa hapesira te vacanta te forumit kane karakter specifik dhe nuk mund te shperdorohen duka hapur pa kriter tema qe nuk i perkasin forumit ne fjale. Nese keni paqartesi apo verejtje, separi duhet drejtuar tek moderatori specifik qe moderon hapesiren e kontestuar dhe jo ti pergjigjesh publikisht mesazheve private te moderatoreve qe nuk jane as abuzuese per tu reklamuar. Nga ana tjeter ky nen forum nuk sherben si podium viva voce per te plotesuar kenaqesite e cuditshme te secilt anetar, qe te marre persiper rolin e gjyqtarit. Eshte thene me dhjetra here qe stafi zgjidhet dhe gjykohet nga vete brenda stafit, ndersa anetaret e forumit kane te drejten e reklamacionit te abuzimeve dhe jo te shpalljeve te "flete rrufeve" apo lojes se kokefortit qe nuk pranon mirekuptimin dhe replikon pa sens pafundesisht.

Nderhyrja ime ishte ne kuader te pozicionit te Super Moderatorit, qe une dhe koleget e mi e gezojme si privilegj: shqyrtimin e ankesave nese ka dhe mbarevajtjen e tere forumit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Uriel : 11-02-2012 mė 08:34
    relata refero

Deny Ignorance Maska e Darius
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Agartha
    Postime
    11,555
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    P.S. Ku tė doli vėlla ty rend ta mbyllėsh atė postim kur nuk qenke fare nė forumin "vėrejtej dhe kėshilla". Ti ishe me shigjetėn edhe me dy moderatorė tė tjerė!!

Kjo po ma shton edhe mė shumė dyshimin!

Te "Vėrejtje dhe kėshilla" qenkan Fiori dhe Albo!
    Smod moderojne ne te gjithe forumin, pavaresisht nese e kane ose jo emrin ne forume te vecanta. Dhe mos hapni tema te kota e budallalliqe se sja kemi ngene te merremi dhe me kapriciot tuaja. Here tjeter falenderimet coji privatisht dhe ska nevoje per tema populiste sic nuk ka nevoje te na mesosh sesi te bejme punen e moderatorit. Ate e vendos tjeter kush dhe mendimi jot apo i ndonje tjetri ne kete drejtim eshte komplet i pavlefshem.

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •