![]() |
|
|||||||
| Regjistrimi | Pyetėsori | Donacione | Lista e Anėtarėve | Kalendari | Muzika | Chat 24/7 | Shėnoji Forumet si tė Lexuar |
| Ēėshtja kombėtare Shqipėria etnike; ėndrra e vėrtetė e shqiptarit tė vėrtetė. Nė kėtė forum diskutohet vetėm mbi ēėshtjen tonė kombėtare, rrugėt qė duhet tė ndjekim pėr realizimin e kėsaj ėndrre shekullore. |
![]() |
|
|
Funksionet e Temės |
|
|
#1441 | |
|
SHQIPTAR
Anėtarėsuar: 30-12-2005
Postime: 1,446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citim:
Ju mendoni se Shqiperia nuk eshte Shtet Shqiptar ndersa Kosova eshte shtet Shqiptar ku sipas planit te Ahtsisarit ( 90 % Shqiptar, 5 % Serb dhe 5 % te tjere ) eshte Shtet Multietnik. Po zoterote Driflon, po te mos ishte kjo Shqiperi nene do ishin asimiluar te gjithe Shqiptaret ne trojet e tyre ne Ish Jugosllavi. Po te mos ishte kjo Shqiperi nene sot nuk do kishte pas as Shqiperi e As Shqipetar ne kete ballkan e europe. Po Driflon apo Dragan si te quajne, te mungon aq shume Serbia, sepse po te ishe shqiptar nuk do kishe menduar e shkruar keshtu. Ju Driflon apo Dragan je qdo gje tjeter perpos Shqiptar, ju mundeni te jeni Vlleh, apo Goran, apo Malazias, apo Boshnjak, apo Turk, apo Serb sepse ju me kete shkrim i prezentoni ata, ndersa shqiptar aspak fare sje. Jame verteuar me kete jo vetem me kete shkrim por edhe me shkrimet e tuaja te me hershme. Dhe nje gje per fund mund te them Driflon - Dragan, se deshe apo nuk deshe shume shpejt do behet nje Shqiperi Etnike Shqiptare, do behet nje Shqiperi per Shqiptaret. Juve pakicat munde te qendroni ne Shqiperine Etnike Shqiptare por vetem me ligje te Shqiptareve perndryshe mund te shkoni ne Beograd ose Athine sepse vendin e vertete e keni atje.
|
|
|
| Sponsorizuesit e Forumit | |
Reklama |
|
|
|
#1442 | |
|
SHQIPTAR
Citim:
Une jame Shqiptar musliman nga qyteti i Prishtines i cili qytet gjindet ne Shqiperin Etnike Shqiptare ( Shqiperine Veriore ).
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
SHQIPTAR
Citim:
Une Jam Shqiptar Musliman jam nga qyeti i Prishtines i cili gjindet ne Pjesen Veriore te Shqiperise Natyrale Etnike Shqiptare. Une kame fen muslimane por jam Shqiptar e jo Arab. Me kete qe ju na quani neve Shqiptaret Musliman Arab eshte nje ofendim. Keshtu qe ju kisha lute mos te na veni kesi lloj ofendimesh, Respekt.
|
|
|
|
|
#1444 | |
|
SHQIPTAR
Citim:
![]()
|
|
|
|
|
#1445 |
|
i/e regjistruar
Anėtarėsuar: 02-04-2010
Postime: 220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kosova me shqiperine eshte e bashkuar DE FACTO.....Procesi per pavaresine e kosoves dhe per shperberjen e jugosllavise eshte hartuar qe ne vitin 1992-1993.
Keshtu qe llafet e teperta jane fukarallek. Uroj qe shqiptaret e kosoves te mos idendifikohen me fen e tyre dhe as me arabet apo turqit,por me kombin e tyre. Me kujtohet nje teme e nje kosovari qe thote qe per pavaresine e kosoves;Te parin lavderojme Zotin pastaj amerikanet... JO JO TE PARIN AMERIKEN DHE TE DYTIN ATDHEUN AME QE MBAJTI GJITH PESHEN KRYESORE DHE DUKE FINANCUAR U.C.K ME 4 MILIARD DOLLARE.....
|
![]() |
| Funksionet e Temės | |
|
|
Tema tė Ngjashme
|
||||
| Tema | Nismėtari i Temės | Forum | Pėrgjigje | Postimi i Fundit |
| Kosova duhet ta ketė pasė Hymnin vet qysh nė vitin 1935 | RTP | Ēėshtja kombėtare | 1 | 17-08-2010 18:55 |
| Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza | Davius | Ēėshtja kombėtare | 29 | 01-08-2010 13:18 |
| Më 4 janar 1999 u dëgjua zëri i radios së luftës “Kosova e lirë“ dhe AL “Kosovapress" | Llapi | Ēėshtja kombėtare | 54 | 04-01-2010 19:08 |
| Serbia i ka borxh Kosovės territor rreth dy Kosova (1804 1878) | Davius | Historia shqiptare | 4 | 02-04-2007 06:52 |
| Platform For The Resolution Of The Albanian National Question | saimiri-uk | Ēėshtja kombėtare | 0 | 06-02-2003 14:52 |