Ēfarė profesioni keni? [Arkiva] - Forumi Shqiptar

View Full Version : Ēfarė profesioni keni?

Faqe : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

AgainstAllOdds
03-03-2006, 23:24
Ok pra , te bejme nje sondazh te shkurter per te pare fushat ku i keni perveshur menget per te mbijetuar :)
Ato qe jane me trima te na e thojne edhe sa rroge marrin ( trima thashe , jo rrenacake lol ) Tashti , natyrisht qe do kete ca fryerje ( per te mos thene shume ) por te pakten mundohuni te jeni subjektiv :)
Ne sondazh do ve ato fusha ku njihet qe mbizoterojne ne komunitetin shqiptar jashte Shqiperise ;)

romeoOOO
12-03-2006, 22:26
Un ma mer mendja ke sekretaria hyj! :D

Teddy
14-03-2006, 06:25
une jam perjetesisht student.................sa qejfffff...................

||xXx||
14-03-2006, 07:10
Un per momentin jam ne shkolle dhe boj pun ne net kafe po vallai ne shpirt do ngelem nji i papune i perjetshem :p

Sabriu
14-03-2006, 07:34
Ne shqiptarėt kemi vetėm njė profesion:ta bajmė samarin dhe krejtė ate qka na u ėshtė ngarkuar nė te.e bajmė samarin tė cilin ne e bėmė tė shenjėt andaj edhe asnjėhere nuk do ta heqim se kėshtu e dėshiroim e pėlqejmė.Shkurt e bajmė e e kemi bartur qdohere andaj pa te na duket se edhe bota do tė shkatrrohet.Andaj e paqim pėr shėndet e kuvet.

"Mr.Dituria"alias Bota Univerzale.

donna76
14-03-2006, 10:05
pse duhet ta dini ca pune bejme???
nuk eshte shume delikate per ata qe s'kane nje profesion ...

Legjioni
14-03-2006, 12:00
Une udheheqe ''35 puntore'' nje top Restaurant. ne ........
nuk eshte i imi por e udheheqe ''schefführer'' kam fakultetin e kryer te hotelerise ''gastronomise''

StormAngel
14-03-2006, 12:10
Kur isha ne shtepi, punoja si kamarier dhe qelqpreres, paralelisht duke studiuar Administraten Publike. Ketu ne Zvicer punoj neper lulishte si ndihmes punetor dhe ne baustelle njelloj si ndihmes punetor poashtu duke studiuar paralelisht Adminstraten Publike.

*baustelle=vend pune ne ndertim te siper

Flori
14-03-2006, 16:49
Restorant ( kamarier , piceri )

Poeti
14-03-2006, 17:33
Une kam punuar shume gjera, por aktualisht punoj dy pune: Punetor Arsimi (ne nje kolegj privet-lende teknike) dhe poashtu pune ekonomisti ne kampin amerikan, kurse e klikova INDUSTRINE sepse e kam profesionin INXHINIER MEKANIK.

Kuqalashja
14-03-2006, 17:50
ca dmth kur e ke si shkrepse? lol

fleet, s'ke permend me te perhapuren; financen. gjithe shqiptaret qe njoh une jashte ne ate fushe punojne.

Brari
14-03-2006, 18:06
cpun ben.. i than njerit ne koh te lir metes...
skraparlli.. tha..

diikush
14-03-2006, 18:10
kurse tjetrit i thane nga je?
nga lushnja - tha ai

e mos u merzit se i ka jeta keto - i thane

ore burri Fleet, vertet shume te kufizuar e ke bere sondazhin ti :)

mario_kingu
15-03-2006, 01:44
hehheeh lene mos e pyet ngela duke bere servis edhe insatloj heating ac neper shpira a;p
ky me lart o zanat im
por zanati im i verte ehste comp :)

vlora_forever
17-03-2006, 22:12
Une jam pa pune ... vazhdoj shkollen keshtu qe nuk kam dale akoma ne jete .. kur te dal do ta ndryshoj mendimin dhe do tjua them se per c`fare vazhdoje ;)

swat
19-03-2006, 10:53
Ncncncnncccnc po Median ku e ke cu ti reeeee apo e paske harru :(
Nejse una punoj ne Radioooooo :p

Arcimedes
19-03-2006, 11:23
Un punoj ne nje magazine te madhe (zevendes shefi) ketu afer ku banoj une.

Jam shume i kenaqur me punen qe bej, sepse eshte shume pune e mire, mirepo edhe pse un atje po mesoj shume gjera te reja.

Kur mbarova studimet para ja dy vjetve un kujtoja se kisha mesuar gjithshka, apo shume gjera nga jeta, mirepo un tani e di shume mire qe shkolla e jetes sapo kishte filluar per mua.

Puna me beri te urte, te pagjyekueshem, te sinqerte dhe te dashur me veten time, por edhe me njerezit e tjere. Un tani ndjej nje qetsi mjaft te madhe shpirterore; dicka qe un nuk e kam ndjere kurre ne jeten time. Ne pune un mesova dhe po mesoj nga dita ne dite se si mund te sillem une me problemet dhe lumturite e jetes.

Kalofshi mire.

Sabriu
19-03-2006, 11:48
Po pikėrisht ėshtė ashtu si keni theksuar sepse atėdheun nuk e keni ndjer asnjėher mė parė.Ka shum njerėz"shqiptar",tė cilėt pėr atdhe tė vetin e ndjejn dhe e konsideroin si atdhe tė vetin pikėrisht aty ku mendoin se e kan mirė,pra aty ku dreqi u duket dajė.

chi_mai
19-03-2006, 13:25
po ca profesioni :( pfffffffffffffff
ngela ne shkolle tere jeten :D
megjithese student jam akoma sme ka ik mosha

*SaBiNa*
20-03-2006, 13:22
Financier-kontabiliste..