Cilin instrument muzikor preferoni? [Arkiva] - Forumi Shqiptar

View Full Version : Cilin instrument muzikor preferoni?

Faqe : [1] 2 3

Kryeplaku
16-02-2006, 06:56
Cilin instrument muzikor preferoni?

ClaY_MorE
16-02-2006, 14:19
Te luash ne piano eshte dhunti, talent edhe pse une nuk di :)

Inteligjentja
16-02-2006, 14:21
Piano ka qene e preferuara e ime qe ne vogeli. Kam marre edhe leksione private sa per qejf mgjth nuk kisha ndermend te vazhdoja rrugen e muzikes. Per vete faktin se jam femer piano me dukej me femerore. Me pelqen shume dhe harpa (ose lira) . :^lulja3

E*m*A
16-02-2006, 14:28
Isha ne dilem per ke te votoja per Kitaren a per Dram xhez,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Megjithat voten ja dhash Dram xhez:^lulja3

Inteligjentja
16-02-2006, 20:53
Ate ja kam lene sat emeje. Edhe te kam thene mos mi bej me citat postimve te mia se eshte turp per mua qe konsiderohem nga nje i rangut tuaj.

Sa per temen , organo me ka terhequr gjithashtu.

Flori
19-02-2006, 14:07
qypi qypi qypi

Veshtrusja
19-02-2006, 14:10
Violinen

Kur kam qene e vogel, kam bere ca klasa.... por se vazhdova. Kam qejf (when i become rich :p) qe te marre perseri klasa violine.

ps: pas violines do te zgjidhja klarineten

http://www.celshader.com/gallery/violin/Violin.jpg

Arcimedes
19-02-2006, 14:45
Un kam qef kitarren agustike dhe me pelqen shume.

E kam edhe nje k'tu ke shtepia e ime.

I bije vazhdimisht dhe gjithmone sa here qe i bije kitarres mesoj nga nje dicka te re.

Kalofshi mire

LONDON-TIRONC
19-02-2006, 15:03
Un kam qef kitarren agustike dhe me pelqen shume.

E kam edhe nje k'tu ke shtepia e ime.

I bije vazhdimisht dhe gjithmone sa here qe i bije kitarres mesoj nga nje dicka te re.

Kalofshi mire

Ke thene nje fjale me mend mer cun.

Shyq Berrxolli,Ver Llapa e Sadik Lecka kane thene nje shprehje dikur,shprehje qe do ti mbetet koherave..Ata thane : - ''Ciftelia ja ka me te futme Kitares''...

Kjo thenie duhet respektuar mer djal..kjo thenie duhet respektuar..

orphée
19-02-2006, 15:10
VIOLINA patjeter eshte zanati im. Jam e lumtur te keme per pune passionin tim.

marsela
19-02-2006, 17:04
Te gjitha te bukura jane kur i degjon:)..Do doja ti bija vete ndonjeres:).
Para dy ditesh isha per here te pare ne nje koncert simfonik live. Me pelqeu jashtzakonisht melodia e embel e flautit e violinat, kto te fundit, thuajse tridhjete, te magjishme ne ate kordinimin e tingujve.
Edhe piano me pelqen shume( per te votova ne fakt)..sedi pse po e kam imagjinuar veten gjithmone te ulur para saj:) e kushedi sa here jam perpjekur te imitoj pianistet duke zhvendosur gishtat mbi tavoline ose duke luajtur ato kanonet e tetvjecares ne ato pianot-lodra:-)..

Leila
19-02-2006, 22:46
Me pelqejne pianoja, violina, kitare etj. por di vetem fizarmoniken dhe pak fyellin. Per kitaren akoma vazhdoj ta kap here pas here, 1 here ne vit, por s'ia kam marre doren tamam-tamam. Se kush ma bleu fizarmoniken kur isha 3 vjec dhe e mbaja me vite te xhepi i xhupit/pantallonave. Babi me mamin me shtynin me karroce e une i bija fizarmonikes ne mes te bulevardit :D Ishte e vetmja menyre si te me ndalonin qe mos kendoja ne rruge. Te shkretet me thoshin te mos kendoja dhe une i degjoja... por kalonin 5 minuta dhe filloja humming vetvetiu, nanuritja dicka nen hunde pa e patur mendjen, e pastaj filloja te kendoja vertete me ze :p

Undefined
19-02-2006, 22:52
kitaren dhe pianon:)

Humdinger
19-02-2006, 23:17
Mandollën...:rolleyes:

Leila
19-02-2006, 23:35
Ti ke muzikante ne familje dhe une kam muzikante po ashtu... shanset jane qe gjysma e qerres tone do kene vesh muzike :D ose njeri ka per tu bere dirigjent se s'ben... lol

FsHaTaRi
20-02-2006, 00:00
Mandolinis dua ti bie naiher :)

diikush
20-02-2006, 00:07
kitaren dhe pianon

edhe une :)

qitharen do mundohem ta mesoj tani, pianon kur te rritem :D

...Se kush ma bleu fizarmoniken kur isha 3 vjec dhe e mbaja me vite te xhepi i xhupit/pantallonave. ...

eh cme kujtove...si e pat harruar, muziçkën time te dashur (i thosha muzicke lol) qe e kisha kur isha i vogel...se nga me humbi pastaj... do blej nje nga malli :)

Del Monako
20-02-2006, 00:39
Zeri njeriut eshte instrumenti me i bukur muzikor.

Pianon e preferoj.

__SwEeT_GirL__
20-02-2006, 01:00
Kur kam qene e vockel kam bo nje kurs ne tirane per mesimin e pianos po pastaj erdhem kendej ene e kam lene pas dore... : (... Megjithate eshte nje nder instrumentat me magjikprures per mua : )
Edhe kitaren e kam qejf.

Ja edhe simboli lidhjes sime me pianon :D..ihihihi

PATOSARAK
20-02-2006, 04:41
Per mendimin tim eshte Gerrneta sado qe zgjodha mandolinen :D