Cfare du t'ju pelqente me shume1)te dashuronit, apo 2)t'ju dashurojne [Arkiva] - Forumi Shqiptar

View Full Version : Cfare du t'ju pelqente me shume1)te dashuronit, apo 2)t'ju dashurojne

Faqe : [1] 2

peshkaqeni33
01-02-2006, 13:45
Nje pyetje naive nga nje njeri naiv:

ÇFARE DO T'JU PELQENTE ME SHUME
1) TE DASHURONI
2) T'JU DAHUROJNE

Me fjale te tjera Cfare ju pelqen me shume
1) Te jepni me shume dashuri nga ajo qe merrni
2) Te merrni me shume dashuri nga ajo qe jepni

izauraa
01-02-2006, 14:18
te me dashurojne do me pelqente me shume.dmth te merrja me shume dashuri nga ajo qe jap:)

njeriu2006
01-02-2006, 14:35
Eshte ehidhur por une nuk mund te imagjinoj qe nje person te me doje ndersa une jam komplet i ftohte ndaj saj................... e trishte
por une do zgjidhje ta doja........................... se sa te me donte..........

Prototype
01-02-2006, 20:06
Nese dashuroj dhe me dashuron ok , nese dashuroj dhe sme dashuron jo dhe aq ok
nese nuk dashuroj por me dashuron jo ok , nese nuk dashuroj dhe nuk me dashuron ..sme intereson ..lol

swat
01-02-2006, 20:17
se di pse por kam qef alternativen e dyte
por kutphet perfekte do ishte qe te ishin te dyja njekohesisht :D

Dara
01-02-2006, 20:31
Te dyja jane Gjysmat e nje te Plote....ne cfare do aspketi ta kapesh perseri te dyja jane te lidhura direkt me ty. Ndodh qe ndjenjat nuk drejtohen tek i njejti person qe ti fal, ashtu sikur ndodh qe ti te japesh ndjenja tek personi qe sti kthen... dmth me fjale te tjera pyetja juaj ska pergjigje, pasi duam sduam ne do te duam dike, edhe do te refuzohemi nga dikush...
Cilen do preferoja une....ajo ka shume pak rendesi, sidomos kur behet fjala per nje situate ku une jam e pafuqishme per te vendosur(kontrollimi i ndjenjave te mia apo te dikujt tjeter).

Julie
01-02-2006, 21:30
po mu dha e dyta edhe me ndrrohet mendja te jap te paren. ;)Keshtu qe votova: Te me dashurojne ;)

romeoOOO
01-02-2006, 22:12
As njera e as tjetra. Ky eshte nga ai lloj rasti qe o te gjithe o asgje! ;) :D

FsHaTaRi
01-02-2006, 22:42
Te me dashuarojn cikex qe te dashuroj shume :p

MICHI
02-02-2006, 01:21
both ways do ishte me mire. i thone " its a two way street".

Teddy
02-02-2006, 06:08
Te dashuroj...vetem keshtu mund te largohesha nga cdo realitet i hidhur..vetem keshtu mund te fluturoja ne krahet e lumturise...e ndoshta vetem keshtu mund te imagjinoja qe edhe e supozuara AJO me dashuron.

Mr_Tironci
02-02-2006, 08:02
Per menimin tim dy persona smund te ken te njejtat ndjenja pra smund te dashurojn njeri tjetrin isoj. Tashi mir do ishte te na dashuronin po ske si me e zgjedh mo mire si te kapi lapsi :).

babybell
02-02-2006, 10:39
nuk e di: po te dashuroja vetem une do ishte fatkeqsi per mua
po te me dashuronte vetem ai do ishte fatkeqsi per ate
me mire beqare.......ose me mire te jesh hirushja.lol

MiLaNiStE
02-02-2006, 11:56
As njera e as tjetra. Ky eshte nga ai lloj rasti qe o te gjithe o asgje! ;) :D

lol sa bukur me shkrun o zot :P eve una si ky them po nqfse sbohen te dyja du opsionin e dyt :D

peshkaqeni33
02-02-2006, 14:28
E ndiej per detyre te perkethej me kuptueshem konceptin qe kerkoj t'ju perciell. Eshte llogjike qe dashuria behet ne cift(nga te dy partneret). Ne kete koncept pranohet(nenkuptohet) qe dashuria te jete e ndersjellte.

E pyetur me shqip
1)Ju pelqen t'a perkedhelni ju partnerin
2)Ju pelqen te perkedheleni nga partneri.

Isomer937
02-02-2006, 14:30
Per femrat eshte me mire qe t'i dashurojne. Ky eshte opinioni i pergjithshem pastaj e sjell burrin rrotull si ke filmi "UNFAITHFUL" ose ne ai filmi tjeter njesh "ORIGINAL SIN".

Per meshkujt nuk ka shume rendesi; e kane zinxhirin me te shtrire mgjse kohet po ndryshojne.

Kur je ne nje marredhenie e mira eshte qe te kesh pe te dyjave

PINK
02-02-2006, 14:52
Per femrat eshte me mire qe t'i dashurojne. Ky eshte opinioni i pergjithshem pastaj e sjell burrin rrotull si ke filmi "UNFAITHFUL" ose ne ai filmi tjeter njesh "ORIGINAL SIN".

Per meshkujt nuk ka shume rendesi; e kane zinxhirin me te shtrire mgjse kohet po ndryshojne.

Kur je ne nje marredhenie e mira eshte qe te kesh pe te dyjave

E pse e solli rrotull burrin ajo ? Ajo e kuptoi gabimin ne fund apo jo ? lol

Nejse back te tema ... Dashuria eshte e dyanshme , se ndryshe ska kuptim . So vete do preferoja te dyja dhe te me doje por dhe ta dua shume .

Isomer937
02-02-2006, 15:30
E pse e solli rrotull burrin ajo ? Ajo e kuptoi gabimin ne fund apo jo ? lol

Per cilen e ke llafne per ate qe iu merzit burri dhe i solli ekstim ai theksi i huaj (qe vdesin keto amerikankat per nje cike theks te huaj ):brire

APO

per ate me gazeten Intervista ne dore dhe ai djali e priti me nje karafil???:brire

NE FAKT NJERA ME E MIRE SE TJETRA ISHIN:^lulja3

Fiona
02-02-2006, 15:56
Te dyja eshte mir them un.

Dara
02-02-2006, 16:18
E ndiej per detyre te perkethej me kuptueshem konceptin qe kerkoj t'ju perciell. Eshte llogjike qe dashuria behet ne cift(nga te dy partneret). Ne kete koncept pranohet(nenkuptohet) qe dashuria te jete e ndersjellte.

E pyetur me shqip
1)Ju pelqen t'a perkedhelni ju partnerin
2)Ju pelqen te perkedheleni nga partneri.
Pergjigjet kam pershtypjen u bene ne baze te kontekstit qe ehste dhene edh epyetja, Perkedhelia eshte ndryshe nga dashuria, ne kontekstin e perkedhelise hmm te me perkedhelin vdes :D