View Full Version : Sa shtëpi keni ndryshuar?
*~Rexhina~*
19-12-2005, 15:04
Sa shtepira keni ndryshuar :p (kur them shtepi e kam fjale per cdo vend qe keni jetuar: apartament, condo, pallat, trailor :P, shtepi private etje)
per vete 9 (pa perfshire dhomat e konviktit) me ato 14
ClaY_MorE
19-12-2005, 15:44
Une per vete vetem 1 Mendoj se nuk eshte qejf te nderrosh here pas here shtepine.
Bashke me dhomat e konviktit 4. Eshte mire te ndryshosh ambient ndonjehere, po jo shpesh ama.
__SwEeT_GirL__
19-12-2005, 17:15
5 kam ndryshuar un ..po sme pelqen te nderroj shtepi...sepse prishet komplet ajo motonia e perditshme qe ti je mesuar deke jetuar tashme ...
7 kam ndryshuar, 3 ne shqiperi, 4 ne Amerike.
Moltisanti
19-12-2005, 19:41
9 gjithsej .......3 ne evrope .......6 ne ishull, aty ku ndodhem per momentin :D
Adriano-10
19-12-2005, 19:56
10+ duke perfshire edhe 8 dhomat e konviktit per 4 vite/8 semestre ne shkolle te mesme, mandej edhe 6 dhomat e konviktit ne fakultet per 3 vjet dhe mos te llogaris edhe kete semeser i bie dikund mbi 20 vende te kem banuar qe eshte shume bukur te nderrosh ambient.
*~Rexhina~*
20-12-2005, 01:20
bukur te nderrosh ambient.
shpresoj se po tallesh :p...well mbase eshte mire te ndryshosh ambient, por fakti qe duhet te levizesh plackat lart e posht te ben qe ta konsiderosh ate dite qe duhet te levizesh si tortur...sidomos kur dhomen e konviktit e ke ne kate te 3-rt...te dridhen kembet pasi mbarron, dhe krahet te dhembin kaq shume sikur ke ngritur pesha te renda :/
dielli qe lind
20-12-2005, 01:34
8 gjithsej, 4 ne Shqiperi dhe 4 ne Itali. Eshte shume e bezdis`shme, por njeriu kerkon gjithmone me te miren.
BaBy_BiRbA
20-12-2005, 08:54
5 me sa mbaj mend
3 shpija kam nderruar gjithsej .
1 Ne tirone , 1 kur erdha fillimisht ketu ne jersey ( apartament ) dhe 1 shpi private ( momentalisht ) , so besoj per ca vjet e kam fjet mendjen nga levizjet lart e poshte .
Ps: Do me per belulin Rexho ? lol
Besoj sondazhi tjater do jete , sa dhoma dhe banjo kemi ne shtepi . :D
oiseau en vol
20-12-2005, 10:16
so besoj per ca vjet e kam fjet mendjen nga levizjet lart e poshte .
Po harrove majtas-djathtas o Pink :D
Une per vete, ja t'i numeroj : nja dy ne shqiperi, e nja dy ne franceri, e ja ku na u bene kater qe thoni ju... por nuk ndalem me kaq une o joooo... kam nje jete te tere perpara :p
Une 6 ! perfshi ene hotelet ku rrijsha ka 1 muj bohen 100 e pirdhu :D
P.S. Rexho na diqe me keto Sondazhe ! Mduket se do me zlulu i gjo ti :P
*~Rexhina~*
20-12-2005, 10:33
P.S. Rexho na diqe me keto Sondazhe ! Mduket se do me zlulu i gjo ti :P
lol jo spo mundohem te zbuloj dicka vec dua te informohem per anetaret e tjere....tema e fundit qe do postoj pasi te hape disa tema personale do jete "cili eshte social security i juaj" por kesaj rradhe sdo jap pergjigje, duhet te hiqem si modeste nganjehere :p
2 shtepi
1 - mosha 0Vjec - 2 Vjec
2 - mosha 2Vjec - 18 Vjec , ne shtepin qe ndollem dhe tani !
MiLaNiStE
21-12-2005, 00:34
omgg un votova per 10+ mami im nuk ze ven me i shpi edhe gjithmon pret per te ndrru tjeter... sa te rri te numroj sa shpi kena ndrru ne shqipri maroj neser nmjes lol. vetem ktu per 4 vjet kena ndrru 6 shpija... dhe sic digjova ne planet e ardhshme dmth te mamit do te blej shpi private se si pelqejn apartamentet :P
un per vete kom ndru pesh
sonnyinter
24-01-2006, 12:53
5 her jam ngritur me shpi. tani duhet me e be 6 mas 2 javsh. boobo kur e mendoj do me thyhet kurrizi kur ti leviz divanet. pash zotin ec me ndihmoni nonjeni se do behem per spital
niku-nyc
24-01-2006, 12:55
7 gjithsej per mu, te kombinuar ne Shqiperi dhe Amerike!
Djema e vajza, kujtohuni qe sipas shkences se psikologjise tre nderrime shtepiash jane te barabarte me stresin e nje humbjeje njeriu shume te afert.
Pra gjithe ju qe keni 10+ (e perfshij edhe veten), jeni te rrahur me vaj e uthull nga jeta, :-).