Sa herė nė javė shkoni nė palestėr? [Arkiva] - Forumi Shqiptar

View Full Version : Sa herė nė javė shkoni nė palestėr?

Faqe : [1] 2 3

lukova_beach
06-07-2005, 06:02
1. perdite
2. 5 here ne jave
3. 4 here ne jave
4. 3 here ne jave
5. 2 here ne jave
6. 1 here ne jave
7. asnjehere

lukova_beach
06-07-2005, 06:06
pergjigjia ime eshte 4 here..por ka raste qe edhe merzitem dhe bej 2 muaj pa shkuar..:)pres edhe pergjigjet tuaja..

i_pakapshem
06-07-2005, 12:20
te pakten 3 here

ardi_truss
06-07-2005, 12:32
po te punosh aty ku punoj une ske nevoje per gym.:)

nausika
06-07-2005, 12:36
Une asnjehere tani ne vere, Preferoj te bej xhiro me biciklete . Dhe gjithashtu nuk e perdor ashensorin e pallatit por e bej me kembe deri ne katin e 6-shte.
Kurse ne dimer mundohem te vete te pakten 3-4 here ne muaj. Deri tani kam qene anetare e klubit te aerobikes, Nje si pune Cardio-steps (qe isht ekot fare) dhe kam qene 2 here anetare e Kickboxing :D.

Larsus
06-07-2005, 12:38
po te punosh aty ku punoj une ske nevoje per gym.:)

epo hamalle te gjithe nuk jemi or taj :D

kam shku ne nje klase advance cycle para ca kohesh, kam tre muaj qe po marr veten ..still recuperating

yoga, I like, dhe pilates..

PINK
06-07-2005, 13:04
Ne dimer mundohem gati perdite , por varet dhe nga punet , planet . ( so ka raste kur e prish rradhen )

Tani ne vere varet nga koha , kur eshte vape shume.. skam nder mend te me pushoje zemra lol , so kur eshte fresket mund te them 3 here ne jave mjaft jane :)

Po dhe lojrat , si psh tenis , not te levizjet i fusim he :D

ardi_truss
06-07-2005, 13:13
epo hamalle te gjithe nuk jemi or taj :D

kam shku ne nje klase advance cycle para ca kohesh, kam tre muaj qe po marr veten ..still recuperating

yoga, I like, dhe pilates..
o me fal se ti punon ne zyra aty ne n.york. :@ff

Piranha
06-07-2005, 13:28
une nuk shkoj asnjehere...shume here them qe do regjistrohem ne nje palester por nuk gjej asnjehere kohen...mgjth per te qene ne formen e duhur mjafton dhe nje sport cfaredo (hiq shahun:D).....

ArberXYZ
06-07-2005, 13:54
Kete muaj kam shkuar 3 here ne jave, ndersa javen tjeter do ta filloj cdo dite, pervec te dieles. Palestra ta mban trupin ne forme, te gjalle dhe ia keshilloj kujtdo.

selina_21
06-07-2005, 14:40
Nuk shkoj me shume se 5 here ne jave

Taulant _NYC
06-07-2005, 15:07
Njer ne vit kur me shpien me zor .

GjIlAnAsI_cSi
06-07-2005, 17:58
As nje her..

Vec ne Stadion.:D

Fiona
07-07-2005, 00:26
Une mundohem te shkoj te pakten 2-3 here, por ne fakt, pelqej pilates me shume.

Prototype
08-07-2005, 10:24
Me perpara stervitesha sa here qe te mundesha , ndersa keto kohet e fundit jooo perdite e kam trajnerin simpatik prandaj kuptohet :@pp sdo tja arrija dot qellimit po te mos kisha ndihmen e ttij i cili me ka shume qef po jo aq sa te me leje pa bere ushtrime pa pushim :D o me nxjerr shpirtin prej venit o hic , si tja bej hall i madh me ka zene ..
ah trajner trajner cti bej qe je so cute se dija un c'beja .... :D

lukova_beach
08-07-2005, 13:35
haha evelyn..trajneri simpatik e?sa djem e sa goca shkojne per trajner ose trajnere simpatike ne gym..:)

_tironc__king_
09-07-2005, 09:15
Dimer, vjesht, dhe pothuajse gjysmen e pranveres, nga e hona deri ke e premtja, boj 2 ore ne dite rregullisht!! muajt e tjere shplodh muskujt.

Ne palestren qe frekuentoj une, shof shum njerez qe vijne sagllom ne ikin me noi dor, kom te nrydhme, ose me probleme zemre.

Stervijte, nuk dmth te tallesh me i gir 2 kilshe ne te shofesh gocen qe osht duke bo strecing perpara teje, POR te kesh menjen nven ne te perqendrohesh sepse ke te besh me pesha dhe manikeri te dryshme, te cilat po nuk dite ti perdoresh, rrezikon te njelesh ēyryk per gjith jeten.

TiLoNcE
10-07-2005, 23:46
Dimer, vjesht, dhe pothuajse gjysmen e pranveres, nga e hona deri ke e premtja, boj 2 ore ne dite rregullisht!! muajt e tjere shplodh muskujt.

Ne palestren qe frekuentoj une, shof shum njerez qe vijne sagllom ne ikin me noi dor, kom te nrydhme, ose me probleme zemre.

Stervijte, nuk dmth te tallesh me i gir 2 kilshe ne te shofesh gocen qe osht duke bo strecing perpara teje, POR te kesh menjen nven ne te perqendrohesh sepse ke te besh me pesha dhe manikeri te dryshme, te cilat po nuk dite ti perdoresh, rrezikon te njelesh ēyryk per gjith jeten.

prof Ronci e ka thon sh bukur
kjo vlen ene per gocat,mos ta ken menjen ke muskujt e cunave :P

un ncuq shkoj ne palester,amo vrap boj perdit,pervec te dieles

Gerdi
12-07-2005, 18:23
E kisha palestren te shkolla dhe shkoja perdite lija nja 2 ore mesimi dhe ja fusja nja 2 ore aty lol
Tani shkoj me rralle se skam kohe se kam stervitjen e basketbollit po prap se kam lene pas dore mundohem te shkoj sa here qe kam kohe te lire :)

demse_sherrse
13-07-2005, 07:30
Per Dit Nga 2 Ore E Gjysem -3 Ore .:)

Peaceeeeeeeeeee