View Full Version : Sekretet ! Si mendoni ju?
Pershendetje te gjitheve!
Do deshiroja te dija se c'fare mendimi keni per sekretet!
Eshte e nevojshme te mbash sekrete karshi shoqerise,prinderve dhe te afermve!
Mund te mbani sekrete karshi te dashures apo te dashurit?
A medoni se sekretet mund ta demtojne shoqerine apo mardhenjen bashkshortore?
A mendoni se sekretet mund te ngelen te pazbuluara perjetesisht?
ClaY_MorE
13-06-2005, 04:35
Ska njeri pa sekrete sido qofshin te keqija apo te mira njeri pa sekrete ska.
sLimShady
13-06-2005, 05:08
bashkangjitem parafolesit ;)
Varet se tė ēfarė lloji janė sekretet. Njeriu mbanė disa sekrete me shoqėri, disa gjėra dhe nuk ju tregohen ēdokujt, disa me prindėrit edhe pse mendoj sa ata duhet tė dinė pothuajse gjithėēka pėr fėmijet e tyre, por prapė se prapė ka gjėra njeriu qe i mban fshehur edhe nga prindėrit.
Ka sekrete tė cilat mund ta demtojnė njė person tė caktuar, ndoshta edhe njė shoqėri.
Sekretet herėt a vonė zbulohen.
Natyrisht !Qdo njeri mban sekrete!
Undefined
13-06-2005, 09:37
personalisht jam tip qe nuk mbaj sekrete, sidomos ndaj prinderve. Persa i perket temes doja te thoja "JO ! Sekretet heret a vone zbulohen." Por kuptohet, edhe sekretet kane rendesine e tyre, prandaj edhe ekzistojne. Ndonjehere mbajme secrete per mos te lenduar te tjeret, ose per mos te lenduar vetveten qe shpeshhere na ben te behemi egoista.
Gjithesesi kjo eshte natyra njerezore. kuptohet mbajtja e nje secreti te nxin jeten, si i thone nje fjale, nuk mund te jetosh me te. Mgjth ka kategosish secretesh, edhe cdo kategori ka pozitiven dhe negativen e saj.
Wish u guys luck! Nice Topic...
Sekrete nuk kam por gjera te miat personale qe e ndjej t'i ndaj vetem me veten time-kam. Eshte ceshtje balance, per gjithsecilin dicka
(-ate qe meriton te degjoje-) por edhe per veten dicka te cilen ia beson vetem asaj-sepse...ashtu eshte me mire.
:^lulja3
*~Rexhina~*
13-06-2005, 10:12
nga prinderit po...nga motrat s'duroj dote i them gjithecka :p
well..varet ke quan Sekret
Nese dikush te beson dicka patjeter do e mbash sekret
Jo cdo sekret demton nje lidhje.Renci ka qe mos te ket hile apo pisllik ne kto sekrete.
Menoj se ka dhe sekrete qe njelin te pazbulume..
Ka sekrete personale po qe duhet te bosh kujdes kur ti tregosh e besosh tek dikush.
cdo njeri ka dike qe e beson shume
sekretin ja them ke veshi,,tek e tek e tek
kshu kshu
LoNcJa-SyNi-VeT
Sekreti eshte sekret! Nese ka kete emer e respektoj!
Une s`jam tip qe mbaj sekrete! keshtu me thane se fundmi, gjithsesi edhe shpirti im ka skutat e erreta qe askush s`mund ti zbuloje dhe eshte mese e natyrshme qe disa gjera duhet ti dish ti dhe vetem ti.
Dito.
Pershendetje !!
Cdo njeri duhet te kete sekrete brenda vetes , pastaj varet se si sillet ai dhe rrezikon qe sekret di dalin.
Nje njeri pa sekrete nuk arrin te eci perpara , sepse e kalojne te tjeret !!!
Me respekt,
REJDI
GjIlAnAsI_cSi
28-06-2005, 09:29
Vet emeri tregon SECRET..!!
Ska pse diskuptojm me shum , t'gjith kemi nga nje :)
Kuqalashja
28-06-2005, 11:55
Sinqeriteti i tepert eshte Budallallik !!
Provojeni njehere thojini te gjitha ckeni .. dhe do shikoni rezultatet (lol )
vajza_pr
27-04-2006, 08:47
Mbaj sekrete te mijat te shoqeve,shpesh ka dicka qe une duhet ta dije nje gje per shoqet e mija por jo edhe i dashuri ime,apo e kunderta dicka qe dine i dashuri ime nuk dine shoqet e mia
Angjelini
27-04-2006, 08:52
Njeri pa sekrete ska, qofshin te mira apo te keqija
Po do mbajme edhe dicka per vete sdo ti tregojme te gjitha jo