View Full Version : Mėngjezin e fillojė me...
Tung.
"Mėngjezin e filloje me...", eshte nje teme ku te gjithe antaret do te kene mundesi te japin komentet e tyre apo sugjerime ne lidhje me ate se si e fillojne nje dite dhe si mendojne se per nje dite te sukseshme eshte me mire.
PS:
Per shkak te opcionit te fundit vendosa te beje sondazhin anonim.
ElMajico
20-05-2005, 15:39
Me kafe dhe briosh
kur zgjohem ne mengjes...:p
Une E Nis me Gjimnastike .....
pervec se Dushit..ska burr none me mi hap syt
so..direkt ene cupa cupa
mengjesi fillon mvaret se si ka kalu nata,ndonjehere me nje dush,por zakonisht me puthje etj etj....e kuptoni pra.
ja nje recet per dite te mbare:filloni mengjesin me dashuri dhe e shihni si ec dita.
nice thone kta
24-05-2005, 13:13
une zgjohem vetem....rri pak ne krevat me macen qe llastohet rreth meje,cohem avash paramendoj diten si do me heci ? si dreqin ta kaloj kohen vetem ? bej dush shume avash me terezi te kaloj kohen ..........nderroj carcafet , bie prape ne krevat...etj etj :(
Laj syte,dhembet....pas 5 minutash jam ne pune (fatmiresisht puna 1 min afer) dhe pas 5 minutash te tjera jame duke pire ekspreson :)
Gjith kjo eshte nga 06:50 -07:00 .
ZiM
*~Rexhina~*
24-05-2005, 13:49
Pastrohem...
ClaY_MorE
24-05-2005, 13:54
Duke qene se Viganv nuk e ka bere me shume mundesi sondazhin Une do te thoja:
1- Ndez TV
2- Pastrohem
3- Nisem Per Ne Shkolle.
Cigaren nuk e pi dhe sjam akoma i martuar qe te beje Dashuri me mengjes :)
AC-Milan
24-05-2005, 13:58
Dashuri me partnerin, kete e sugjerojne shume psikolog dhe shume shkencetare!
Cigaren nuk e pi dhe sjam akoma i martuar qe te beje Dashuri me mengjes
cihgaren e kam lene, dhe megjithse jo martuar akoma, prape... bej dush ne mengjes desha me thene :D:D
sertiozisht tani: mengjezin e filloj duke marre/ju pergjigjur telefonit nga kuqja :^lulja3
_tironc__king_
24-05-2005, 14:06
Mjesi fillon duke u llastu icik me ate qe ke nkrah per gjys ore, masanej dush, brekfast, etj etj.....
Prototype
24-05-2005, 14:15
un me kafe e me cigare e filloj kurse im ate me nje got raki dhe nje berxolli derri te madheee :D:D
Undefined
25-05-2005, 01:01
Cfare sondazhi, shume i rendesishem "lol", une vedosa pastrohem pasi aty nenkuptoj, dushin ne mengjes apo larja e dhembeve:) Fiksim!!
Pastaj kuptohet varet nga dita qe do te kem perpara, nese kam klasa (mesim) apo kam pune edhe cfare ore. Kuptohet pastaj ha mengjesin, Cereals me qumesht edhe makines shoqeruar me muzike. ky eshte mengjesi im.
Ju uroj mengjes te mire te gjitheve
bye
GjIlAnAsI_cSi
25-05-2005, 09:34
ēaj pi por nejse nuk ishte ne list..
AngelGirl
25-05-2005, 16:27
Ndez muzike dhe direkt ne dush...ose perndryshe mze gjumi n'kom.
Laj syte,dhembet....pas 5 minutash jam ne pune (fatmiresisht puna 1 min afer) dhe pas 5 minutash te tjera jame duke pire ekspreson :)
Gjith kjo eshte nga 06:50 -07:00 .
ZiM
WoW ... goxha i shpejte qenke O Z.I.M :@pp
Mua 10 min me shkojne me zbrit nga kati i 2 ne katin e pare ...... (lol )
Nejse mengjezin e filloj me nje trip ne bathroom ... dhe po nuk i kalova nja 20 min aty eshte e pamundur .. dhe te tjerat vijne ne vazhdim .
Meqenėse pesė ditė nė javė orari i punės mė fillon nė 8:00, atėherė mė duhet tė dal nga banesa nė 7:00 dhe mėngjesin e filloj me njė gotė tė ftohėt qumėshti (normal se para kėsaj pastrimi dhe pregaditjet e zakonshme tė mėngjesit)
Kafen e pi nė punė si gjėja e parė qė e bėj aty
Ushtrime nuk kam kohė tė bėj, por kur kam i bėj nė shtrat
hahhahahaha
KaLTerSi
25-05-2005, 16:54
Nejse mengjezin e filloj me nje trip ne bathroom ... dhe po nuk i kalova nja 20 min aty eshte e pamundur
...dhe une o Pink marr shume kohe ne tualet.
Ne LA vinte Kuqa ne oren 7am e me gerthiste ne daulle te veshit "cohu cohu cohuuu behu gati, ne oren 9 do dalim" :@pp
...dhe une o Pink marr shume kohe ne tualet.
Ne LA vinte Kuqa ne oren 7am e me gerthiste ne daulle te veshit "cohu cohu cohuuu behu gati, ne oren 9 do dalim" :@pp
Eshte vend meditimi Kaltro ( vend i "shenjte ") .. por kur ste kuptojne e ste kuptojne :@pp