View Full Version : Cilin sport e urreni mė shumė?
Tung...
Po bejme edhe nje sondazh pak si negativ, te gjithe ndonjehere kemi ndonje sport qe urrejm dhe nuk e duam hic the themi I HATE THIS GAME...
Cila eshte loja qe urreni ju te dashur forumas...
PS:
Mua mami me ben, Oh Zot sikur te zhduket ky futbolli se asnje emision s'mundemi te shohim nga ty duke shiquar cdo nate futboll :)
Davius si gjithmone me tema interesante
ka sporte qe smund te themi qe i pelqejme por ka disa qe skemi durim ti shofim,por e keqja eshte qe smund te vem nje emer se cili sport :)
Mund te jene disa por psh boksin e urrej ta shikoj.
Kuqalashja
21-04-2005, 13:38
Ping-pong.
Per mua Football Amerikan :D
Viganv futbolli amerikan eshte shume i bukur. Edhe mua ne fillim nuk me pelqente po qe kur u futa te luaj futboll per skuadren e shkolles me pelqen me shume se futbolli europian.
*~Rexhina~*
21-04-2005, 16:19
Mund te jene disa por psh boksin e urrej ta shikoj.
sidomos kur nuk degjon zhurem :P...ahh tortur kur i shikoja me babin..
hmm cfare urrej...ne fakt nga ajo lista spar i kam shikuar...por sdo dua te shikoj Golfin
sdo dua te shikoj Golfin
Edhe une golfin votova. Gjithnje kur e shoh me ve ne gjume.
selina_21
21-04-2005, 17:43
Me shume Golf & Tennis
PS: Davius !!! Pse Mo Cuno Vetem Nje TV..<Televizor > Keni Ne Shtepi...
Une I kam Nga 5 a 6 Mos Te Duhet Nje Se vertet Ta Dergoi Mos Te Kesh telashe me Maman.
Respekt
SeLina
StormAngel
21-04-2005, 20:11
Definitivisht kriketin e urrej me gjithe zemer e shpirt...te gjitha sportet tjera jane okej. :D
Sa per kuriozitet e dini se nje ndeshje midis Shri Lankes dhe nje ekipi tjeter ne kriket ka zgjatur 2-3 dite? :@pp
Tung...
Po bejme edhe nje sondazh pak si negativ, te gjithe ndonjehere kemi ndonje sport qe urrejm dhe nuk e duam hic the themi I HATE THIS GAME...
Cila eshte loja qe urreni ju te dashur forumas...
PS:
Mua mami me ben, Oh Zot sikur te zhduket ky futbolli se asnje emision s'mundemi te shohim nga ty duke shiquar cdo nate futboll :)
Shiko se sportet jo vetem shikohen- po luhen :p Pra varet per cilin rast behet fjale.
Urrej te shoh American football. Urrej te luaj ping-pong. (ne shkalle superlativiteti te dyja).
GjIlAnAsI_cSi
22-04-2005, 01:42
Nejse qenka Cilin Sport e Urren me shum , pak problem un votova per Futbollin at qe e dua me se shumti , sepse ora 6.40 e mengjesit ende pa fjet , dhe problem me shkruajt ne Forum..
E urrej , Tenis/BasketBoll/Golf/Karate te gjith per vec Futboll & Boks
Selina_21 Po te kisha luajt un GOLF , veshtir qe do e kishe urrejt kaq shum :p
Gjith te mirat
Hockey sme ka pelqyer ndonje her dhe akoma se pelqen ate lloj sporti.
Mariachi
11-07-2006, 10:42
Futbolli Amerikan :D
Gjithe sportet ku duhet te veshesh nje helmete.
Preferoj te shkoj ushtar.
friendlyboy1
11-07-2006, 17:29
ping pongun dhe volejbollin
bOndi_oo7
11-07-2006, 17:37
Futbollin amerikan, loje ma palidhje nuk mund te paramendoj
Vallai loja me koti eshte Cricket, kuku non apo sluhet edhe nga do paki e faki qe si shof dot me sy.
BaBy_BiRbA
12-07-2006, 10:10
Cricket...e urrejjjj...se duroj dot.
Ketu ne Australi vdesin per kete lojen, une e kam vdekje.
King_Arthur
12-07-2006, 10:13
futbollin american e kam vdekje