View Full Version : Letėr e hapur. Bėni diēka pėr dinjitetin e Shqipėrisė
Tė nderuar bashkėatdhetarė kudo qė jeni.
Ju lutemi tė lexoni kėtė mesazh dhe tė merrni pjesė nė nismėn tonė qė ka tė bėjė me mbrojtjen e sovranitetit tė vendit tonė, me mbrojtjen e interesave ekonomike e politike tė vendit tonė dhe me dinjitetin tonė si komb. Siē mund tė jeni nė dijeni prej kohėsh grekėt po ndėrhyjnė nė pika strategjike tė ekonomisė, tė politikės dhe nė gjithshka ka tė bėjė me tė ardhmen tonė. Ėshtė detyra jonė qė ti themi jo kėtyre praktikave qė arritėn kulmin me takimin nė Korfuz mes Fatos Nanos, Ilir Metės dhe shefit tė lobit grek nė Amerikė Nikolla Gage. Kėshtu ne kemi pėrgatitur njė Letėr tė Hapur drejtuar Parlamentit tė Republikės sė Shqiptar si institucioni qė garanton sovranitetin e vendit. Jeni tė ftuar ta nėnshkruani kėtė letėr qė mendohet tė niset rreth datės 15 maj. Pasojeni kėtė letėr tek gjithė miqtė tuaj me qėllim qė letra tė nėnshkruahet nga njė numėr sa mė i madh shqiptarėsh. Kur ajo ti niset parlamentit shqiptar do ti dergohet nė formė kopje gjithė medias shqiptare.
Te nderuar bashkatdhetare per te nenshkruar kete Leter te Hapur drejtuar Parlamentit tė Republikes sė Shqipėrisė ju lutem shkoni tek kjo adresė:
http://www.geocities.com/sosalbania/l1.html
E pershendes inisiativen tuaj dhe mendoj se eshte nje inisiative qe e imponon koha dhe situata ne Shqiperi. E firmosa peticionin, dhe do tua kaloj te gjithe miqve dhe te afermve te mi per ta lexuar e firmosur. Mendoj se te njejten gje duhet te beje cdo shqiptar.
Gjithashtu, publikova edhe nje njoftim tek faqja e Albasoul, dhe nje njoftim do te behet ne te gjithe forumin. Do te shoh mundesimin e njoftimit me email te pjesetareve te forumit e me gjere.
Uroj qe ky peticion, mbi te gjitha te sensibilizoje vete shqiptaret se sa keq po demtohen interesat shqiptare nga klika aktuale qe ka uzurpuar pushtetin ne Shqiperi. Interesat shqiptare nuk njohin parti apo bindje politike, ato jane te shenjta per te gjithe shqiptaret.
Acid_Burn
13-05-2002, 02:23
e pershendes iniciativen tuaj. vetem se ju lutem shikojeni pak linkun se nuk mund te dergoj mesazhin. kjo ndoshta eshte arsyeja qe vetem 12 vete kane firmosur deri tani
KAPO_FIERI
13-05-2002, 03:00
E mbeshtes mendimin dhe angazhimin tuaj per nje gje serioze dhe me vend .
E lexova dhe e nenshkruajta peticionin ,si edhe do e shperndaj kudo qe njof dhe di .
scutarino
13-05-2002, 03:28
Ju lutem merrni ne konsiderate nenshkrimet per te shpetuar nga rreziku i gllaberimit ekonomik te Greqise.Eshte me te vertete shqetesuese hyrja e monopoleve greke ne te gjitha pikata kyce te ekonomise si energjitike,(shoqerite e naftes ),sistemi financiar,kujtojme bankat e shumta qe e kontrollojne plotesisht tregun dhe shume e shume fusha te tjera,dhe nuk lejohemi ne forma te ndryshme te mos zhvillojme ekonomine tone,kujtojme ketu vetem rastet e depozitave te naftes greke ne portin e Durresit.
Uroj qe ky peticion ti preke sadopak ne seder parlamentaret tane ne Tirane.
E mbeshtes letren e hapur dhe shpresoj qe te gjithe shqiptaret e ndershem ta nenshkruajne.
Spiunet po dalin hapur fare.
Kanditati per president e ish-kryeministri takohen me njeriun qe kerkon gjysmen e Shqiperise e bejne pazare hapur.
Ky eshte kulmi.
Nje leter e hapur eshte pak.
Ne duhet te kerkojne qe ata te dy spiunat te lene mandatin e deputetit e te largohen perfundimisht nga politika.
Anton!
Pershendetje te gjitheve,
edhe une e pershendes nismen qe keni ndermarre.
Ju dergova nje mail te firmosur ne adresen sosalbania@hotmail.com, por deri tani nuk e kam pare emrin tim ne liste. Ndoshta do ca kohe deri sa te perpunohet maili.
Gjithashtu i dergova edhe te gjithe atyre qe njoh.
Ju uroj suksese ne nismen qe keni ndermarre!
JU FALENDEROJME TE GJITHEVE DERI TANI,
emrat do ti aktualizojme sa me shpejt qe te jete e mundur.
Jane bere rreth 30.
Beqari002
13-05-2002, 07:02
Se pari ju pershendes dhe e perkrahu plotesisht nismen e juaj,ju uroje pune te mbar dhe suksesne kete drejtim me thenjen Nje Koimb - Nje Shtet.
"Oj sharki e lehte si era, a ka ardhur ne Shqiperi pranvera"
Sapo e lexova mesazhin, nuk pata mundesi ta firmosja ne moment pasi nuk me lejonte kompjuteri. Me kismet inshalla do ta firmos po sonte. Si dhe ky problem t“i behet te ditur edhe shoqerive shqiptare qe ndodhen ne Boston. Ata qe ndodhen ne ShBA, besoj se e kane kete mundesi.
Ju peshendes, ju qe hapet kete teme:...!E nenshkruaj peticionin,dhe uroj qe populli im te gjeje mendjen dhe te shpori ,njehere e mire kelyshet e kuq qe gjithmone,per interesat e tyre personale ,ne cdo kohe ,dhe kurdohere,pazaret i kane bere me greket dhe sllavet,ne kuriz te shqiperise . NANO,META dhe gjithe lakenjte qe mendojne dhe punojne si ata,mund te shkojne ,te punojne dhe jetojne ne greqi dhe serbi ,meqenese kane edhe pasaporta diplomatike,atje mund te bejne edhe pazare me miqte ,e tipit GAGE ,dhe jo ne shqiperi......nje dite do pergjigjen para teje o popull ,keta hora.
Ju peshendes, ju qe hapet kete teme:...!E nenshkruaj peticionin,dhe uroj qe populli im te gjeje mendjen dhe te shpori ,njehere e mire kelyshet e kuq qe gjithmone,per interesat e tyre personale ,ne cdo kohe ,dhe kurdohere,pazaret i kane bere me greket dhe sllavet,ne kuriz te shqiperise . NANO,META dhe gjithe lakenjte qe mendojne dhe punojne si ata,mund te shkojne ,te punojne dhe jetojne ne greqi dhe serbi ,meqenese kane edhe pasaporta diplomatike,atje mund te bejne edhe pazare me miqte ,e tipit GAGE ,dhe jo ne shqiperi......nje dite do pergjigjen para teje o popull ,keta hora.:-r :-r
Nismat fisnike meritojne mbeshtetje!
Dalte per mire!!!!!
Rycki2001
13-05-2002, 10:50
Nismė pėr tu mbėshtetur. Kjo tregon se ndjenja e atdhedashurisė ėshtė ende e fortė tek shqiptarėt. Edhe unė nga ana ime do nxis gjithė sa njoh pėr ta firmosur Letrėn.
...Do tė rrojė Shqipėria/ edhe kombi shqipetar/....
I nderuar Vlora
Une do te propozoja qe letren ta linit edhe per pak me shume kohe se deri ne daten 15 maj ne dispozicion per t'u firmosur.
Do te kishte mundesi me te madhe per t'u firmosur.
Perderisa kjo iniciative u nis, nuk duhet nderprere para kohe.
Jepini mundesi njerezve te mbledhin forcat dhe t'i japin shtyse vetes per te firmosur.
Une do te thoja te pakten deri ne daten 20 maj
Pershendetje!
E mbeshtes ekte iniciative por problemi eshte se si une ashtu dhe kater shoqe te miat u muduam ta firmosim por nuk e kuptoj se perse nuk funksiononte linku.
Ne rast se keni probleme me link ju lutem na shkruani:
sosalbania@hotmail.com
Ju faleminderit
Te nderuar, ju pershendes te gjitheve dhe ju falenderoj per mbeshtejen.
Se pari dua t'ju them se kjo leter ishte dicka e perbashket me shume te tjere. Une vetem pata nderin t'a postoj ne forum.
Deri tani kemi kaq shume mesazhe sa nuk po ua dalim dot. N.q.se. nuk e shihni emrin tuaj menjehere mos u merzisni sepse na merr disa ore qe t'i postojme.
Per ata qe nuk mund te lidheshin, kjo sepse serveri ka qene i zene. Ju lutemi te provoni prape.
Mendoj qe letren t'a leme te hapur per te firmosuar deri ne 20 Maj.
Beni te pamunduren per dinjitetin tone.
Juaji, vlora
blertany
13-05-2002, 19:41
pershendetje nismetareve.eshte nje ide e shkelqyer.Le te mundohemi fare pak duke e firmosur.Le te bejme pak fare perpjekje.Le te shohim se sa do jene ata qe do ta perkrahin kete ide.Edhe une mendoj qe te shtyhet data e nisjes.
Shpresoj te kete sukses kjo leter e hapur.
Niko D'Angelo
13-05-2002, 20:09
Kjo eshte nje nisme e madhe. Po nuk do te ndalojme ketu. Nese kjo leter nuk do te shkruhet ne shtyp, atehere ne do te dergojme letra te tjera. Me poste elektronike ose poste publike.
Madje do te nisim edhe nje tjeter qe ka te beje me korrupsionin, ekonomine, rendin dhe politiken brenda vendit.
Get up, Stand up, Stand up for your rights(Bob Marley)